Съдбовен месец: Ноември ще донесе ГОЛЕМИ ПРОМИНИ за добро на всяка зодия

Съдбовен месец Ноември ще донесе ГОЛЕМИ ПРОМИНИ за добро на всяка зодия
Астрология

Съдбовен месец: Ноември ще донесе ГОЛЕМИ ПРОМИНИ за добро на всяка зодия

Съдбовен месец ще бъде Ноември за всички зодии. Огненият сезон на Скорпионите обещава много интересни изненади за всяка зодия. Слънцето заедно с Юпитер ще повиши чувството на увереност за повечето хора, което ще им помогне да постигнат целите си и да преодолеят житейските препятствия.

Ето какво ще ви донесе Ноември и защо е съдбовен за вашия зодиакален знак:

На 8 ноември Венера ще бъде във вашия сектор и ще бъде там до края на месеца, това според астролозите предвещава да е съдбовен месец. Това е чудесен момент да намерите повече общ език с партньора си. Прекарвайте време заедно, за да се насладите един на друг и да планирате общ път за бъдещето.

Първата седмица на съдбовен месец Ноември ще ви даде възможност да подредите романтичните си отношения към добро. Може да има някои предизвикателства, но това ще ви помогне да научите повече за партньора си и да видите как той реагира на някои препятствия.

Новолунието в Скорпион на 13 ноември е подходящо време да направите равносметка на личните си цели и нужди. Ежедневните навици може да изглеждат маловажни, но всяко малко нещо влияе върху живота и благосъстоянието ви. Обърнете внимание на малките стъпки, за да постигнете повече в през този съдбовен месец.

Новолунието на 13 ноември ще донесе в живота ви изблика на творческо вдъхновение и потенциал, които сте чакали. Ще се почувствате готови през този съдбовен месец да започнете нов проект в работата или нова романтична връзка.

Слънцето ще влезе в Стрелец на 22 ноември и тогава ще можете да се освободите от неувереността и нерешителността. За вас ще започне нов интересен период през този съдбовен месец, който ще бъде изпълнен с романтика и творчество. Това е добър момент да започнете нов път.

Венера все още е във вашия знак, насърчавайки хармонията и баланса с вашия партньор. Все пак бъдете готови за факта, че Нептун може да помрачи мечтите ви и да повлияе на бъдещия ви път в живота. Не вземайте прибързани решения през този съдбовен месец.

Венера ще влезе във вашия знак на 8 ноември, което ще се отрази положително на романтичните ви отношения през Ноември, които е съдбовен месец. До края на месеца очаквайте приятни изненади от половинката. Ако сте необвързани, можете да срещнете интересен човек, с когото да изградите силна връзка.

В началото на ноември Слънцето ще се противопостави на Юпитер във вашия дом на отношенията и това може да ви накара да искате да заздравите връзката си с партньора. Този подход, през този съдбовен месец ще ви донесе невероятно щастие и искрена любов.

Космическите развития могат да повлияят негативно на вашия професионален и романтичен живот през първата седмица на ноември. Може да почувствате хаос и объркване в работата и с партньора си. През този съдбовен месец трябва да намерите баланс между различните сфери на живота си, за да не се изтощавате с внезапни емоционални колебания.

Вашата планета Сатурн завършва ретроградното си движение на 4 ноември. Това ще ви помогне свободно да изразите мнението си и да разберете тежестта на думите. Обърнете внимание през този съдбовен месец на комуникативните умения, те ще ви бъдат полезни в работата и в личния живот.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Били сте заети с работа през октомври, но енергията на този съдбовен месец ще подправи социалния ви живот и ще ви вдъхнови да се забавлявате с приятели. Сътрудничеството е от полза на всички нива сега, независимо дали означава приоритизиране на екип в работата или избиране на ново хоби, за да се срещнете с хора с подобно мислене.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Новолунието в Скорпион на 13 ноември през този съдбовен месец ви мотивира да постигнете целите си и да изследвате нови области, които ще ви помогнат да придобиете знания и умения. Неочакваните обрати на Луната обаче могат да ви напомнят за важността на малките детайли.

Tagged ,
на горе