6 съвета за по-добра връзка с партньора
Любов и партньорство

Съвети за по-добра връзка с партньора

Има толкова много неща, които може да направите, за да подобрите своята връзка с партньора. Новата година не трябва да е единствената възможност да помислите как искате да изглеждат следващите 12 месеца от връзката ви с партньора ви. Така че просто го направете сега.

Може да искате да обсъдите заедно решенията за връзката си или например да си поставите индивидуални цели, за да бъдете по-внимателен партньор. Всичко това е постижимо, стига да имате правилния подход.

infomax-logo-50-15-HW Адриана Лима стана глобален посланик на ФИФА

infomax-logo-50-15-HW Пинк издаде деветия си студиен албум Trustfall

Представяме ви няколко съвета, за да подобрите своята връзка с партньора:

Накарайте партньора си да се смее повече

Опитваме се да бъдем забавни и да впечатляваме на първите срещи, но с времето полагаме по-малко усилия да впечатлим половинката си. Въпреки това смехът заедно ви кара да се чувствате по-близки и прави всяко време, което прекарвате заедно, по-приятно.

Така че този път, вместо винаги да разказвате най-забавните си вицове на колегите си около хладилника за вода, запазете някои от тях за човека до себе си. Така ще изградите по-приятна връзка с партньора.

Изградете общи цели, които да постигнете заедно

Докато сте заети да вземате собствени житейски решения, не забравяйте да подскажете на партньора си какво искате да постигнете. Също така се постарайте да научите какво иска и той. Изградете общи цели заедно, независимо дали са финансови (увеличаване на спестяванията), или здравословни (прибиране на телефоните един час преди лягане).

Поставянето на цели за съвместния ви живот или споделянето на личните ви цели ще ви накара да се почувствате като в екип. Ще се чувствате по-подкрепени и ще имате по-добра връзка с партньора.

връзка с партньора

Опитайте нещо ново

Независимо дали става дума за курс, посещение на нов ресторант или експерименти в спалнята, съвместното преживяване на първите неща поставя чудесна основа за една връзка с партньора. То може да помогне да поддържате срещите свежи и вълнуващи от самото начало. Но имайте предвид, че е важно да опитвате нови неща и самостоятелно.

Заемането с ново хоби, планирането на самостоятелно пътуване или усвояването на нови умения може да ви даде възможност да се съсредоточите върху себе си. Така ще си осигурите дейности, които да ви доставят удоволствие извън връзката ви. Ако и двамата имате собствени интереси, които ви вълнуват истински, винаги ще имате за какво да говорите и ще създадете по-добра връзка с партньора.

Бъдете по-привързани физически (по неочакван начин)

Онези от вас, които са в дългосрочна връзка с партньора си, вероятно могат да разкажат за тази борба. След дълго време заедно и поради натовареността на живота, държането за ръка, целувките и интимността се ограничават до рутина. Целувки при сбогуване, държане за ръка от време на време и все по-рядка интимност под завивките.

Припомнете си невинните дни от младостта на вашата връзка и се целувайте като тийнейджър в произволно избран момент от деня. Дръжте се за ръце или се прегръщайте, когато гледате телевизия на дивана, и давайте на партньора си произволни прегръдки през деня.

Физическата интимност непосредствено кореспондира с емоционалната. Така че превръщането на физическата в приоритет (и промяната на рутината) ще ви накара да се чувствате емоционално по-близки и да създадете по-добра връзка с партньора.

връзка с партньора 2

Направете интимността приоритет за по-добра връзка с партньора

Въпреки че с партньора ви може да сте си разкъсвали дрехите, когато сте се събрали за първи път, интимността обикновено става по-малко приоритетна с удължаването на връзката ви. Това важи, особено когато живеете заедно. За много от нас реалностите на живота пречат на дългите и шумни любовни сесии, които са в основата на много ранни връзки. Но преживяването в леглото може да бъде една от най-важните и интимни части на една връзка и трябва да се третира като такава.

връзка с партньора

Планирайте пътуване

Ако успеете да го направите през новата година, планирането на пътуване може да промени отношенията ви. Излизането от ежедневната рутина и прекарването на продължително време в качествено общуване ще ви накара да се почувствате по-свързани от всякога. Ако пътуването с една нощувка не е възможно заради бюджета, времето или други причини, опитайте с еднодневно пътуване до близкия плаж, тематичен парк или забележителност.

Идеята е да прекарате време заедно, което не се състои в разтоварване на съдомиялната машина, съставяне на списък за пазаруване или седене на дивана. Ще видите как това ще създаде много по-добра връзка с партньора ви и ще ви откъсне от рутината на ежедневието ви. Понякога нещо много малко може да направи голямата разлика в отношенията ви.

Вижте още:

Четирите зодии, които се карат най-много със своите братя и сестри

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четирите зодии, които не стават за лидери

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Tagged ,
на горе