имаш чувства; чувствата ви
Любов и партньорство

10 начина да се справите, ако той си играе с чувствата ви

Никой не познава чувствата ви по-добре от вас. Ако усещате, че ситуацията с човека, който харесвате, не се развива добре, трябва да си дадете сметка какво се случва. Преди да натиснете бутона за паника, ние ви подкрепяме. Не трябва да позволявате някой да си играе с чувствата ви и да се възползва от вашето внимание. Нека да разгледаме някои полезни и практични начини за справяне с тази дилема с текстовите съобщения. Време е да превърнете това „не-не-не“ в „о да, справям се!“.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Българските алевити-потомци на скалната цивилизация на траките, Ататюрк вероятно е от тях

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Ето и как да се справите, ако той си играе с чувствата ви:

Помислете какво търсите и застанете на границите си

Запомни, знай стойността си! Ако съобщенията му са по-объркващи от загадка, време е да се замислите какво наистина искате. Бъдете ясни за очакванията си и не се страхувайте да поставяте граници. Ако той не отговаря на вашите стандарти, защо ми пише? Не забравяйте, че вие сте главният изпълнителен директор на живота си за запознанства – време е да вземете някои решения и как да боравите с чувствата ви!

Изправете се директно срещу него

Сложете си детективската шапка и потърсете някои отговори. Ако получавате смесени сигнали, напълно нормално е да го попитате директно: „Защо ми пишеш, ако не се интересуваш?“ Не става въпрос за конфронтация, а за търсене на яснота. Заслужавате да знаете къде се намирате, а това е по-добре, отколкото да играете на гадаене!

играе с чувствата ви
10 начина да се справите, ако той си играе с чувствата ви

Продължавай напред!

Понякога най-добрият отговор е да обуете страхотните си обувки и да си тръгнете. Ако той не проявява истински интерес, защо да му отделяте ценното си време и енергия? Съсредоточете се върху някой, който вижда вашата стойност и се радва да ви пише и да ви се обажда по телефона. Помнете, че сте находка – ако той не го осъзнава, това е негова загуба и няма право да с играе с чувствата ви.

Ограничете достъпността си

Вие не сте денонощен магазин, така че защо да сте на разположение постоянно? Ако текстовите му съобщения и обаждания са спорадични и неангажиращи, отразете тази енергия. Бъдете по-малко на разположение и вижте как ще реагира той. Ако наистина се интересува, той ще повиши активността си, ако не, вече имате отговор на въпроса защо той ми пише, само когато му е удобно? В крайна сметка заслужавате нещо повече от това.

Поддържайте отговорите си кратки и сладки

Не пишете романи в съобщенията си, ако той ви дава трохи. Чувствата ви имат своите граници. Поддържайте отговорите си кратки, сладки и по същество. По този начин не влагате твърде много емоции и също така изпращате фино послание, че не сте тук за игри. Освен това така запазвате мистерията жива – нека той се чуди с какво се занимавате!

Отвличайте вниманието си с хобита и приятели

Най-добрият начин да се справите с объркващите текстове? Заемете се с живота! Потопете се в хобитата си, излизайте с приятели или започнете онзи проект, който отлагате. Става въпрос за това да цените времето и енергията си. Освен това заетият човек е привлекателен, защото се предполага, че има цели и знае какво иска от живота! Чувствата ви трябва да бъдат на преден план, а не да се занимавате с неподходящ човек.

Потърсете съвет от приятели

Понякога се нуждаем от приятели, които да ни кажат истината. Споделете дилемите си с приятелите си и потърсете мнението им. Те са вашият отряд за проверка на реалността, който не подхранва никакви заблуждаващи  мисли, а внимава за чувствата ви. Те могат да предложат нова гледна точка или просто да бъдат там, за да изкажат мнението си и да се посмеят. Помнете, че приятелите са семейството, което избираме за нашите душевни болки, когато сме се изгубили в лабиринта „защо ми пише“!

Не инициирайте текстови съобщения

Ако той се държи горещо и студено, не бъдете тази, която винаги инициира контакт. Оставете го да дойде при вас. Това ще ви покаже дали той наистина се интересува, или просто ви държи като опция. Пише ли ви той, само когато вие го потърсите? Ако отговорът е положителен, то това безспорно е един червен флаг! Така той си играе с чувствата ви, не му позволявайте.

се чувствате; чувствата ви
10 начина да се справите, ако той си играе с чувствата ви

Наблюдавайте моделите му на писане на съобщения

Станете анализатор на текстови съобщения. Забелязвайте моделите в текстовите му съобщения – пише ли само късно вечер или когато има нужда от нещо? Това може да ви даде представа за намеренията му. Разбирането на тези модели може да ви помогне да решите следващия си ход – и дали си заслужава да му отделяте време или да затворите тази страница.

Доверете се на интуицията си

Накрая, но не на последно място, доверете се на инстинктите си. Ако нещо ви се струва нередно, вероятно е така. Интуицията ви е най-добрият водач в объркващия свят на запознанствата и тя предпазва чувствата ви. Ако съобщенията му ви карат да сте по-скоро озадачени, отколкото развълнувани, това може да е знак да преоцените нещата с този човек. Дори да няма видима причина за безпокойство, щом инстинктът ви подсказва, може би трябва поне веднъж да му се доверите.

Вижте още:

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Tagged ,
на горе