мълчалив мъж
Любов и партньорство

Силният и мълчалив мъж – защо жените са луди по него

Нека си признаем, че всички познаваме силния мълчалив мъж. Обикновено той е мрачен и замислен, но толкова мъжествен и силен. Това е типът мъж, който внимава какво и кога казва, не привлича излишно вниманието към себе си, добре възпитан е и се държи с уважение към всяка жена. Това не означава, че той няма самочувствие, напротив, но не парадира с качествата си. Той предпочита да не говори, освен ако не смята за необходимо, особено в компанията на жени. Просто казано, той е като магнит за повечето жени.

Силният и мълчалив мъж – защо жените са луди по него

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Съществува ли все още силният мълчалив мъж?

Може би се чудите дали този тип мъже все още съществуват в света, в който живеем в наши дни, когато сме шумни и груби. Е, да, съществува, но може би няма да го откриете толкова лесно, колкото някога.

Със сигурност е малко вероятно той да се спотайва в някой нощен клуб или да се изявява в социалните мрежи. Вместо това е по-вероятно да го откриете на по-тихи места, където не очаквате да срещнете някого.

Така че, ако наистина искате да срещнете силен мълчалив мъж, ще трябва да мислите нестандартно, за да го хванете. Смятайте го за рядка порода, но такава, която си заслужава да бъде търсена.

Откакто има документирани взаимоотношения, силният мълчалив мъж е сочен като типаж, който определено привлича женското внимание.

Всъщност той е често срещан и в много романтични книги или филми като основен любовен интерес. Но какво е това, което толкова много ни харесва в тях?

мълчалив мъж
Силният и мълчалив мъж – защо жените са луди по него

В тази статия ще отговорим на въпроса защо търсим мълчалив мъж сред всички други.

Мистерията

Особено в началото на връзката мистерията е това, което прави всичко толкова вълнуващо. Вие не знаете много за другия човек, а той почти не ви познава. Всеки миг, който прекарвате заедно, е изпълнен с интригуващи възможности.

Силният мълчалив мъж е наистина загадъчен. Тези хора издават толкова малко, че става почти мъчително да се опитваш да ги опознаеш, да ги накараш да споделят тайните си или да разкажат историята си. Това също така прави периода на медения месец по-дълъг.

Силният и мълчалив мъж – защо жените са луди по него

Както всичките ви предишни гаджета са разправяли най-съкровените си тайни, смущаващи истории и желания след няколко питиета, силният мълчалив мъж не издава нищо, освен ако наистина, наистина не се потрудите за това. Това чувство за загадъчност е естествено много привлекателно.

Физическото привличане

Каквито и качества да има този тип мъж, няма как да се отрече и че много жени си падат по външния му вид. Когато си мислим за силния мълчалив мъж, обикновено си представяме някого с добра физика, мускули, но не прекалено много, тъмна коса и проницателни очи. Да, не всички хора влизат в този шаблон, но представата на много от дамите е именно такава. А и не звучи никак лошо, нали така…

Жените са склонни да бъдат по-привлечени от мъже, които изглеждат силни и здрави. Съвсем логично е този тип мъже да са на първо място в списъка на всяка жена.

мълчалив мъж
Силният и мълчалив мъж – защо жените са луди по него

Предизвикателството

Трябва да отбележим също, че силният мълчалив мъж определено не може да бъде сложен в категорията на женкарите, макар по него да си падат не една или две дами. Той би бил човек, който е изключително придирчив по отношение на жените и няма да бъде с която и да е, още по-малко да ги сменя като носни кърпички.

Да бъдеш жената, която е успяла да се сдобие със силен мълчалив мъж, е доста впечатляваща похвала, която допълнително засилва привличането ни към тях.

Защитата

Много жени обичат да се чувстват защитени. В края на краищата идеята за рицаря в блестящи доспехи не е дошла от нищото. Всички ние търсим мъж, с когото да се чувстваме в безопасност и който би ни защитил от опасност или вреда.

Силният мълчалив мъж е точно този тип, който жените си представят, че ги пази напук на всичко. Това е нещо, което няма как да не намерим за сериозно привлекателно и ние.

Интимността

Ако след всички усилия, които сте положили, наистина успеете да преодолеете бариерите на силния мълчалив мъж, вероятно ще създадете с него връзка, която не сте имали с друг партньор в живота си. Бъдете сигурни.

За целта обаче трябва търпение. Силният мълчалив мъж държи защитните си механизми, но това е така, докато не спечелите доверието му. Трудното е именно тогава, защото след като ви отворят душата си, то ще е завинаги. Такъв тип човек е трудно да се спечели, но направите ли го, бъдете сигурни, че той ще дава всичко за вас и ще се държи с вас като с кралица. И тук изобщо не говорим за пари или лукс, а за истинско отношение към жена, каквото без съмнение всяка от нас заслужава.

Вижте още:

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Tagged , , ,
на горе