Как да се справите с бившия си, ако иска да се съберете отново, а вие не

Как да се справите с бившия си, ако иска да се съберете отново, а вие не
Любов и партньорство

Как да се справите с бившия си, ако иска да се съберете отново, а вие не

Раздялата е болезнена, но фазата след раздялата е още по-трудна, като често се случва единият иска да се съберете отново. Продължаването от предишната ви връзка често оказва влияние върху вас и вашето психично здраве. Нараняването, болката и скръбта са трудни за справяне и през това време хората биха дали всичко, за да си върнат любимия човек.

Краят на връзка оставя много празнота в сърцата ни, която не може да бъде запълнена с нищо друго освен с любов. Но също така е важно да разберете, че след като имате разбито сърце, трябва да продължите, без да се връщате в същия цикъл на предишната си връзка. Ако това се случи, само ще навреди повече и трябва да го знаете.

Може да има много причини да не се върнете с бившия си, но не по този начин да стоят нещата при него. Ако той поиска да се съберете отново, може да е болезнено да му кажете „не“, а това ще изведе наяве старите рани, които едва зараснаха. Ако продължавате напред и сте решили да стоите далеч от бившия си, най-добре е да му го кажете направо. Помолете го да се отдръпне и да не пречи на процеса ви на преодоляване на връзката.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето няколко съвета как да се справите с бившия си, когато той иска да се съберете отново, а вие не:

Най-доброто решение е просто да кажете на бившия си, че не искате да се връщате при него

Общуването без заобикалки може да направи всичко много по-лесно за вас. Напомнете на бившия си защо сте се разделили и му кажете, че бихте искали да не нарушава процеса ви на оздравяване.

Второто нещо, което трябва да направите, е никога да не позволявате на бившия ви да се върне и да навреди на лечебния ви процес.

Трябва да му кажете всичко това своевременно и дори и да не е съгласен, не му позволявайте да ви примамва отново. Позволете си да се възстановите напълно и да затворите тази страница от живота си.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Не забравяйте да бъдете егоисти и да се отдадете на любов към себе си.

Дайте приоритет на интересите си и се уверете, че правите това, което е най-добро за вас. Не позволявайте на бившия ви да се върне и да си играе с ума и сърцето ви, ако се съберете отново.

Поддържайте граници.

Ако бившият ви започне да ви преследва с обаждания и текстови съобщения, това е знак. Той не уважава желанията ви, затова прекъснете го. Никой, който не може да се съобразява с желанията ви и не ви уважава като човек, със сигурност не е достоен за вас.

Не забравяйте, че не е нужно да се държите добре с бившия си.

Винаги е за предпочитане да останете в нормални отношения с бившия си. Но понякога това не е възможно и това е нормално. Той е вашето минало и не сте длъжни да се държите добре с него. Можете да бъдете груби и да ги отхвърлите или да ги блокирате и ако е необходимо. Можете също да предприемете правни действия, за да се защитите. Това важи, ако в желанието си да се съберете отново, той прекрачва допустимите граници.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Малките тайни на идеалните двойки

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Не си позволявайте да бъдете подведени заради мил жест или заради емоциите си.

Най-добрият начин да не се пречупите и да преживеете отново цялата болка от раздялата е да си припомните защо е толкова лоша идея да оставите бившия си да се върне в живота ви. Когато го направите, едва ли отново ще се колебаете дали да не приемете желанието му да се съберете отново.

Разбира се, всеки заслужава втори шанс. Но ако се твърдо убедени, че това не е човекът за вас, не му позволявайте да ви манипулира. Само така ще можете да бъдете истински щастливи и да продължите напред.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе