Стилен маникюр, с който ще сте в крак с модата

Стилен маникюр, с който ще сте в крак с модата
Мода

Стилен маникюр, с който ще сте в крак с модата

За да имате красив маникюр, трябва да знаете кое е на мода. Почитателите на по-смелите и креативни дизайни също ще намерят подходящи решения за себе си. За модните специалисти този сезон открива големи възможности за проява на въображение и експериментиране. Стилните нокти са с много оригинални идеи, сред които си заслужава да се отбележи:

акварелен дизайн на нокти с фантастични мотиви;
комбинация от гола или прозрачна основа с контрастни шарки и дизайни;
сложна комбинация от няколко различни по смисъл и техника елементи;
маникюр със стикери за нокти, 3D рисунки;
нежни нокти в пролетен стил с изображения на цветя, котенца, птици и др;
дизайн от текстурирана пяна;
паяжини, геометрия, абстракции и други смели решения.
Оригиналният стилен маникюр ще ви помогне да създадете стилна визия за всяка жена. Използването на пайети, кристали и други блестящи декорации ще помогне за насищането му с ярки акценти. Красивият пролетен маникюр не предполага излишък от блясък, но леките искрящи акценти определено ще бъдат на място.

Искате да излезете с него? Поканете го

Как да се справим с бръчките на шията

8 съвета за отключване на пълния ви потенциал

Стилен маникюр, с който ще сте в крак с модата

Жълти нокти

маникюр
Стилен маникюр, с който ще сте в крак с модата снимка: pinterest

Обсебени ли сте от жълтия маникюр? Този ярък нюанс, който може да си вземете от тук е един от най-актуалните в момента, със сигурност ще бъде чудесно допълнение към рутинния ви маникюр. Можете да ги ползвате на плажа, в офиса или на вечерно излизане с приятели – те са подходящи за всички събития. Освен това е невъзможно да го пренебрегнете. Жълтото се асоциира със слънцето и топлината. От слънчеви модели до пикантно изкуство – има нещо в жълтите нокти, което ще поласкае вкуса на всеки. Жените, които се украсяват с ударно жълт лак за нокти, обикновено са спонтанни, екстровертни и бохемски, с уникално чувство за стил.

Бели нокти

маникюр
Стилен маникюр, с който ще сте в крак с модата снимка: pinterest

Всички момичета имат лека мания по бялото. Това е класически цвят,който може да си вземете от тук , защото се съчетава с всичко. Той е твърде свеж, стилен, шикозен и универсален, за да го пропуснете! Белите нокти са чудесни, ако искате нещо изтънчено и елегантно. Белият маникюр насочва към младежка личност. Нашият съвет: Само малко блестящ лак върху пръста ви ще подобри белия дизайн от ежедневен до бляскав. Или пък можете да добавите малко цвят, като украсите ноктите си с някои забавни пръстени!

Червени нокти

Понякога е най-добре да заложите на класически дизайн и стилен нюанс, като ви предлагаме бързо съхнещ лак за дълготраен маникюр тук.Червеното е един от най-популярните нюанси сред много други цветове. Ако някога сте издирвали идеалното червено червило, знаете, че няма такова нещо като просто червено. Винаги, когато се чувствате отегчени или не сте в настроение за различни модерни нюанси, заложете на червеното! Червеният нюанс е един от любимите ни, защото е толкова ярък и ярък. Той е идеален за моментите, когато искате да се откроите от тълпата. Червеното е вечно и напомня за стария Холивуд. Определено е един от най-привлекателните и съблазнителни цветове на лака за нокти. И така, секси ли сте с червен маникюр?

Френски маникюр

маникюр
Стилен маникюр, с който ще сте в крак с модата снимка: pinterest

Класическият френски маникюр също влиза в нашата селекция, като понякога можем да го разнообразим и вместо бяло изберем друг цвят за върха на ноктите си или може да бъде обърнат, т.е. той да бъде поставен в основата на нокътната плочка.

Пастелни тонове

маникюр
Стилен маникюр, с който ще сте в крак с модата снимка: pinterest

Смело експериментирайте с цветовете. Смесете пепел от рози, небесно синьо, светло жълто, цвят мента и бежово и „воала“! Имате маникюр в пастелни тонове.Дори да лакирате всеки нокът в различен цвят, пак няма да сбъркате. Придържайте се единствено към правилното да не използвате повече от 3 тона, защото става безвкусица. Подобна палитра е лесна и бързо постижима дори в домашни условия с нашите предложения и качествени продукти за маникюр,  които може да разгледате тук.

За да добавите вкус, включете и малки детайли: цветя, линии, пеперуди и други, но не прекалявайте. Добавянето на геометрични фигурки, точки, брокат и камъчета към вашите нокти добавя вкус и изящество, но ако е прекалено, разваля ефекта. Затова, поставете подобна декорация на безимения пръст на всяка ръка.

Tagged , , ,
на горе