Супер трикове как да изглеждаме по-слаби на плажа

Супер трикове как да изглеждаме по-слаби на плажа
Добра форма

Супер трикове как да изглеждаме по-слаби на плажа

Плажният сезон е тук и повечето жени приемат ваканцията по джапанки и бански със смесени чувства заради несъвършените си фигури. Закръглените извивки обаче не трябва да попречват на доброто ни настроение, още повече че има как да ги скрием без гладуване, тренировки и други мъчения.

Първият трик, който ще ни помогне да изглеждаме по-фини, отколкото сме по бански, е да стъпим на пясъка с вече готов загар. Всеизвестен факт е, че по-тъмното тяло изглежда визуално по-слабо. Шоколадовият загар скрива целулита и дефинира мускулите. Освен това нанасянето на автобронзант е лесно, прави се в домашни условия, а цените на тези продукти са в пъти по-ниски от тези на плажните масла. Затова си заслужават инвестицията. Ако пък не харесвате тъмния тен, друг вариант е ексфолиацията на кожата.

Тя се постига или със скраб за тяло, или с домашни продукти, като утайка от кафе или морска сол, с които да ексфолирате всички проблемни зони, докато сте под душа. Доказано е, че тази съвсем проста процедура е способна да свали до 3 см от обиколката ни. Изборът на бански също е от значение, за да се чувстваме и изглеждаме по-слаби. Не е нужно винаги да е по последна мода, трябва просто да ни подхожда. Разбира се, целите бански прикриват повече, но десенът също не е за подценяване. Не трябва да залагаме на твърде крещящи цветове в зоните, които не искаме да се набиват на очи. Тази година на мода са цветовете в бежово-кафявата гама, а що се отнася до кройките – бикините с висока талия, прикриващи коремчето, са тотален моден хит.

Дори най-стройните жени не изглеждат добре, когато са прегърбени.

Стойката оказва огромно влияние върху фигурата. За да изглеждаме по-слаби, трябва раменете ни да са изпънати назад. Изправянето на гръбначния стълб буквално е най-доброто, което можем да направим, за да изглеждаме по-слаби на секундата. Прическата също има принос към цялостния силует на тялото. Колкото по-голяма и бухнала е тя, толкова повече внимание ще привлича към горната част на тялото, балансирайки силуета и отвличайки погледите от разни части, които обичайно притесняват жените. Плитките също са уместен вариант, защото визуално издължават фигурата. Ако имате къса коса, сложете си широка сламена шапка, която постига ефекта на обемната прическа. На последно място – пробвайте да носите сандали или джапанки на лека платформа. Те са изключително удобни, а и издължават фигурата, като добавят по 4-5 см допълнително към височината ни и ни карат да изглеждаме, сякаш сме свалили 5-6 килограма.

Tagged , ,
на горе