астрологичен съвет

Съвет за 20.12.2023 към всяка зодия

Съвет за 20.12.2023 към всяка зодия: Трудностите често подготвят обикновените хора за необикновена съдба, затова не се молете за лесен живот; молете се за силата да издържите трудното.Никога не трябва да се обезсърчаваш никога не трябва да се примиряваш, никога не си твърде стар, за да си поставиш нова цел в живота или да мечтаеш за постигането на нещо Велико.Върви към целта си твърдо и със смели стъпки. През това време Бъди силен; нещата ще се подобрят. Сега може да е буря, но не може да вали вечно.

Дневен хороскоп за 20.12.2023 – сряда

Златен списък: Коледа 2023 ще сбъдне най-съкровените мечти на три зодии

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Направете избора, който ви плаши най-много, защото това е нещото, което ще ви помогне да израснете, иначе никога няма да стигнете до местоназначението си, ако спирате и хвърляте камъни по всеки, който постъпва нечестно спрямо вас.Няма по-велико нещо, което можете да направите с живота и работата си от това да следвате своите страсти – по начин, който служи на света и на вас. Носете благодарността като наметало и тя ще нахрани всяко кътче от живота ви.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

В ежедневието трябва да видим, че не щастието ни прави благодарни, а благодарността ни прави щастливи. Като бъдете себе си, вие поставяте нещо прекрасно в света, което не е съществувало преди.Дадена ти е само малка искра лудост. Не трябва да я губиш.Защо да се вписвате, когато сте родени да се откроявате?

Близнаци 21 май – 21 юни

Колкото повече давате радост на други хора, получавате повече радост в замяна. Трябва да помислите добре за щастието, което можете още днес да раздадете наоколо. А след това си поставете цели и вървете към тях с цялата решителност, която можете да съберете…. тогава вашите дарби ще ви отведат на места, които ще ви удивят!

Рак 22 юни – 22 юли

Ако искате да преместите планини утре, трябва да започнете с повдигане на камъни днес.Не носете грешките си със себе си . Вместо това ги поставете под краката си и ги използвайте като стъпала, за да се издигнете над тях.Направете вашето малко добро там, където сте; тези малки късчета добро, ще се съберат заедно и ще завладяват света… Ако работиш, за да създаваш светлина за другите, така естествено осветяваш собствения си път.

Лъв 23 юли – 22 август

Обичайте първо себе си и всичко останало си идва поред. Наистина трябва да обичаш себе си, за да постигнеш нещо на този свят. А когато правите нещо красиво и никой не го забелязва, не тъгувайте, защото слънцето всяка сутрин е красиво зрелище, но повечето от публиката все още спи.

 

Дева 23 август – 22 септем.

Понякога е нужно да сме готови да се откажем от живота, който сме планирали, за да имаме живота, който ни принадлежи. Мисията в живота ти не е просто да оцеляваш, а да процъфтяваш.Смехът е като чистачката на предното стъкло, той не спира дъжда, но ни позволява да продължим. Няма значение колко бавно вървиш стига да не спираш.Какъв е смисълът да си жив, ако поне не се опиташ да направиш нещо забележително?

Везни 23 септем. – 23 октом.

Бъди добър с недоброжелателните хора. Те имат най-голяма нужда от това. Блести сякаш цялата вселена е твоя.Лошите неща в живота и лошите хора, които ни заобикалят, могат да ни научат как да гледаме на добрите неща в съвсем нова светлина, затова нека бъдем благодарни на хората, които ни носят щастие; те са очарователните градинари, които карат душите ни да разцъфтяват.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Ако не можете да имате най-доброто от всичко, вземете най-доброто от всичко, което имате..така или иначе, животът е един и същ, независимо дали го прекарваме в смях или в плач.Нямаме нужда от магия, за да променим света, ние вече носим цялата супер сила, от която се нуждаем, в себе си: имаме силата да се представяме по-добре. бъдете добър пример!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Слънцето е нашето ежедневно напомняне, че ние също можем да светим със собствена светлина. А за да бъдеш звезда, трябва да светиш със собствена светлина.Всичко е възможно да сбъднеш днес.. щом имаш слънце в душата и малко розово за късмет. Замислете се върху красотата на живота. Гледайте звездите и вижте как тичате с тях.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Да останеш позитивен не означава, че трябва да си щастлив през цялото време. Това означава, че дори в трудни дни, вие знаете, че предстоят по-добри дни.Ако днес ти се струва, че всичко около теб се обърква, това значи, че нещо хубаво търси място да влезе в живота ти.Каквото и да прави душата ти щастлива, направи го още днес.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Понякога трябва да се откажете от картината на това, което сте мислили за живота и да се научите да намирате радост в историята, която всъщност живеете.Успешните хора продължават да се движат. Ако видят някого без усмивка, подаряват му своята! Винаги има светлина. Само ако сте достатъчно смели да я видите.

Риби 19 февр. – 20 март

Трябва да знаеш, че в живота има начини да стигнеш почти навсякъде, където искаш, ако наистина искаш да отидеш! Вярвам, че великите хора правят нещата, преди да са още готови. Не винаги можем да избираме музиката, която животът ни свири, но можем да избираме как да изтанцуваме живота си. Направете го грациозно. Променете как виждате света и вижте как се променяте.

Последни новини
Астрология

Съвет за 20.12.2023 към всяка зодия

на горе