Шест неща, които може да не споделяте с партньора си
Любов и партньорство

Шест неща, които може да не споделяте с партньора си

Макар да се смята, че в една връзка трябва да споделяте с партньора си всичко, в действителност има някои неща, които може да запазите за себе си. Те са вашите дълбоки тайни, които е по-добре да останат като тайни завинаги, защото иначе може да навредят на отношенията ви. И тук не говорим за това да лъжете човека до вас, напротив. Една връзка се нуждае от прозрачност и партньорите трябва да останат лоялни един към друг. Но споделянето на някои конкретни неща не се счита за необходимо за поддържане на прозрачност. Те дори могат да увеличат риска за връзката ви.

Така че, ако мислите да споделите нещо от миналото си с партньора си или някакъв маловажен детайл, изчакайте малко. Просто се уверете, че е добре да му кажете това или не.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и кои са нещата, които е по-добре да запазите в тайна и да не споделяте с партньора си, за да не вредите на връзката си:

Недостатъците му

Съвсем нормално е понякога да се притеснявате от дребните досадни неща и недостатъци на партньора си, докато сте с него. Но ако връзката е силна и здрава, тогава не е нужно да инвестирате енергия в това, защото споделянето на тези неща с партньора ви може да го направи несигурен. Така че, просто не забравяйте, че никой не е съвършен и че всички имаме недостатъци.

Бившия ви

Определено е трудно да се справите с чувствата, свързани с бившия ви. Дори да сте го преодолели напълно и наистина да не искате да сте с него, не може да се правите, че той не е бил в живота ви. Но по-добре не обсъждайте нещо лично, свързано с бившия ви, с настоящия ви партньор. Това понякога може да го направи несигурен и да засегне и двама ви.

Семейството на партньора ви

Може да не харесвате семейството на партньора си, но не е нужно да споделяте за това всеки път. Ако ситуацията стане по-лоша и токсична, тогава определено трябва да говорите с него, но в противен случай избягвайте да се оплаквате от близките му за щяло и нещяло. Колкото и да ви обича, със сигурност това няма да му е приятно.

Колебания за връзката ви

Понякога е много нормално да бъдете скептични относно чувствата и връзката си с партньора си. Но психолозите казват, че тези неща са доста мимолетни. Така че трябва да помислите много за това, преди да споделите с партньора си вашите терзания. Трябва да внимавате, когато говорите за това, защото думите ви могат да го наранят дълбоко. И дори и да се окаже, че това е било моментно колебание, за него това няма да отмине просто така.

Да му казвате, че ще се провали

Да бъдат във връзка означава, че двама партньори също ще опознаят бъдещите амбиции и планове на другия. Така че може да не сте съгласни с неговите цели, но това не трябва да пречи на плана му. Трябва да подкрепите партньора си в това, дори ако не вярвате, че той е способен да успее.

Сравнения с миналото

Според психолозите е нормално да ви липсва донякъде предишната ви връзка. Може дори да сравните някои неща в нея с тези в настоящите си отношения. Но това не означава, че не сте доволни от партньора си. Просто всичко се случва нормално поради процесите на нашия ум, които включват и нашето минало. Така че не е нужно да споделяте това с вашия мъж.

Човекът до вас е този, с когото трябва най-много да споделяте и на когото да можете да вярвате безрезервно. И казаното дотук не означава, че трябва да се отклонявате от тези принципи. Просто има неща, които е по-добре да не бъдат изричани, за да не доведат до ненужно напрежение.

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Малките тайни на идеалните двойки

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе