седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп: 25.09.2023-01.10.2023

Седмичен хороскоп: 25.09.2023-01.10.2023 за всички зодии. Прочетете вашето красиво душевно послание, идващо от вашите звездни семейства през царствата на светлината. Нека разберем какво очаква представителите на всяка зодия през тази седмица. През този период се отличавате с бързи реакции и умствена острота.

Седмичен хороскоп: Това е страхотен период, особено за тези, които са увлечени по науката, и предизвиква интерес към фентъзи истории. Вашите мисли ще бъдат бързи и креативни, ще успеете да откриете неочаквани начини за решаване на проблеми. Това е време на научно прозрение и постоянен интерес към области, в които вашето мислене може да доведе до сериозни открития и подем.

Голям КЪСМЕТ през новата седмица 25.09-1.10 за пет зодии

infomax-logo-50-15-HW Друг живот в Слънчевата система? Луната Европа на Юпитер крие океан

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Тази седмица повече от всякога бъдете готови за социални дейности и вашият ентусиазъм може да зарази вашите служители и партньори. Давайте, това е вашата седмица! Вашата привлекателност и физически чар отварят много врати пред вас. Очаквайте подкрепа, както в материален, така и в идеен план от висшестоящи, влиятелни личности и особено представители на противоположния пол. Благодарение на вашето внимание към интересите на другите хора и способността да намирате общ език, вие успешно сключвате изгодни сделки и договори, без да накърнявате интересите си. Очакват ви добри финансови приходи и евентуални придобивки. Това е чудесен период за официални срещи, срещи със спонсори и участие в специални събития.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: Този период е дългоочаквано време на творчески и интелектуален подем, подобряване на вашата проницателност и, вероятно, научни открития. Това е времето да потърсите ползотворни и необичайни връзки, да придобиете необичайни знания и информация. Това е идеално време за журналисти, занаятчии, изследователи, както и за тези, които се занимават с посредничество и търговия. Очаквайте необичайни идеи и планове, необикновени събития в ежедневието, интересни срещи с увлекателни хора и стремеж към прогрес. Възможно е да намерите неочаквани решения на финансови въпроси, но бъдете внимателни, тъй като може да възникнат трудности при работа с документи, преговори и неочаквани новини.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Тази седмица е благоприятна за разрешаване на проблеми и премахване на препятствия в любовните и семейни отношения. С известни усилия можете значително да подобрите ситуацията в тази област. Забавлението и общуването на социални събития ще обогати емоциите ви, ще ви зареди с незабравими спомени и ще добавя блясък към връзка и взаимоотношенията ви. Командировките и служебните пътувания ще бъдат успешни, а получените знания и информация ще останат с вас за дълго време и ще бъдат успешно използвани. Ще изглеждате уверени и ще вдъхновявате другите с творческия си подход към бизнеса. Ще станете добър пример за своите колеги.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Под влияние на случайни ситуации в главите на хората от този знак ще се появят интересни идеи. На първо място те ще засегнат финансовата сфера. Тези мисли ще помогнат за подобряване на финансовото им състояние и постигане на стабилност. За да успеят, Раците ще трябва да покажат умствените си способности. Благодарение на това те ще могат да подобрят отношенията с хора от ръководството и да получат, както морални, така и материални награди. В края на периода представителите на знака е добре да планират приятно събитие за своята половинка.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: В много отношения новата страница в живота на Лъва ще се характеризира с особена стабилност, мотивация за успех, увереност и лична природна енергия. Представителите на знака ще успеят да пленят екип, способен да премества планини. Разбира се, ако й дадете уверен лидер. От вторник ще станете такъв, така че се пригответе да давате заповеди, съвети и мъдри наставления. Вие буквално ще се превърнете в извор на безценни знания, към които хората активно ще посягат за още – използвайте ги разумно.

Лео преминава през светъл период в личния си живот. Половинката ви ще направи всичко по силите си, за да привлече вниманието ви. А уикендът обещава романтично настроение на ниво добър литературен роман.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Тази седмица, в зависимост от ситуацията в професионалния живот на Девата, може да възникнат забавяния в разрешаването, някои технически проблеми или например грешки, допуснати поради неразбиране на инструкциите. Това няма да се отрази сериозно върху кариерата ви. Но в това ще има положителен аспект – вашият проект ще бъде приет и наградата няма да закъснее. Не отлагайте отговорите и вземайте решения светкавично.

За Девите е важно да пестят време и енергия. Последният ден от седмицата ще бъде белязан от събитие, което е чакано толкова дълго, най-важното е да не го пропускате – доверете се на себе си и не отказвайте покани.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Във вашия случай всичко ще гравитира около отношенията с колеги, любими хора и семейството. Времето е изключително благоприятно за започване на нова връзка от всякакъв характер. Везните просто ще трябва да дадат бърз и ясен отговор. Никога не мислете, че всичко е безнадеждно и просто трябва да се откажете. Просто решавайте предишни отложени проблеми и не създавайте нови.

Надеждата за представителите на знака ще бъде времето, с което ще разполагате в изобилие. Можете спокойно да планирате всякакви задачи за предстоящата седмица. На този фон вашият личен живот и кариера просто ще разцъфтят и ще дадат първите си плодове до края на месеца.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Хороскопът съветва Скорпионите да не се откъсват от колектива и най-вече да следят социалния живот. Важно събитие, среща или подписване на споразумение не трябва да ви подминават – бъдете наясно и се опитайте да намерите полза за себе си във всичко. От сряда ще бъдете в най-благоприятната позиция да създадете свой екип от професионалисти, за да постигнете вашите и общи цели. Новото начало ще върви по план, но не бива да очаквате бързи резултати.

Любовната сфера ще зарадва Скорпиона – мечтата ви за пълно взаимно разбирателство частично ще се сбъдне. Очаквайте изненада от вашия спътник или среща с човек, който ще разбере желанията ви от пръв поглед. Дори ще ви е трудно да осъзнаете веднага своето щастие, което ще влезе в живота ви изключително рязко.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Представителите на знака трябва да пуснат нова струя в живота от тази седмица. Отдръпнете се от ограниченията, мнителността и трудностите на ежедневието, оставете вашите фантазии да станат реалност. Освен това периодът дава възможност за разкриване на творчески личности.

Сега Стрелецът ще се почувства особено игрив и ще има възможност да намери забавление дори там, където всички хора няма да видят нищо интересно. Благодарение на това отношение другите ще бъдат привлечени към вас, така че новите запознанства са най-вероятни между четвъртък и събота. Повярвайте в своя път и вижте колко драматично може да се промени вашата среда.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Отношенията на Козирозите с колегите ще станат изключително интересна тема от понеделник до сряда. В надпреварата за най-добра позиция може да не забележите как сте засегнали нечии интереси. Малко вероятно е да успеете да коригирате ситуацията веднага, но все пак можете да изгладите ъглите – помогнете на някой, който се нуждае от това, покажете разбиране и съчувствие. Така ще запазите репутацията си и ще продължите по пътя към успеха.

Мислите на представителите на вашия знак в момента са на съвсем друго място, така че тази седмица не трябва да се разсейвате с маловажни странични проекти. Уикендът ще награди Козирога с прилична почивка в приятна компания – станете негов инициатор и бързо ще се появят съмишленици.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: На Водолеите им предстои период на открития, които ще се случат най-вече в сферата на междуличностното общуване. Сега отношенията ви са особено чисти и прями, което е най-ярко изразено през първите два дни. Важно е да не допускате егото да ви води, а да се опитате да разберете мотивите и стремежите и на другите.

Имате необходимите умения да събирате хора и да намирате общ език дори в най-различните екипи. Не без проблеми Водолеите извличат много повече ползи от усещането, че сте достигнали истината в отношенията си с партньора. Останалото ще се нареди от само себе си, така че няма смисъл да се тревожите за останалото.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Упоритостта на Рибите може да обърка и в същото време да очарова почти всеки. Мотивите ви ще станат толкова стабилни, че малко от познатите ви ще се осмелят да ви опонират и да ви разсейват – с други думи, не се очакват непредвидени ситуации. Ентусиазъм и упоритост не ви липсват, а всъщност ви трябват като въздух.

До петък ще решите наболял проблем, като ще получите и допълнителен стимул с бонус, последван от награда. Дори любовната сфера ще зарадва Рибите с изобилие от интимност и пълно разбиране. А през уикендите можете спокойно да се отдадете на релакс и забавление.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп: 25.09.2023-01.10.2023

на горе