Най-големите тенденции в цвета на косата през 2024 г

Най-големите тенденции в цвета на косата през 2024 г
Мода

Най-големите тенденции в цвета на косата през 2024 г

Цветът на косата подчертава лицето на човек. Нова година, нова коса е чувство, което просто звучи вярно всеки път, когато януари започне да се търкаля. Така че, ако началото на календарната година ви кара да копнеете за промяна в отдела за коса, тогава най-големите тенденции в цветовете на косата за 2024 г. гарантирано ще предизвикат голямо вдъхновение.
Една от най-големите тенденции в цветовете на косата през изминалата година беше всички нюанси на червеното. Още помниш различните тонове на медното и „чери кола“-та, нали?! Сигурни сме, че дори си пробвала някой от тях!

Докато 2023 г. беше изцяло за внасяне на топлина в различни нюанси, 2024 г. е изцяло за финото надграждане на тенденциозните цветове, които вече са на нашия радар. Все още сме много носталгични и търсим начини да носим тези ранни тенденции за красота по по-модерен начин. Също така ще продължим да виждаме нови варианти на това, което изглеждаше като „това“ цвета на годината: червената коса. Независимо дали искате да станете дръзки или фини със слаба светлина, има нюанс на червеното, който може да работи на всеки.

Хюга: Скандинавските тайни за щастлив живот – Мода и облекло

Положителна тенденция – българката ражда повече деца

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Моите 11 кратки правила за една по-здрава и щастлива 2024 г.

Най-големите тенденции в цвета на косата през 2024 г

Огнено червено

косата
Най-големите тенденции в цвета на косата през 2024 г снимка: pinterest

Емили Ратайковски, Дуа Липа, Меган Фокс и толкова много от нашите любимки – червената коса беше популярна през 2023 г. и както Пери, така и Рез казват, че ще видим повече от нея през новата година. В зависимост от тена на кожата и цвета на очите, червената коса може да бъде супер забавна за изпробване.

Изберете наситено пурпурно като Lipa или изберете по-естествено фино кестеняво. Независимо какво ви говори червеният нюанс, последващата грижа е важна. За да не избледнява цвета, използвайте подходящ шампоан и балсам за косата ви, който ще го запази за по-дълго време.Този шампоан трябва да предпази косата от стресовите фактори на околната среда и да има защитна защита на цвета, за да предпази от увреждане от слънцето.

Медено русо

косата
Най-големите тенденции в цвета на косата през 2024 г снимка: pinterest

За да придадете на червения си нюанс по-естествена дълбочина, трябва да изберете златисто-медни акценти с червена основа.Новият нюанс на модела включва бордо и джинджифилови нюанси за повече измерение. Правилната поддръжка е от ключово значение за запазването на свежия вид на всички тонове на косата. Трябва да използвате подходящ шампоан, за да поддържате цвета жив, особено с медна коса.

Брюнетка

Живите тонове на кафявото, които придават луксозна и скъпа енергия, ще продължат да властват и през 2024 година. Този бляскав, лъскав външен вид наистина допълва това, което виждахме по дефилетата тази година. С всички тези по-светли, пастелни тонове в облеклото, по-смелият, по-наситен цвят на косата действа като идеален контраст.

Джинджифилово червено

Докато каубойската мед бе определен за един от водещите цветове при червенокосите, експертите прогнозират, че ще видим и по-топъл вариант на този цвят на косата през 2024 година, тъй като хората имат своя гледна точка за външния вид. На сцената излиза джинджифиловото червено.

Това е стилно и наситено топъл червен цвят с оранжев подтон, който определено ще привлече вниманието към косата ви. Ще трябва да започнете с леко боядисване в меден до червеникавокафяв основен цвят, след това трябва да вплетете няколко акцента около темето и дори да боядисате в някои по-наситени червени до светлокафяви отблясъци, за да придадете измерение.

Черешов цвят

косата
Най-големите тенденции в цвета на косата през 2024 г снимка: pinterest

Красотата на черешовия нюанс се състои в това, че съчетава едновременно червени и кестеняви нюанси, а в оттенъците се виждат синьо и лилаво. Той придава на косата богат и кадифен тон, като същевременно се комбинира с всяка прическа и тип външен вид. Черешата е и чудесен вариант за тези, които искат да преминат от черен към друг нюанс, без да се обезцветяват.

Топъл карамел

косата
Най-големите тенденции в цвета на косата през 2024 г снимка: pinterest
Tagged , , ,
на горе