5 идеи за среща с най-добрите ви приятелки

5 идеи за среща с най-добрите ви приятелки; с приятелките
Интересно

5 идеи за среща с най-добрите ви приятелки

Знаем това колко е забавно да прекарвате време с най-добрите ви приятелки. Вероятно искате да се събирате с вашите момичета много по-често, отколкото го правите. Но защо това не е така? О, да – крайни срокове за работа, семейни задължения, домашни проекти, дни за грижа за себе си, вечери за среща и други неща запълват календарите ни. Това става по-бързо, отколкото можем да изпратим обратно съобщение в груповия чат на „Момичешката банда“.

Но тъй като знаем колко е важно да правим и спазваме планове за поддържане на приятелства, сме тук, за да ви избавим от мисленето за това каква приятелска среща да си уредите следващия път. Защото не ни се иска да ви го казваме, но да срещнеш най-добрата си приятелка в мола, докато пазарувате, не се брои за среща.

infomax-logo-50-15-HW Саня Борисова вае тяло и разпуска с въздушна йога

infomax-logo-50-15-HW Емили Ратайковски на концерт на Хари Стайлс с бившата му Оливия Уайлд

Затова ви предлагаме някои различни идеи за среща с най-добрите ви приятелки, които ще ви дадат нещо вълнуващо, което да очаквате с нетърпение:

Посетете винарна

Звучи ли нещо по-хубаво от това да се отпуснете във винарна с приятелките си? Потърсете винарските изби във вашия район и изберете една, която да посетите с най-добрите ви приятелки. Може да направите винен тур и дегустации или да избирате различна винарна на всеки няколко месеца, която да изпробвате и да разделите бутилка (или две) с най-добрите ви приятелки. Независимо от начина, по който ще го направите, не забравяйте да облечете най-добрите си тоалети, за да изглеждате добре и да си направите хубави снимки за спомен.

Бонус идея, свързана с виното – рисуването с чаша в ръка. Няма какво да се лъжем – това стана толкова модерно в последно време, че е идеално занимание, което да направите с най-добрите ви приятелки.

най-добрите ви приятелки

Отидете на представление

Независимо дали обичате театрални, музикални или комедийни представления, вземете билети за шоу, което ще се състои във вашия град. Отбележете си в календара и отидете с най-добрите ви приятелки да се насладите на забавлението. Независимо от времето на годината, винаги можете да намерите представления на закрито и открито близо до вас или в съседен град. Най-добрият ни съвет? Направете си пълна програма, като отидете на питие и вечеря преди началото на избраното от вас шоу.

Танцувайте

Тази идея за женска среща с най-добрите ви приятелки наистина не се нуждае от обяснение. Но в случай, че имате нужда от допълнително убеждаване да се развихрите на дансинга с момичетата си, представете си следното: Отивате на дискотека с най-добрите ви приятелки, облечени в стилни рокли, и нямате никакви други задължения, освен да пеете любимите си песни и да танцувате цяла нощ. Звучи добре, нали? Знаем, че всички сте ангажирани, но може да си правите поне една такава щура вечер от време на време.

най-добрите ви приятелки

Организирайте тематична вечеря

Не ви е нужен повод (рожден ден, годишнина и т.н.), за да организирате вечеря. Всичко, от което се нуждаете, са няколко от най-добрите ви приятелки, място и малко подготовка. Фен ли сте на сушито? Тогава си пригответе вечеря с най-любимите ви деликатеси. Обсебени сте от новия албум на известен изпълнител? Организирайте парти с цялата му музика, докато се забавлявате вкъщи. Ако пък не сте в настроение за танци и купони, може просто да си направите вкусна вечеря и да се отдадете на сладки приказки.

Изпробвайте ново хоби

Или имаме и друга идея. Изпробвайте релаксиращ урок по керамика, отидете на празнична работилница за изработване на венци, присъствайте на урок по оформяне на пролетни букети – изкусните начинания са безкрайни. А може и да се запишете на интересен курс. Изпратете съобщение в груповия чат с най-добрите ви приятелки, за да видите кога всички са свободни, и потърсете какви видове класове се предлагат в този ден. Ще си тръгнете с ново умение, нещо красиво (надяваме се), което да отнесете у дома, и забавни спомени с момичетата си.

най-добрите ви приятелки

Вижте още:

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Каква ще бъде 2023 г. за всяка зодия?

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе