Талията се смалява, а любовните дръжки изчезват само с ЕДНО просто упражнение

любовните дръжки
Добра форма

Талията се смалява, а любовните дръжки изчезват само с ЕДНО просто упражнение

Любовните ви дръжки ви притесняват? Натрупали сте малко повече около талията? Ето как да се справите с тези проблеми ефективно благодарение на спорта! Има едно упражнение, което е насочено директно към тази част от тялото ви.

Ако изпитвате комплекси, заради специфичното натрупване на мазнини в областта на талията и малко под нивото й – така наречените любовни дръжки, това вероятно се отразява зле не само на самочувствието ви, а и на интимния ви живот. Има две неща, които трябва да знаете.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Първото (и най-важно) е: Няма от какво да се срамувате!

 

Второто е, че е напълно възможно да загубите любовните си дръжки и да стегнете фигурата си . За да се постигне такава цел, тя неизбежно преминава през храната, но и чрез практикуване на определени специфични упражнения.

 

В тази статия говорим точно за ЕДНО от тях! Най-голямото му предимство: то се „цели“ точно в размера и площта на любовните дръжки така, както като никое друго.

 

Блогърката Лизи Питърсън сподели най-лесният начин за отслабване

Как 100 клека дневно за един месец променят тялото – вижте снимки преди и след

 

КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ЛЮБОВНИТЕ ДРЪЖКИ?

 

Няма нужда напрежението да продължава повече: въпросното упражнение не е нищо друго освен специфична вариация на коремни преси с усукване . Не е необходимо да сте експерт, за да го изпълните, дори начинаещите могат да го направят свое любимо упражнение. Ето как!

 

1.За да изпълните това движение, започнете, като легнете настрани. Поставете едната си ръка на пода, а другата сгънете така, че ръката ви да е зад главата. Всичко, което трябва да направите, е да повдигнете краката си на 45 градуса, придружавайки движението с повдигане на горната част на тялото.

2.Дръжте краката свити или ги изправете според желаната степен на трудност. Можете да повторите това движение няколко пъти, преди да смените страните. Три серии от десет повторения на всяка страна са идеалният вариант! Това видео ще ви улесни още повече.

 

 

 

 

ЗАЩО ТОВА УПРАЖНЕНИЕ Е ТОЛКОВА ЕФЕКТИВНО?

Не забравяйте все пак, че за да видите реални резултати, нищо не може да бъде по-добро от това да сте редовни и упорите! Факт е: колкото повече повтаряте това упражнение, толкова повече ще овладеете движенията, толкова повече ефекти ще видите върху тялото си!

Ако това упражнение е толкова ефективно, то е именно защото е идеално за тонизиране на коремния пояс… И следователно за стопяване на любовните дръжки по време на сесиите!

Въпреки че това упражнение е за предпочитане – тъй като е особено целенасочено – това не означава, че трябва да се ограничите само до него. Но ако го включите във вашата ежедневна тренировка, ще видите най-сериозни резултати! Успех!

Вижте още⤵️

Стегнат корем без тренировки и диета? Да, с тези 5 метода, които наистина работят

Tя правеше планк всвсекиеки ден в продължение на месец. Вижте как се промени тялото й!

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе