5 начина да го накараш да се влюби до полуда в теб
Любов и партньорство

5 начина да го накараш да се влюби до полуда в теб

Жената никога не се задоволява с малко. Тя иска много. Иска всичко. Никога не ѝ стига, когато един мъж я харесва. Тя иска той да я обожава. Да е луд по нея. И да няма очи за друга. Всяка жена иска да бъде специална поне за един мъж в този живот. Иска да има стабилен партньор до себе си и да чувства подкрепа, сигурност, топлина и най-вече любов.

На нито една дама не ѝ допада идеята да е просто забавление или разнообразие за мъжете, дори и на тези жени, които са най-разкрепостени. Рано или късно и те изпитват нуждата да бъдат обичат и да се грижат за тях. Да се отнасят към тях с уважение и специално отношение.

Ако ти излизаш с него, но не си доволна от това как се развиват нещата между вас и искаш да се влюби до полуда в теб, знай, че е напълно възможно. А и правилно. Все пак един мъж или трябва да умира за теб или изобщо не те обича.

Представяме ти начините, които ще ти помогнат да го накараш да полудее по теб.

 

Не си лягай с него след първата среща

Няма нищо лошо в интимността на първа среща, но ако искаш да продължиш да се виждаш с този мъж и още повече, когато искаш да задържиш интереса му и да спечелиш любовта му, тогава ако си легнеш с него веднага, ще объркаш нещата.

За никого не е тайна, че мъжете изпитват силен интерес от жените, които са труднодостъпни. И които знаят цената си и трябва да положиш доста усилия, за да ги спечелиш. В случая става въпрос за теб и как да го накараш да се влюби до полуда. Като за начало започни с лек флирт, но когато усетиш, че нещата между вас отиват твърде далеч се отдръпни. По този начин ще го накараш още по-силно да те желае. Но не проточвай тази игра твърде дълго, защото може да постигнеш обратното и той да се откаже от теб.

Вълнуващи разговори

В никакъв случай не бива да се подценява ролята на разговорите в отношения. Те са много важни и ключови в това той да те хареса. Постарай се да нямате обикновени и скучни разговори, а такива изпълнени с вълнение и емоции. Нека разбере, че ти не си от масовката, а различна, вълнуваща и умна. Да, все още има красива и умни жени, които умеят да омагьосват само с думи и ти си точно такава. Комуникацията е ключова за успешната връзка. Мъжете не харесват жени с празни глави, които не могат да кажат две правилни изречения. Те обичат умните момичета, с които не само може да се спи, но и да се разговаря.

Страстта е важна

Когато настъпи моментът, в който и двамата ще искате да прекрачите границата на приятелството и да правите любов, тогава трябва да покажеш твоята непозната и може би неочаквана за него страна. Покажи цялата страст, която таиш в себе си. Не се срамувай, нито притеснявай. Всички знаем, че когато двамата души са интимни, след това отношенията между тях се променят. Чувствата се засилват, а ти искаш точно това. Нека остане изненадан от момичето, с което излиза. Няма нищо по-добро от това.

Спазвай дистанция

Знаем, че го харесваш и искаш той да изпитва същото към теб. Но бъди разумна и не прави неща, които ще го отблъснат. Целта ти е да го накараш да се влюби лудо в теб, но това няма да стане ако го търсиш постоянно, всеки ден и всяка минута. Първо, защото си жена и второ, ако ти си единствената, която проявява интерес, нещата едва ли ще се развият така, както искаш ти.

Добре е да не му подаряваш цялото си внимание и така ще го накараш да си мисли повече за теб, отколкото предполагаш. Това не означава, че изобщо не трябва да го търсиш, защото тогава той ще реши, че не си заинтересована от него. Просто намери баланса и контролирай емоциите си. Наблюдавай внимателно поведението му, но и в никакъв случай не позволявай да си играе с теб.

Покажи му, че за теб си струва да се бори

Ти си умно момиче с мечти и цели, които следваш. Бориш се сама в живота и знаеш коя си. Независима си и това ти дава още повече увереност. Вярваш в качествата си и в това, че заслужаваш добър живот. Покажи му, че не си еднодневка и си момиче, за което си струва да се бори. Не флиртувай с други мъже през времето, в което се опитваш да го накараш да се влюби, защото ще му направиш грешно впечатление. Може би ще го направиш, за да ревнува, но ще постигнеш обратен ефект.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе