съвет за 4.09.2022
Астрология

СЪВЕТ за 1.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 1.09.2022: В този ден се отпуснете, за да се освободите от тревогите и все пак не бива да преминавате определени граници.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 1 септември 2022 (четвъртък)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 септември 2022 (четвъртък)

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

 Вашият съвет на астролога за днес, 1.09.2022, според зодията

Съвет за 1.09.2022 зодия ОВЕН

В този ден можете да преобърнете живота си. Просто слушайте интуицията си и бъдете по-внимателни към знаците от Вселената.

Съвет за 1.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Имате нужда от почивка и приятни занимания, в свободното време се отървете от грижите и изключете телефона за малко. Ще почувствате как стресът се смалява и вие се изпълвате с необходимата енергия.

БЛИЗНАЦИ                       

Съвет за зодия Близнаци, 1 септември 2022: Вашата роля днес е да мотивирате другите. Оставете всичко настрана, вашите близки имат нужда от вас!

Съвет за 1.09.2022 зодия РАК

Вие сте прекрасен човек, който ще даде съвети въз основа на собствения си опит и ще развеселите хората около вас. Но не позволявайте околните да прекаляват с тези ваши качества.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Ако се подготвяте за гости, било то приятели или роднини, бъдете приятен домакин. Посрещнете ги топло и се уверете, че имат всичко необходимо, за да се чувстват комфортно.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Нуждаете се от любим човек. Ако напоследък се чувствате подтиснати, проведете приятен разговор. Накарайте някой да се усмихне, така ще се усмихнете и вие.

Съвет за 1.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Не се тревожете за всичко, което ви се каже днес. Не обръщайте внимание. Съветваме ви просто да вървите по своя път и да покажете на какво наистина сте способни.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Ако се чувствате напрегнати, ви препоръчваме да се отпуснете, да помислите за разходка в парка или да посетите място, което е значимо за вас.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 1 септември 2022: Ако ви безпокоят финансови проблеми, погледнете по-ведро, парите ще дойдат при вас скоро, но мисленето за източника не е продуктивно сега.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Претеглете всичко и помислите внимателно, дали си струват големите промени, които планирате. Не всичко, което изглежда обещаващо на пръв поглед, се оказва такова в действителност.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Направили сте няколко грешки, може би на работа или с приятел. Вместо да криете този факт, по-добре е да признаете. Искреността ще бъде оценена и грешката ще бъде простена.

РИБИ, вашият съвет за днес

Близък човек ще ви помоли за съвет относно трудната си ситуация. Би било добре да помислите два пъти, преди да предприемете каквото и да било, вашите съвети са много важни.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе