вижда съобщението
Любов и партньорство

Той вижда съобщението, но не отговаря – 11 причини

Нека го признаем – изнервящо е някой да вижда съобщението ви в социалните мрежи, но да не отговаря. Още по-напрягащо е, ако става въпрос за човека, когото харесвате, особено ако сте заедно отскоро. Преди да изпаднете в параноя и да започнете да страдате, първо трябва да помислите каква е възможната причина за това.

Сицилия е най–ценният бисер в короната на древния Рим и днешна Италия

Най-новата песен на Шакира, в която напада Жерар Пике, чупи рекорди (ВИДЕО)

За да ви помогнем да подредите мислите си по проблема, вижте някои възможни причини, поради които той вижда съобщението ви, но не отговаря.

Вероятно е зает

Вероятно човекът е твърде зает, че вече няма време да отговаря на съобщения. Възможно е да се опитва да преодолее някои крайни срокове в работата и в момента да е стресиран. Ако случаят е такъв, това означава, че те не е пренебрегнал съобщението ви умишлено.

Не се интересува от разговор с вас

Съжаляваме да ви го кажем, но също така е възможно този човек наистина да не се интересува от чата с вас. От друга страна, може би той усеща вашето привличане към него и не иска да изтълкувате погрешно неговата дружелюбност. Ето защо, за да ви помогнат да продължите напред, той вижда съобщението, но е резервиран да отговори.

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

 

вижда съобщението

Ядосан ви е

Ами ако този човек ви е ядосан за нещо? Това може да е причината, поради която не той вижда съобщенията ви, но не ви отговаря. Той искат да сте наясно, че сте направили нещо нередно и не го приема с лека ръка. И така, спомняте ли си за някакъв скорошен конфликт или недоразумение между вас двамата? Помислете върху това.

Забравя да отговори

Възможно е също така този човек само да е забравил да отговори на това, което сте му написали. В момента, в който вижда съобщението ви, може да е правил нещо и да е планирал да отговори след известно време, но поради заетост напълно е забравил за него. По-добре помислете върху тази опция също, преди да започнете да го обвинявате.

Не знае какво да отговори

А може причината той да вижда съобщението ви, но да не ви отговаря, да е заради написаното от вас. Възможно е да е нещо, на което не може да отговори бързо, затова му е необходимо повече време, за да помисли. Вероятно той просто иска да бъде внимателен с отговора си, за да избегне недоразумения, особено ако темата е деликатна. Например, ако сте го попитали дали и той ви харесва и не е отговорил, след като вижда съобщението ви, може би все още се колебае. Това е така, защото или не иска да ви нарани, или иска да е сигурен какво наистина изпитва към вас.

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

 

Нуждае се от пространство

Друга възможна причина, поради която не сте получили отговор, е нуждата на получателя от пространство. Вероятно той преживява нещо и не желае да говори с никого. Вместо веднага да се почувствате зле, бъдете търпеливи с него. Може би той ще се свърже с вас, когато се почувства по-добре.

вижда съобщението

Не се чувства добре

Ако не се бори с нещо емоционално, друга причина да вижда съобщението ви, но да не отговаря, може да е физически проблем. Може би другият човек е болен, така че все още не може да отговори на съобщенията. Просто му дайте малко време.

Има технически проблем

Технически проблеми също могат да бъдат виновни за вашето безпокойство. Една от вероятните причини, поради които той вижда съобщението ви, но не реагира е, че може да му е паднала батерията или да е изгубил достъп до интернет.

Надява се да спрете да му пишете

Той може умишлено да ви игнорира, за да ви накара да се почувствате зле. Ако вече е изразил мнението си, че не си пада по вас, а вие продължавате да му изпращате съобщения, това може да е още един начин да ви убеди да спрете. Като вижда съобщенията ви, но не отговаря, той се надява, че скоро ще се откажете от него.

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

вижда съобщението

Играе го недостъпен

Възможно е и този човек само да иска да положите повече усилия, за да го преследвате. Може би той смята, че нямате наистина сериозни намерения към него, затова да ви провери. Разбира се, ако наистина харесвате човека, няма да спрете да се интересувате от него, само защото вижда съобщението ви, но го игнорира.

Не е прочел наистина съобщението ви

Възможно е също така човекът наистина да не е успял да прочете това, което сте написали, въпреки че изглежда, че той вижда съобщението ви. Може би случайно го е отворил, когато е бил зает, и не го е видял. По тази причина той не е отговорил и след това не е и разбрал, че сте писали.

Вижте още:

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе