Как да признаете на партньора си, че сте му изневерили
Любов и партньорство

Как да признаете на партньора си, че сте му изневерили

Изневярата може да бъде една от най-лошите спънки, които възникват в една връзка. Това е най-голямото предателство към партньора и често то води до раздяла. Със сигурност боли да разберете, че половинката ви ви е мамела, но ако вие сте тези, които сте му изневерили, помислете искате ли да сте още с него. Ако отговорът е „да“ и съжалявате за това, то може би е време да си признаете. Ако не сте сигурни дали трябва да направите това, е време да помислите отново. Не разчитайте на съветите на приятели, които ви казват да избягвате всяко признаване на вина и да си продължите живота. Рано или късно той ще разбере, а и вие самите ще се измъчвате от угризения на съвестта.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Затова ви представяме едно кратко ръководство за това как можете да признаете, че сте изневерявали на любовника си:

Помнете, че времето има значение, така че го направете по-скоро, отколкото по-късно

Ако сте решили да бъдете честни за изневярата си и да споделите за случилото се, би било разумно да го направите възможно най-скоро. Колкото по-дълго чакате да признаете за аферата, толкова повече чувството за предателство ще се заражда в сърцето на вашия съпруг. Той не само би ви бил ядосан, че сте имали любовна връзка, но би предположил, че умишлено сте го лъгали след това. Освен това, светът е малък. Колкото повече време отлагате, толкова по-голям е шансът човекът до вас да разбере от друг, че сте му изневерили. Не мислете, че е невъзможно. И тогава вероятността да ви прости намалява значително.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Не пропускайте подробности.

Може да ви хрумне, че трябва да се опитате да смекчите удара, като му дадете възможно най-малко подробности за човека, с когото сте му изневерили. Или да не се впускате в обяснения за начина, по който това се е случило и причините за това. Въпреки това е много вероятно мъжът ви да се тревожи за тези фактори, защото иска да знае какво е довело до действията ви. Затова би било най-добре да не пропускате подробности и да му кажете точно какво се е случило. Прикриването на определени елементи ще го накара да премисля и да си направи собствени заключения по въпроса. Това също може да го накара да приема най-лошото от ситуацията, което може да доведе до края на връзката ви. Все пак, за да проработят нещата отново, трябва та разберете защо се е стигнало до изневярата. В противен случай това може да се повтори.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Изслушайте партньора си.

Много е вероятно вашият партньор да има много терзания за скорошното ви признание. Въпреки че може да искате да го прекъснете, за да се оправдаете, не го правете. Дайте му възможност да изрази всички чувства, които изпитва поради това, че сте му изневерили. Първо го изслушайте, докато мълчите и му дайте място да изрази емоциите си. Ако се надявате да се помирите, оставянето му да говорят е най-добрият начин да общувате. Не очаквайте той да ви разбере веднага. Със сигурност сте го наранили и може да му трябва време, преди да можете да започнете отново да градите връзката си, стига да може да ви прости.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе