5 идеи за стилна визия в офиса

5 идеи за стилна визия в офиса
Мода

5 идеи за стилна визия в офиса

Вашата визия в офиса трябва да бъде на ниво.

Случва ли ви се често сутрин да се чудите какво да облечете за работа? Понякога е трудно да постигнем професионална визия, в която да се чувстваме комфортно и просто обличаме първото нещо, което ни попада пред очите.

Това, че отивате на работа, не означава, че облеклото ви трябва да бъде скучно и консервативно, стига, разбира се, работата ви да не изисква всеки ден да носите строго официални костюми и поли, тъй като се срещате с много хора.

5 идеи за стилна визия в офиса

10 неща в женската визия, които вбесяват мъжете

Есен-Зима 2023/2024 – Вдъхновяващите Пастелни Цветове в Модата
5 идеи за стилна визия в офиса Избор на офисни столове за конферентна зала

5 идеи за стилна визия в офиса

1. Класическият външен вид

стилна визия
5 идеи за стилна визия в офиса снимка: pinterest

Вероятно най-разпространеният и най-лесният начин да се облечете за офиса и да се справите с облеклото за работа, това работно облекло е идеално за всяка работа. Но също така е най-вероятно да изглеждате скучни, освен ако не си спомняте този ЕДИН СЪВЕТ:

*винаги носете изящна дреха или добавете забавен артикул към своята визия (обувки, чанта, бижута, часовник, устни, нокти. Всичко е в детайлите.).

Ако искате да добавите малко блясък и изтънченост към работното си облекло, диамантеният часовник е отличен избор на аксесоар. Той служи не само като функционален часовник, но и като изявен елемент, който може да издигне вашето облекло на следващото ниво.

Независимо дали изберете да го носите с класически костюм или семпла рокля, диамантеният часовник е универсален и вечен аксесоар, който излъчва лукс и елегантност. Като включите това зашеметяващо парче в работния си гардероб, можете лесно да трансформирате основното облекло в шикозен и изискан външен вид, който със сигурност ще впечатли вашите колеги и клиенти. Така че помнете, когато става въпрос за съчетаване на работното време, всичко е в детайлите, а часовникът с диаманти е перфектният детайл за издигане на вашия стил.

2.Безгрижен шик

стилна визия
5 идеи за стилна визия в офиса снимка: pinterest

Визия за тези, които имат малко повече склонност към модата и дамското офис облекло, но изглеждат така, сякаш не им пука, но за опитното око те са достойни за уличен стил.

СЪВЕТЪТ: сблъсквайте различни стилови артикули, играйте си с форми (напуснати срещу вталени), с външен вид (женствен и мъжествен). Обувките на ток изглеждат най-добре с този стил, но броги или оксфорд също вършат работа.

3.Блясък в офиса

стилна визия
5 идеи за стилна визия в офиса

Това офис облекло е за всички онези секси жени, които също управляват света, но предпочитат да го правят в бляскаво офис облекло: ярки устни, небесно високи токчета и офис тоалети, които могат да бъдат от 9 сутринта до късни коктейли за вечеря.

СЪВЕТЪТ: страхотни обувки на ток, скъпи парфюми, богати материи, поли тип молив и копринени блузи, дълги панталони, ефектни златни колиета, маркови часовници и масивни чанти или клъчове. Тези дами не се страхуват да парадират с всичко това и имат супер визия.

4.Изтънчено офис облекло

стилна визия
5 идеи за стилна визия в офиса

Това офис облекло е лесно за правене, но се нуждае от обучение, така че експериментирайте и се забавлявайте с дрехите.

СЪВЕТЪТ: наслаждавайте се на модата и винаги носете поне 1 изящна дреха, сблъскващи се стилове, използвайте елегантна визия като начална база и след това добавете артикули според вашата личност и работа.

Вдъхновени от мъжете визии със супер секси токчета, масивен блясък, спортни луксозни суичъри с елегантни моливни поли, шапки, щампи, кожа, прозрачен плат, деним – всичко, което неценителите определят като неподходящо за работа, е точно обратното, защото става дума за стилизирането им и карайки ги да работят. Следователно… става дума за забавление с вашите тоалети за работа.

5.Просто и женствено дамско офис облекло

стилна визия
5 идеи за стилна визия в офиса

Това е лесна визия, ако сте някак момиче, което обича развяващите се флиртуващи рокли, малките бижута и да изглеждате небрежно и елегантно през цялото време. Ако мислите, че шифонът и флиртуването не са за офис, помислете отново.

СЪВЕТЪТ: всичко опира до подгъва. Носете рокли или поли с дължина до коляното или над коляното във всякакъв цвят или принт, стегнати на талията, съчетани с елегантни блейзъри. Що се отнася до обувките, токчетата изглеждат по-добре, но можете да носите и балетки.

Tagged , ,
на горе