Талисмани за 2022 г. за всеки знак от зодиака

Талисмани за 2022 г. за всеки знак от зодиака
Астрология

Талисмани за 2022 г. за всеки знак от зодиака

За да не ни заобикалят през следващата година парите и късметът, астролозите препоръчват да държим близо до себе си подходящият талисман. Всеки от представителите на различните зодии през 2022 г. ще има свой собствен.

 

Навечерието на всяка Коледа и Нова година винаги даряват хората с надежда за най-доброто – в края на краищата всеки си мечтае за добро здраве, а в материално отношение всичко да върви добре и късметът да бъде постоянен спътник. Различни талисмани са в състояние да помогнат за реализирането на най-съкровените ни желания – това, което е нужно да направим, е да ги носим с нас възможно най-често. В тази статия ще ви разкажем за това какво ще помогне на различните знаци на зодиака през 2022 г. да не изпитват липса на пари и да бъдат приятели с късмета.

 

Овен – ключ

Талисманът под формата на ключ символизира защита, късмет, постигане на мечта, завършване на следващия цикъл и началото на нов; също така се свързва с привличането на богатство. Без значение от какъв метал е направен магическият ключ, можете да го носите като висулка на колие или да го прикрепите към всеки друг аксесоар.

 

Телец – полумесец

Със своята мощна енергия полумесецът защитава собственика си от негативни въздействия, както и от финансови затруднения. Луната насочва към ново познание, към обновление, прераждане. Полумесецът може да се използва като отделно бижу или като допълнение към гривна или пръстен.

 

Близнаци – Бухал

За родените под егидата на съзвездието Близнаци, бухалът ще се превърне в талисман, който ще им донесе повече мъдрост и нови знания, както и ще помогне за задълбочаване и укрепване на интуицията им. Може да се постави във вашия дом като интериорна декорация или да се носи като декорация.

 

Рак – синьо око

Мощен защитен амулет от турски произход ефективно отблъсква негативното емоционално въздействие и завистта. Той стабилно предпазва от зли очи, укрепва интуицията, помага да се намери вътрешен мир.

 

Лъв – китайски дракон

През 2022 г. именно този талисман ще допринесе за появата на положителни събития в живота на Лъвовете. Това е едно от 5-те свещени животни в източната философия на Фън Шуй, абсолютен символ на сила, късмет и богатство. Китайският дракон ще бъде подходящ под формата на интериорен декор или малко бижу.

 

Дева – четирилистна детелина

Зеленото е символ на ново начало, растеж, мир, здраве. Четирилистната детелина е прекрасен талисман, който Девите могат да носят като украса или да държат изсушено растение в своя хербарий. С него късметът определено няма да ги напусне цялата година.

 

Везни – Слънце

Слънцето представлява светлина, жизненост, знание, безсмъртие. През 2022 г. ще донесе на Везните необходимата жизненост, надежда и способност да преодоляват всички трудности. Този символ на късмет може да се носи като украшение – обеци, висулки, колиета.

 

Скорпион – златни бижута

Считано за най-търсения благороден метал, златото е символ на просветление, знание, божественост и безсмъртие. Също така символизира плодородието, любовта, защитата от негативните енергии, засилва самочувствието в трудни моменти. За да усетите неговата сила и топлина, можете да носите всякакви златни бижута през цялата 2022 г.

 

Стрелец – дафинов лист

Дафиновият лист символизира слава, просперитет, спокойствие. Освен че носи мир на собственика си, той също така допринася за увеличаване на богатството, помага за балансиране на финансите и допринася за успеха. Изсушените дафинови листа могат да бъдат ламинирани и носени със себе си, където и да отидете.

 

Козирог – китайска жаба

Трикрака жаба с монета в устата е един от основните символи на късмет според учението на Фън Шуй. Може да се използва като интериорна декорация у дома или в офиса. Жабата не само държи монета в устата си, но и е заобиколена от много китайски пари. Този талисман има голяма сила да привлича пари, но не трябва да се поставя на пода, а на рафт на бюро или шкаф.

 

Водолей – пирамида

Пирамидална фигура или аксесоар в тази форма символизира хармонията, духовното възвисяване и победата на живота над смъртта. Повишава решителността и силата за постигане на важни цели и носи положителна енергия.

 

Риба – риба

Всякакви фигурки под формата на риби през 2022 г. ще донесат късмет на родените под егидата на това съзвездие. Този талисман е пряко свързан с плодородието, защита от всякаква негативност и късмет. Освен това той ще донесе на Рибите здраве и успокояване на мислите.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе