астрологичен съвет

Съвет за 13.03.2024 към всяка зодия

Съвет за 13.03.2024 към всяка зодия: мрачно утро, мокри улички, разеленена трева, ухаещи цветя и дъх на канела от сутринта.Никога не слушайте прогнозата за времето. Винаги си слагайте малко топло, жарко лято близо до сърцето,цветна пролет в погледа и вдъхновяващи мисли от сутринта. Сряда е очаква случване с мъничко вдъхновение и шепа слънчеви усмивки…Денят ви да е пълен с изобилие и със свежест да изпиете до дъно всяка хубава емоция, която днешният ден ви предлага, да откривате щастието дори и в най-малките нещица,… да не спирате да обичате и да показвате любовта си, да дарявате обич и доброта.. и най-вече да бъдете щастливи от сега!

Армерия: красива и устойчива градинска радост

8 съвета за отключване на пълния ви потенциал

Признаци, че с партньора ви сте съвместими

 

Вижте какъв е вашият Съвет за 13.03.2024 според зодията:

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вашият Съвет за 13.03.2024, всеки ден слънцето е ежедневно напомняне, че ние също можем да се издигнем отново от тъмнината, че ние също можем да светим със собствена светлина.Увереността и смелостта не идват от това да си винаги прав, а от това да не се страхуваш да грешиш.Решете какво искате. Повярвай, че можеш да го имаш. Вярвайте, че го заслужавате и вярвайте, че е възможно за вас.Блести винаги, така сякаш цялата вселена е твоя.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, вашият съвет за 13.03.2024, кактоо е слънцето за цветята, усмивките са за човечеството. Разбира се, това са дреболии; но разпръснати по пътя на живота и доброто, което правят, е немислимо.Усмихнатото лице е красиво лице. Усмихнатото сърце е щастливо сърце.Отнема само част от секундата, за да се усмихнеш и да забравиш, но за някой, който се е нуждаел от твоята усмивка, може да продължи топлината цял живот.Запазете усмивката на лицето си и оставете вашата личност да бъде вашият автограф.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вашият Съвет за 13.03.2024, Всеки ден, без значение с какво се сблъсквте, трябва да можете да се усмихвате и да обичате другите.За да бъдеш звезда, трябва да светиш със собствена светлина и дори, че понякога трябва да се откажете от представата за това какво сте мислили за живота и да се научите да намирате радост в историята, която сте действително жив. Запомнете, че бурите карат дърветата да пуснат по-дълбоки корени.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, вашият Съвет за 13.03.2024, не се питайте от какво се нуждае светът, запитайте се какво ви кара да се чувствате живи и щастливи. И след това отидете и го направете. Защото светът има нужда от хора, които светят от щастие, сгряват със своята топлина и се чувстват живи Животът е твърде кратък, за да прекараш още един ден във война със себе си.Успешните хора продължават да се движат. Те правят грешки, но никога не се отказват.Трябва да се пребориш с някои лоши дни, за да спечелиш най-добрите дни от живота си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, вашият Съвет за 13.03.2024, Никога няма да стигнете до местоназначението си, ако спирате и хвърляте камъни по всяко куче, което лае.Един мъдър човек, когато беше попитан „какво е гневът?“ Той даде красив отговор „това е наказание, което даваме на себе си, за грешка на някой друг…така, че помнете, трудностите често подготвят обикновените хора за необикновена съдба.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, вашият Съвет за 13.03.2024, Не винаги можем да избираме музиката, която животът ни свири, но можем да избираме как да танцуваме с нея. Направете го по най-елегантния начин и в такт. Едно от най-смелите неща, които някога ще направите, е най-накрая да се откажете от това, което наранява сърцето и душата ви.Трябва да си кажете: „Без значение колко трудно е или колко трудно става, ще се справя.“ и да вървите гордо напред!

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, вашият Съвет за 13.03.2024, да се ​​научиш да обичаш себе си е като да се научиш да ходиш – важно, променящо живота и единственият начин да се изправиш.Най-силната връзка, която някога ще имате, е връзката със себе си. Бъди винаги позитивен. Единствената разлика между добър и лош ден е вашето отношение. Тялото ви чува всичко, което казва умът ви. Бъди позитивен.Единствената разлика между добър и лош ден е вашето отношение.По-добре е да бъдеш досадно позитивен, отколкото деструктивно негативен

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, вашият Съвет за 13.03.2024, Да останеш позитивен не означава, че трябва да си щастлив през цялото време. Това означава, че дори в трудни дни, вие знаете, че предстоят по-добри дни.Дори и най-тъмните нощи ще свършат и слънцето ще изгрее.Вие сте могъщи, брилянтни и смели. Насърчаването на другите е нещо, което не всеки може да даде. Някой има нужда от това, което трябва да дадеш днес. Това може да не са вашите пари; може да е вашето време. Може да е вашето слушащо ухо. Може да са вашите ръце за насърчаване. Може усмивката ви да повдигне. Кой знае?

 

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, вашият Съвет за 13.03.2024 ,Иска ми се да можех да ти покажа, когато си самотен или в тъмнина, удивителната светлина на собственото ти същество. За да заобичаш това, което си, не можеш да мразиш преживяванията, които са те оформили.Разпространявайте любов навсякъде, където отидете. Нека никой никога не идва при вас, без да си тръгне по-щастлив.Светът се нуждае от това, което сте създадени да бъдете.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, вашият Съвет за 13.03.2024, най-добрият ден в живота ви е този, в който решавате, че животът ви е ваш и върви по вашите правила. Без извинения или оправдания. Няма на кого да се облегнеш, да разчиташ или да обвиняваш. Подаръкът е ваш – това е невероятно пътуване – и само вие сте отговорни за качеството му. Това е денят, в който животът ви наистина започва.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, вашият Съвет за 13.03.2024, Любовта и вниманието, които винаги сте смятали, че искате от някой друг, са любовта и вниманието, които първо трябва да дадете на себе си. Каквото и да правите, обичайте се за това, че го правите. Каквото и да чувствате, не се ограничавайте и претъпявайте в чувствата си, а обичайте себе си, защото го чувствате.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вашият Съвет за 13.03.2024, Обичайте първо себе си и всичко останало е наред. Наистина трябва да обичаш себе си, за да постигнеш нещо на този свят. Най-великото Аз е една спокойна усмивка, която винаги отвръща на света с усмивка.Ако сте несигурен, познайте какво? Останалият свят също. Не надценявайте конкуренцията и не подценявайте себе си. Ти си по-добър, отколкото си мислиш.Осветете себе си. Никой не е перфектен. Нежно приемете своята човечност.

Последни новини
Астрология

Съвет за 13.03.2024 към всяка зодия

на горе