Сезона в зодия Дева 2023 блести с нови идеи и възможности: какво очаква всяка зодия

Сезона в зодия Дева 2023 блести с нови идеи и възможности: какво очаква всяка зодия
Астрология

Сезона в зодия Дева 2023 блести с нови идеи и възможности: какво очаква всяка зодия

Сезона в зодия Дева 2023 блести с нови идеи и възможности. Девата е прилежен и отговорен знак, отговорен за практичност и рационалност. Смяната на сезоните е време за преосмисляне и обобщаване на междинни резултати.

Астролозите на списание HappyWoman прогнозират , че по време на ретрограден Меркурий трябва да се очакват недоразумения, закъснения при пътувания и бизнес затруднения. Въпреки това, малко след слънчевата ингресия, Марс в Дева в тригон с ретрограден Плутон в Козирог. Това е доста благоприятен период, който ще ви позволи да определите бъдещия ход на успеха.

Сезона в зодия Дева 2023 блести с нови идеи и възможности: какво очаква всяка зодия

Ретрограден Меркурий в Дева от 23.08 до 15.09: Как ще повлияе на всяка зодия

Тези зодии ще бъдат щастливи в любовта през есента на 2023

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Вижте какво носи Сезона в зодия Дева 2023 на вашият зодиакален знак:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

През Сезона в зодия Дева 2023 трябва да работите усилено. Вероятно с носталгия ще си спомняте за топлите летни дни, когато можете просто да се печете на слънце, да излизате сред природата и да мързелувате.

Сезона на зодия Дева ще донесе много цели за планиране преди ретроградния период. Финансовите дела ще вървят гладко и Марс във Везни ще ви насърчи да претеглите плюсовете и минусите, преди да поемете нови споразумения.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Сезона в зодия Дева 2023 ще бъде период на любов. Ще се радвате на хармонични отношения. Въпреки това, бъдете внимателни: ретроградният Меркурий може да ви накара да почувствате внезапна носталгия по бивш партньор.

Изкушението да се свържете отново ще бъде навсякъде, от случайни срещи на улицата до напомняния в социалните медии. Помислете за последствията, преди да вземете импулсивно решение.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

През сезона в зодия Дева 2023 прекарайте време със семейството си, посетете далечни роднини. Насладете се на приятни разговори за най-важните неща. Можете да научите семейни тайни, които ще ви помогнат да разрешите някои проблеми, включително психологически.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Сезона в зодия Дева 2023 активира вашия трети дом, който отговаря за комуникацията и общуването. Опитайте се да бъдете искрени, защото истината ще излезе на повърхността.

Ретроградният Меркурий ще донесе проблеми по въпросите на кореспонденцията и финансите, подчертавайки грешките, направени в предишните етапи на изпълнение на проекта. Опитайте се да бъдете по-внимателни и внимателни.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

През Сезона в зодия Дева 2023 ще се занимавате с финансови въпроси. Слънце в Дева ще повлияе на вашия втори дом на богатство и богатство.

Имайте предвид обаче, че ретроградният Меркурий може да активира някои финансови несъответствия. Ще трябва да спестявате повече, но по-късно ще можете да намерите нов източник на доходи.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Вашият зодиакален сезон е идеалното време да започнете да се грижите за себе си. Ретроградният Меркурий ще изостри някои притеснения. Имате страхотна възможност по време на Сезона в зодия Дева 2023 да промените радикално отношението към себе си и света. Астролозите на списание HappyWoman ви съветват да вземете решение за промени, но рискът трябва да бъде балансиран и обмислен.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Вслушвайте се в интуицията си по време на Сезона в зодия Дева 2023. Слънцето ще освети вашия дванадесети дом на подсъзнанието. Обичате да сте център на вниманието, но през септември ще искате да се уедините, за да преосмислите важни въпроси и да разберете в каква посока трябва да продължите напред.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Слънцето в Дева ще влезе във вашия единадесети дом на приятелство и мечти. Ще станете по-критични към хората около вас. Ще ви стане изненадващо ясно кои са вашите истински приятели и кой е готов да предаде при първа възможност.

Освен социалните връзки, в Сезона в зодия Дева 2023 ще трябва да се фокусира върху стари стремежи. Не се страхувайте да се поровите малко в себе си, за да намерите отговори на определени въпроси.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Астролозите предлагат мото за месеца: успехът е в детайлите. Като огнен знак може да се почувствате малко не на място през сезона на Дева. Слънцето ще влезе във вашия десети дом на кариера, статус и постижения и изведнъж решавате, че е време да направите план за действие.

Не вземайте решения по време на ретрограден период. Най-добре е да изчакате края на сезона на Дева, за да определите професионалните си намерения по време на новолуние.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Разширявайки кръгозора си, ще стигнете до неочаквани заключения. Това е благоприятно време за промяна, тъй като Сезона в зодия Дева 2023 ще повлияе на вашия девети дом на пътуване, разширяване и образование.

За съжаление, ретроградният Меркурий може да провали някои планове, но това няма да ви попречи да продължите напред. В крайна сметка ще се окажете точно там, където трябва да бъдете.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Сезонът в зодия Дева няма да е лесен, тъй като транзитите на осми дом ще насърчат дълбока саморефлексия. Помислете дали сте в здравословна ситуация или сте в капан. Към края на сезона в Дева ще получите по-добра представа за ситуацията и ще се почувствате по-комфортно.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Слънцето в Дева се движи през вашия седми дом на връзки и ангажименти. Сезона в зодия Дева 2023 изглежда идеалният период за предложения и важни решения в личния живот – но не.

Ретроградният Меркурий предупреждава срещу рискове и необмислени действия. Отговорът, който търсите, ще се крие в детайлите, които може да станат очевидни, когато ретрограден Меркурий направи ярка връзка със Слънцето. Просто се остави на течението.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе