Винаги си личи, когато мъжът иска сериозна връзка от жената, с която излиза

Винаги си личи, когато мъжът иска сериозна връзка от жената, с която излиза
Любов и партньорство

Винаги си личи, когато мъжът иска сериозна връзка от жената, с която излиза

Не може да объркаш сериозния мъж с играча в никакъв случай. Недопустимо е. Фактите, действията говорят. Стига мисли. Стига игра на „обича ме – не ме обича“. Достатъчно време пропиля в съмнения дали той изпитва нещо към теб. Този, който иска да бъде с теб, ще го направи. Винаги си личи, когато един мъж подхожда със сериозни намерения към жената, с която излиза. И разбира се неговото поведение няма нищо общо от това на играча.

Да, жените харесват лошите момчета. Поради какви причини – не знаем. Може би от желание да покорят невъзможното. Може би, за да докажат на себе си, че могат да имат всеки един мъж, който пожелаят. Или може би е вярно твърдението, че колкото повече те отблъсква един човек, ти толкова по-силно го желаеш. Да, звучи странно, но има и такива жени.

Ако излизаш с него и го харесваш, но не знаеш какви са му намеренията към теб е много лесно да разбереш това. Мъжете трудно ще ти предложат сериозна връзка още след първите няколко срещи, но пък по начина по който се държат с теб може да разбереш какво наистина искат.

Представяме ти знаците, които показват, че мъжът има сериозни намерения.

Показва се на публични места с теб

Един от най-ясните знаци, по които може да познаеш какви намерения се крият зад загадъчната усмивка на този мъж е това. За никого не е тайна, че ако излизаш с играч, той ще те покани в тях на вечеря или да „гледате филм“. И разбира се ще предпочита да излезе с теб в късните часове, а никога през деня. Този мъж, който има сериозни намерения към теб ще те покани на истинска среща. Няма да има никакъв проблем от това да се покаже с теб на публични места, дори ще го прави с удоволствие.

За него няма значение през коя част на деня ще излезете. Той ще иска не само да излизате на вечеря, но и също така ще те кани на разходки през деня. Както споменахме преди малко – винаги си личи, когато един мъж иска връзка и само флирт,  който да завърши в леглото.

Търси те всеки ден

Какво правят играчите – търсят момичето, с което излизат два или три пъти в седмицата. Но никога всеки ден. И се сещат за нея тогава, когато става въпрос за среща. Никога не биха я потърсили без причини, а просто да разберат как е. За разлика от този мъж, който има сериозни намерения към жената, с която излиза. Той ще я търси всеки ден, дори и няма да му е нужен повод. И не само ще ѝ изпраща съобщения, но и ще иска да чуе гласа ѝ. Когато един мъж иска да има нещо повече от флирт с теб, тогава той наистина ще покаже, че се интересува от самата теб.

Иска да те опознае

Няма как да пропуснем този важен знак, който показва всичко. Всички ние сме се влюбвали и всички ние сме имали приятни, временни авантюри с някого. И може сами да направим разликата. Когато един мъж иска сериозна връзка с теб, той ще положи усилия, за да те опознае. Ще иска да разбере всичко за теб. За какво мечтаеш, какви цели имаш, какво най-много те наранява. Ще иска да разбере дори и кой е любимия ти цвят, колкото и клиширано да звучи. Да, този който иска сериозна връзка с теб ще го покаже.

Не те притиска

Повечето мъже приемат жените като сексуален обект. Те гледат на тях като на кукли, от които искат да се възползват максимално. За никого не е тайна, че няма мъж, който когато излиза с една жена да не иска да спи с нея. Това е и напълно нормално и дори ще бъде странно ако не си мечтае за това. Но разбира се за всяко нещо си има правилен момент.

Ако излиза с теб от няколко дни и започва с намеците за интимност, твърде вероятно е този мъж да се интересува само и единствено от това. Мъжът, който има сериозни намерения към жената, с която излиза е склонен да я чака толкова време, колкото тя реши, че е напълно готова за тази стъпка. И никога не би я притиснал за сексуален акт, дори не би намекнал за това.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе