Тревожни признаци, че той не те обича истински
Любов и партньорство

Тревожни признаци, че той не те обича истински

Знаете ли кое е най-лошото чувство – да откриеш, че човекът, когото обичаш, всъщност не изпитва същото към теб.  Още по-болезнено е, когато сте във връзка и се окаже, че той само се преструва за чувствата си.

 

Ако се колебаеш, че той всъщност не те обича истински, ето някои очевидни признаци за това

 

Търси те, само когато има нужда от нещо.

Ако с половинката ви не сте стигнали до етап, в който да живеете заедно, замислете се колко често той ви търси. Например, ако иска някаква услуга или трябва да вземе пари назаем, той може постоянно да ви се обажда от сутрин до вечер, за да види как сте. След като получи това, от което има нужда, той ще се върне към обичайното „нямам време за теб“.

Постоянно иска нещо в замяна.

Да обичаш някого означава да му помагаш безкористно. Ако обаче приятелят ти иска нещо в замяна, когато го прави, това не е добър знак.

Винаги ти правиш първата стъпка.

Ако твоят човек е влюбен в теб, очаквайте той да инициира срещи и забавления. Въпреки че не е задължително мъжете да правят първата крачка всеки път, в тяхната природа е да преследват жените, които харесват. Така че, ако половинката ви винаги чака първо да му изпратите SMS или да му се обадите, да го поканите за среща или да правите други неща заедно, може би той наистина не ви харесва така, както мислите.

Не се държи джентълменски.

Приятелят ти оставя ли те да носиш тежки неща като покупките например, дори ако той е наоколо? Малко вероятно ли е той да ти отвори вратата или да ти сервира храна? Ако гаджето ти не се интересува от твоя комфорт, той не е джентълмен. По-лошото е, когато той може да се държи като такъв спрямо другите, но не и към теб.

Приема те за даденост.

Кога един мъж може да те приеме за даденост? Например, той знае, че го чакаш за среща, но изведнъж получава обаждане от приятелите си и решава да отмени ангажимента ви в последния момент.

Флиртува с други.

Това е един от най-очевидните признаци, че нещо в отношенията между вас не е наред. Въпреки че има хора, които наистина не обичат да изразяват чувствата си, ако хванеш половинката ти, че флиртува с други жени, значи имате проблем.

Не се интересува от чувствата ти.

Ако гаджето ти не се интересува от чувствата ти, той не ви обича истински. Мъж, който обича приятелката си, ще избягва да прави нещата, които могат да я разстроят. Въпреки това, знай, че заслужаваш някой по-добър, ако твоят човек не се трогва от сълзите ти или си позволява да те обижда, дори когато знае, че те наранява.

Крие телефона си.

Гаджето ти се ядосва ли, когато докоснеш телефона му? Против ли е споделянето на пароли с теб, защото поверителността има голямо значение за него? Разбира се, че всеки има нужда от лично пространство, но човек, който наистина обича някого, ще цени прозрачността и доверието и няма да има от какво да се притеснява.

Лъже те и пази тайни.

Ако няколко пъти вече си хванала гаджето си да те лъже, не бива да му вярваш. Ако наистина те обичаше, щеше да избегне разрушаването на доверието ви. Освен това той ще бъде честен с теб, защото знаеше, че заслужаваш истината. Човек, който те обича, би бил открит, честен и прозрачен с теб. Освен това той би ти се доверил повече от всеки друг и не би пазил тайни. Да, изграждането на доверие изисква време, но ако не си му дала повод за съмнение в теб и въпреки това продължава да крие разни неща, това не говори добре за него.

Не те подкрепя.

Ще разбереш дали половинката ти наистина те обича, ако той подкрепя твоите цели и начинания. Ако гаджето ти продължава да те обезкуражава, това означава, че не вярва във вас. Ако беше влюбен в теб, щеше да е най-големият ти поддръжник.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе