Любов и партньорство

Материалната жена е влюбена в парите ти, но не и в теб

Да бъдем честни – едва ли има на света жена, която да не е поне малко материална. Всяка една представителка на нежния пол малко или много се интересува от възможностите на своя партньор и си избира такъв според качествата, които притежава. Ако си мислите, че жените избират кой да бъде мъжа до тях по лицето и мускулите – много грешите.

От една страна е хубаво жената да се интересува от материалното състояние на своя партньор, защото е съвсем нормално тя да иска спокойно и сигурно бъдеще. Но в никакъв случай не толерираме, когато за нея от значение има само и единствено колко дебело е портмонето на мъжа до нея и се отнася към него като с касичка с пари.

Първо – няма нищо по-сигурно и приятно от това да бъдеш независима и второ, това, че той не е богат не означава, че не те обича и не е искрен към теб. На света има много по-важни неща от парите. Те са временни и променливи във всеки един аспект. Днес ги имаш, а утре – не. Но има и такива жени, чиито смисъл на живот намират в това да търсят богат мъж, който да ги спаси от бедността и мизерията. Или по-точно от мъж, който да ги превърне в принцесите, които цял живот са мечтали да бъдат. Но лъскавата външност не променя изгнилата ти душа, нали?

Представяме ти признаците, по които се познава материалната жена.

Интересува се от работата ти

Да, няма нищо лошо в това жената, с която излизаш да се интересува от теб. Но наблягаме на думата „теб“, което означава твоите чувства, мечти, страхове и разбира се работата ти. Но – в никакъв случай тя не трябва да е единственото нещо, от което има значение за нея, нали? Малко е кофти, когато излизате това да е единствената ви тема за разговор. Още повече, когато изражението на лицето ѝ показва недоволството от твоята професия. Сякаш иска да ти каже, че това не е доходоносна работа и в никакъв случай не е престижна. Да, за материалната жена има значение какво работиш, но не и как се чувстваш, нито пък за какво мечтаеш. Гадно, но факт.

Интересува се от социалния ти статус

Още един признак, по който лесно може да разпознаеш меркантилната жена. Този тип дами си избират партньорите според социалния им статус. Тоест ако те са високо уважавани от обществото и заемат важна позиция в него – няма значение нищо друго, още в момента, в който разберат това – те се „влюбват“ в този мъж. Жените, които спадат към тази категория са склонни да търпят арогантно отношение от страна на мъжете, с които излизат. Дори и преглъщат унижения, обиди в името на парите, разбира се.

Постоянно иска подаръци

Материалната жена е тази, която изпитва нужда от постоянно внимание и подаръци. И то не какви да е подаръци, а такива, които струват цяло състояние. Тя изисква от мъжа до нея да ѝ подарява скъпи дрехи, бижута, аксесоари. И да не забравяме, че иска постоянно да посещава екзотични дестинации. И докато този мъж осигурява и задоволява нуждите на меркантилната жена, тя ще го обича безусловно.

Но в мига, в който той спре да ѝ подарява скъпи вещи и да я води по почивки, нейната любов незнайно защо се изпарява. Може би не е била безусловна, а с условие. По-скоро много условия. Главното и най-важното – пари. Всъщност това е единственото условие, от което зависи и любовта. На материалната жена, разбира се.

Скъпи ресторанти и коли

Много момичета забравят истинския си произход и дори започват да се срамуват от него, опитвайки се да го изтрият напълно от живота си. Това е твърде грешно и нередно решение. Но разбира се материалните жени никога не биха разбрали това, както и смисълът на живота. За тях от значение има само и единствено лъскавия начин на живот.

Материалната жена е тази, която никога не би седнала с теб в закусвалня, например. Тя ще изпитва срам да стои и ще се ужасява само при мисълта за това. Този тип дами искат постоянно да посещават луксозни ресторанти и да консумират от най-скъпата храна, независимо дали наистина им харесва или не. Щом е скъпа – тя е вкусна. Точка.

Но накрая на вечерта, те никога не биха предложили да платят цялата сметка и дори ще се разгневят само при тази мисъл. Скъпи дами, храната е вкусна, когато си я плащате сами. Тази, която е за чужда сметка се преглъща скъпо и колкото и сладка да изглежда тя в началото, накрая винаги излиза твърде солена и понякога отровна.

Tagged , , , , , , ,
на горе