Тенденциите в цветовете на стените у дома през 2024 г.

в цветовете
Идеи за дома

Тенденциите в цветовете на стените у дома през 2024 г.

Както всяка една мода, тенденциите в цветовете за дома също се променят. Може, когато сте се нанесли в новото си жилище, да сте направили стените в едни нюанси, а сега вече модата да е съвсем различна. Независимо от конкретния цвят, свежият слой боя придава на интериора приятен, чист и светъл вид. Но намирането на правилното решение в цветовете може да бъде предизвикателство – без значение дали боядисвате дневната, спалнята, банята или допълнителното помещение.

Когато избирате нюанс, е важно да вземете предвид осветлението, цвета на съществуващите мебели и настроението, което се опитвате да създадете. По-светлите нюанси в цветовете, като кремаво бяло, сребристо сиво и приглушени пастелни цветове, помагат да се създаде илюзията за по-голям и по-светъл интериор. В същото време по-тъмните нюанси, като наситено лилаво, топло червено и мрачно синьо, правят смело дизайнерско изявление и създават уютна и интимна атмосфера. Въпреки че е важно да вземете предвид любимите си цветове и индивидуалния си стил, може да искате да експериментирате и с модерен нюанс.

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Макар че вечните решения в цветовете никога няма да излязат от мода, дизайнерите виждат тонове авантюристични нюанси за новата година.

Ако се нуждаете от вдъхновение за цветовете, в които да боядисате своята стая ние ще ви помогнем!

Средно синьо

Очакваме през 2024 г. да има повече настроение за синьо. Не наситените тъмносини нюанси от миналото, а средни, като например интересното решение за морско синьо. Това е осъвременен начин да добавите малко драматизъм, без помещението да изглежда напълно пещерно. Това е добър вариант за цветовете, ако сте фенове на синьото.

Наситено кафяво

Новата година ще обхване богат гоблен от топли земни тонове, създавайки дизайнерски пейзаж, който се усеща едновременно заземен и привлекателен. В центъра на вниманието ще бъде смелото навлизане на наситеното кафяво, което ще придаде дълбочина и изтънченост на дизайнерската сцена. В цветовете имате богат избор, което ще ви хареса и ще ви донесе различни варианти на кафявото.

Земно зелено

Зеленото преживява своя момент и аз съм тук за него. Има нещо в неговата топлота, дълбочина и конотация с природата, което го превръща в цвят за избор на боя. Нашите фаворити са зеленият цвят за кухнята, а ако искаше детската ви да бъде неутрална също можете да се спрете на това решение.

в цветовете

Богати неутрални цветове

Удобните неутрални цветове са тук, за да останат. И под неутралитет в цветовете нямам предвид само бяло и кремаво – това е по-скоро спокойна палитра, включваща меки цветове като светла ръжда, маслина, топъл корал и наситено кафяво.

Пастелно зелено

През 2024 г. ще видим голямо възраждане в цветовете, които успокояват и успокояват. Нежните пастелни цветове ще се появят отново след дълъг период на отсъствие от цветовата сцена. Това ще включва някои освежаващи и охлаждащи зелени цветове от мента до кресон, прахообразен люляк и свежо, пикантно жълто с капка лимон. Шкафовете в това пералното помещение ще изглеждат фантастично в цветовете като пастелно зелено.

Тъмно лилаво

Тъмните лилави нюанси се появяват и това ще бъде голяма цветова тенденция в цветовете през 2024 г. Това е един от онези цветове, които могат да се четат като неутрални, но все още са щастливи и смели.

Пепел от рози

Това определено може да се нарече цветът на годината. Това е по-топъл, по-розов и по-ласкав братовчед прасковата и е неутрален и работи с почти всеки друг цвят. Така че ако имате дилема в цветовете, можете да ги комбинирате, без да се притеснявате.

в цветовете

Нюанси на синьото

Всеки обича синьото. Очаквайте да видите цветове за боядисване в нюанси на дълбока морска пяна, морско синьо и други нюанси в семейството на синьо-зеленото, вариращи от средно до тъмно. В цветовете няма нищо по-подходящо от тази гама.

Меко черно

През последните няколко години хората работят със светли, топли неутрални цветове, а това е цвят, който може да създаде комфортна атмосфера. Това е смел, силен цвят, който е много адаптивен и лесен за внасяне във всеки стил на декора.

Вижте още:

Как да организирате пространството за обувки в дома ви

Как да защитите дома си, преди да си вземете домашен любимец

Романтични идеи за декор на спалнята, които ще подобрят настроението ви с партньора

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

Четири начина да увеличите позитивната енергия в дома си

8-те стайни растения, които носят късмет, пари и семейно щастие

Най-подходящите цветове за декор на дома за въздушните знаци в зодиака

Tagged , ,
на горе