Седмичен хороскоп 26 юли -1 август
Астрология

Седмичен хороскоп 26 юли -1 август

Седмичен 26 юли -1 август

Овен

Няма гаранция, че лятото може да направи промени в последния момент, с изненади и неочаквани събития, които наистина не сме очаквали. Пример: между сряда и четвъртък може да предпочитате идеи, мисли, живот на логиката и разбирането, които да са пред типичните сезонни страсти. От тази седмица отново се връщат някои ваши надежди – те ще ви създаде усещането, че трябва да разбирате някои неща по-добре. Накратко, ще се чувствате по-малко бързи и смели, способни да приемате критика или забавяне на лични дела.

Телец

Седмицата обещава светлина и забавление в лятото, което преживявате до този момент. Към определени стабилни чувства, сега се добавя възможна страст, начин на живот и съблазняване, който ще работи, който сякаш е създаден по поръчка за вас. По-лесно ще бъде в любовта, по-чести ще са флиртовете. Накратко, заедно с топлата лятна лекота, ще изпитате необходимостта да разберете нещо от дълбините, със смелост и прецизност.

Близнаци

От сряда любимата ви планета Меркурий, ще бъде тази сила,  чрез която ще се опитате да водите диалог по-добре, да наложите енергията си, но с интелигентност и чувствителност, да се изправите пред новите активни и страстни предизвикателства. В четвъртък внимавайте да не се сблъскате с някого по практически, материален въпрос, защото ще бъде затрудняващо за вас. През уикенда обаче има възможност да сте неактивни, незаинтересовани. Това може да се окаже грешка спрямо нови познанства.

Рак

Със сигурност няма да се чувствате сами. Идва една промяна с нова енергия, която ще характеризира качеството на настоящето. Ще дойдат сладки мисли и чувствителност към спомени. Ще се появи желанието да смените едно място и да спрете да правите нещо, което не ви харесва, но ще се питате как да го осъществите? Благодарение на Марс и Венера, които сега внасят сила, сладост и баланс във вашите взаимоотношения,  изглежда, че се освобождавате от мисли и психически усложнения, за да освободите място за решимостта, за този ентусиазъм, чрез който ще дойдат положителни промени.

Лъв

Знаем, че през сезона, който принадлежи на Лъва, бързите планети се фокусират върху него, превръщайки го в истински герой на момента. Между сряда и четвъртък, например ще замените силата с мисъл, действията с размисли и след това ще се справите с всички онези ситуации, които може би не работят, и то не само по ваша вина. В неделя, по-специално, Меркурий ще се присъедини към вашето Слънце, но ще се противопоставя на Сатурн,  тогава вие ще искате и ще се нуждаете от ясни, конкретни неща.

 

Дева

Изглежда, че Девата тази седмица, ще има желанието и нуждата да реагира на настоящето, което не я удовлетворява, че има нужда да вложи сила в нещо солидно, много неподвижно. Марс ще пристигне в четвъртък и веднага ще повиши нивото на страстите ви, на най-добрите енергии.  Тогава ще усетите по-голяма свобода, нещо, което сте спечелили, но с което никога няма да се наложи да прекалявате. Особено силно ще е в неделя, когато Меркурий ще ви направи непоносими към всяко ограничение, и тогава ще поискате максимума.

 

Везни

 

Има моменти, когато дори супер социален знак като вашия се нуждае от тишина, спокойствие, и неща, казани не твърде силно Марс се крие, което идва да посочи ситуации и хора губещи  значимост за вас, а като цяло, това ще ви зарадва. Всъщност ще откриете, че използвате идеите си много повече, този ум, който дава всичко от себе си, само когато другите мълчат. В края на седмицата, ще почувствате необходимостта да организирате по-добре въображението си, да дадете структура на това, което ще правите, на това, което ще обичате да изобретявате занапред.

 

Скорпион

 

Марс винаги е бил важна планета, една от онези, които могат да направят разлика, защото се движат и променят вашата най-съкровена, най-дълбока енергия. Накратко, вие сте сред най-чувствителните знаци за движенията му, поради което ще се радвате да знаете, че червената планета, ще възстанови спокойствието – онази сладка нормалност, която е толкова важна през лятото. В замяна обаче ще трябва да освободите място за идеи и думи, дори когато не ви се иска. В неделя внимавайте да не бъдете твърде комуникативни, да не бъдете забелязани, докато може би критикувате някое правило.

 

Стрелец

 

До сряда нещата ще вървят добре, но в средата на седмицата ще се изнервите, защото нещата ще станат ненужно бързи и ще изискват спешни действия. Също така обаче, лесни и спонтанни взаимоотношения, любов и съучастие, които не спират да говорят помежду си. Комуникацията ще играе важна роля до края на седмицата.

 

Козирог

 

Страхотни новини, идващи от звездите. Всъщност изглежда, че небето се опитва да ви поглези, за да се почувствате по-добре благодарение на нова небесна лекота. Нови страсти в обсега на сърцето. Меркурий ще ви помогне да възстановите начина да казвате и говорите, това което ви харесва, което работи, което никога не е грешно. Накратко, можете да си представите седмица, наистина посветена на яснотата, реда на мислите и красотата на реакциите. Не е зле.

 

Водолей

 

Енергията на растежа, която ви докосна през май, сега се усеща и вижда отново. За щастие Марс ще спре да прави връзките ви важни и нервни, и ще можете да се посветите на пренареждане на определени неща; практически въпроси за обмисляне; мечтите и проекти за бъдещи планове. В неделя обаче обърнете внимание на онова настроение да критикувате; правете го, като избягвате да казвате неща, които могат да ви навредят, да работят срещу вас. Бъдете внимателни в края на седмицата.

 

Риби

 

Понякога нещата се случват в точния момент, като се вписват идеално между ситуациите на момента. Накратко, ще се чувствате по-свободни, по-малко в контакт с противоречията и несигурностите, на които ви беше подложил този много несигурен Юпитер. Но внимавайте да не трансформирате всичко в директна енергия, защото Марс ще породи изкушението да реагира прекалено остро на всяка провокация. Особено в неделя, когато някой може да хвърли капризите си по вас.

Tagged ,
на горе