Топ идеи за пролетен педикюр

Топ идеи за пролетен педикюр
Мода

Топ идеи за пролетен педикюр

Чудили ли сте се какъв пролетен педикюр да си направите? Докато през зимата модерният маникюр и педикюр е по-скоро в тъмната гама, то пролетта ви дава възможност да се развихрите. Грижата за стъпалата и ноктите на краката е важна част от нашата бюти рутина. Дори и през зимните месеци да не нанасяме лак върху ноктите си, важно е те да са добре поддържани. С настъпването на пролетта е време да добавим повече настроение и цвят в педикюра си. Ярки цветове, комбинации между тях, френски педикюр.

Някои дами ще заложат на повече блясък с брокат или декорации с камъчета, докато други ще изберат оригинални щампи и флорални мотиви. Днес споделяме с вас няколко красиви идеи за пролетния ви педикюр. Пролетният сезон обикновено е асоцииран със свежест, цветове и цветя, така че за дизайн на нокти за този сезон можете да изберете няколко опции.

Искате да излезете с него? Поканете го

Как да имате здрава и блестяща коса през лятото? Основни правила и грижи

Как да се грижим за косата на жените с косопад: трикове и съвети

Никотиновата киселина дава луд растеж на косата за стотинки

Топ идеи за пролетен педикюр

Бял

Този класически цвят е популярен по всяко време. Белият педикюр е един от най-трудните дизайни за нокти на краката. Светлият лак е не само труден за съчетаване с формата на нокътя, но и предизвикателен за нанасяне: той подчертава всички несъвършенства на ноктите ви. За да създадете пролетен дизайн на педикюра, можете да комбинирате бялата основа с кристали, сребрист блясък, да отдадете предпочитание на минималистични ярки модели или да заложите на едноцветен дизайн. Белият цвят е наистина подходящ пролетен педикюр.

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Синьо

пролетен педикюр
Топ идеи за пролетен педикюр снимка: pinterest

Синьото се съчетава особено добре с бяло и черно, златно и сребърно. Тази пролет пролетен педикюр се предлага в много нюанси: на мода са аквамаринът, лазурът, кобалтът. Не се страхувайте от ярките цветове и направете така, че педикюрът ви да се откроява!

Розово

пролетен педикюр
Топ идеи за пролетен педикюр снимка: pinterest

Розовото е идеално за романтичен пролетен педикюр. Заложете на бледо розовото. Този дизайн на педикюр изглежда впечатляващо и скъпо. Понякога можете да добавите кристали и блясък към пролетните си нокти на краката като някакъв ярък акцент.

Оранжево

През пролетта жадуваме за по-ярки нюанси, ето защо модните ентусиасти избират ярко оранжево без никакво колебание. Не е необходимо да покривате всичките си пръсти с лак в цвят на морков: цветът се съчетава добре със злато и сребро, както и с бяло, черно, розово и синьо. Матовото горно покритие може да направи дизайна на вашия пролетен педикюр по-интересен.

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Жълт

пролетен педикюр
Топ идеи за пролетен педикюр снимка: pinterest

Жълтото никога не излиза от мода. Използвайте топли цветове, ако желаете. Те ще изглеждат особено елегантно. Любителите на студените нюанси могат да покрият ноктите на краката си с лимонов лак. Можете да оставите гланцов ефект или да нанесете кадифен връх за вашия пролетен педикюр.

Небесносиньо

Излезте от зоната си на комфорт тази пролет с плътно бебешкосиньо. Или помислете за по-уникален нюанс на цвета, като например синьо-сиво или синьо-зелено. През следващия сезон имаме пълната свобода да бъдем по-смели при избора си на педикюр, следвайки примера за прераждането, което природата ще направи. Направете нещо неочаквано дори и за вас, като лакирате ноктите на краката си в по-светъл цвят, с който да покажете, че напълно сте оставили зимата зад гърба си. Небесносиньо е топ цвят за пролетен педикюр.

Меко лилаво

пролетен педикюр
Топ идеи за пролетен педикюр снимка: pinterest

Вдъхновете се от цветовете на великденските яйца, като посегнете към пастелно лилаво. Розово-лилавият лак е универсално ласкателен – да не говорим за възхитителен – и отговаря на всички изисквания за многослойната тенденция на този сезон. Например мекият люляков педикюр обхваща цветните нюанси на пролетта, като същевременно остава естествен и ненатрапчив. По-светлите тонове са подходящи за затоплянето на времето, но мекото лилаво добавя забавен щрих и е малко неочакван избор за пролетен педикюр.

Пастелен маникюр

Пастелните цветове са перфектни за пролетен педикюр и лесно се комбинират помежду си. Можете да изберете нежни нюанси на розово, лилаво, жълто или зелено, за да придадете на ноктите си свеж и естествен вид. Така ще сте готови за пролетта.

Tagged ,
на горе