Ако той не е сродната ти душа, възможно ли е да бъдете щастливи заедно?

Ако той не е сродната ти душа, възможно ли е да бъдете щастливи заедно?
Любов и партньорство

Ако той не е сродната ти душа, възможно ли е да бъдете щастливи заедно?

Ако партньорът ти е твоята сродна душа, връзката, която имате ще е много по-специална и много по-истинска. Обикновено и изневярата е почти невъзможна да се случи тогава. Но не е задължително твоята сродна душа да бъде любовния ти партньор. Понякога тя идва в друг, неочакван за теб образ. Може да е твоята приятелка или да я откриеш за малко, след което пътищата ви да се разделят.

Ако имаш съмнения, че твоят партньор не е сродната ти душа и държанието му към теб още повече те обърква, не се отчайвай. Възможно е да разбереш сама дали е така. Просто трябва внимателно да наблюдаваш не само неговото поведение, но и твоето в присъствието му. Може би това ще ти отвори очите и ще осъзнаеш, че този мъж не е правилния за теб.

Представяме ти знаците, които показват, че той не е сродната ти душа.

 

Не се забавлявате заедно

Ако пеперудите, които чувстваш в стомаха си не изчезват, дори и след като мине време и вече свикнете един с друг, със сигурност той е сродната ти душа. С него периодът на медения месец никога не свършва. Дълбоката връзка между вас никога не избледнява с времето, дори става още по-истинска.

Ако връзката между вас е изчезнала и вече не изпитвате един към друг това, което изпитвахте в началото, то той не е твоята сродна душа. Разбира се няма поводи за отчаяние или притеснение. Понякога е нужно да чакаш цял живот, докато я срещнеш.

Липса на химия

Химията между партньорите също е от голямо значение за тяхната успешна връзка. А между сродните души тя е толкова силна, че се усеща от километри. Ако химията между вас с времето отново избледнее, тогава чувствата ви не са били истински. Или поне чувствата на единия от вас. С химията, която изпитвате идва и сексуалното привличане и желание да бъдете интимни. И когато тя си отиде от вас, интимността също страда и ако не успеете да я запазите, това ще бъде пагубно за вашата връзка. Всичко това се случва, защото просто не сте един за друг.

Емоционално изтощени

Невъзможно е да бъдеш със сродната си душа и да се чувстваш емоционално изтощена. Ако това се случи, тогава повече от вероятно е, че твоят любовен партньор не е сродната ти душа. Ако беше нея, той щеше да те изпълва с щастие и радост, а не да те кара да се чувстваш изморена.

Въпрос на време е да признаете един пред друг, че и двамата не сте това, което сте търсили и искали. В което пък няма нищо страшно. Но ако не сте един за друг и продължите да сте заедно, това ще ви погуби. В крайна сметка вие сами решавате.

Трудна комуникация

Няма как да пропуснем и да не споменем и този важен детайл, а именно успешната комуникация. Естествено, когато твоят партньор е сродната ти душа, никога не бихте изпитвали затруднение да общувате, още повече, че ще ви е нужен само поглед, за да разберете какво иска да каже другият.

Но ако той не е сродната ти душа, а комуникацията става все по-трудна и рядка, тогава със сигурност това не е човека за теб. Дори и да се опитате да оправите нещата между вас, ще ви бъде много трудно и почти невъзможно да се справите.

Опитваш се да го промениш, както и той теб

Сродните души не изпитват нужда да се променят, защото точно в еднаквостта е техният смисъл. Ако той се опитва постоянно да те промени и да те нагоди според неговите очаквания и разбирания, той не е сродната ти душа. Защото ако беше, щеше да те приема такава, каквато си, без да иска да променя нито една част от теб. Същото важи и за теб и за амбициите той да се промени. Вместо да се наранявате взаимно, опитвайки да промените другия, според вашите предпочитания и изисквания, по-добре сложете край на този абсурд. Може би, когато се разделите, ще успеете да откриете човекът, който е правилен за вас. Но докато продължавате да сте заедно, вие се наказвате, а и двамата заслужавате да бъдете щастливи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе