седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп 21.08.2023-27.08.2023

Седмичен хороскоп 21.08.2023-27.08.2023 за всички зодии. Прочетете вашето красиво душевно послание, идващо от вашите звездни семейства през царствата на светлината. Нека разберем какво очаква представителите на всяка зодия през тази прекрасна седмица. Според седмичен хороскоп, ако тази седмица се тревожите за неосъществени планове и мечти, вие пропускате малките прости радости и ежедневните чудеса, които правят живота ни по-ярък и по-богат. Какво малко чудо отказвате да признаете в момента? Пренасочете мислите си. Съсредоточете се върху красотата и благодатта, които ви заобикалят, върху междуличностните отношения, които повдигат духа ви и събуждат вярата в хората. В личния живот предстои нова глава – по-дълбока и по-смислена. Колко ценно е да бъдеш обичан, да чувстваш, че си приет с всичките си недостатъци!

Астроологичен съвет за новата седмица 21-27 Август

infomax-logo-50-15-HW Nature: В нашата галактика е открит обект, който изпраща странни радиосигнали на всеки 22 минути

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Въпреки, че е много вероятно да се чувствате раздразнени и готови да направите някои ходове, важно е да обмислите всички ваши стъпки. Важно е как влияете на хората в живота си и дали отделяте време и пространство, за да ги изслушате истински. Ако близките ви остават с усещането, че са маловажни за вас, ще компрометирате не само тези връзки, но и способността си да бъдете наистина щастливи от хубавите неща в живота си. Стремете се да действате внимателно тази седмица.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: Време е да рискувате, Телец, а за да направите това, ще трябва да пуснете контрола. Колкото и да е страшно да поемате рискове, опитът и неуспехът е много по-добър от това да не правите нищо. Освен това е много по-добре, отколкото да правите едно и също старо нещо и да останете заклещени, никога да не откриете какво може да бъде. Когато става въпрос за нещата и хората, които обичате, това не е моментът да се въздържате. Прегърнете това, което обичате с две ръце, дори когато е страшно.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Сега е вашето време. Тази седмица ще бъде решаваща за много представители на зодия Близнаци. Това е моментът да влеете сърцето и надеждите си в нещата, които правите, като отделите времето и енергията, на които сте способни. Това не е моментът да разчитате на навиците си или да си позволите да се подхлъзнете в реактивни модели. Оставете частица от сърцето си в голямата картина на вашите потребности и нови начала. Не само ще се почувствате по-добре, но и ще инвестирате, за да подобрите качеството на живота си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Тази седмица за вас всичко е свързано с граници. Независимо дали трябва да уважите намерението, което сте си поставили, или да следвате нуждите, ограниченията или обещанията, които сте изразили пред другите, важно е да правите това, което казвате, че ще направите. Ако не можете да осъществите намеренията си, тогава може да се наложи да коригирате очакванията и обещанията си. Така или иначе, време е за смели и решителни действия, Раци.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: За да бъдете добър лидер в живота си и да запазите тази позиция, независимо дали това е като напътствате другите или поемате отговорността за това къде отивате и как стигате там, се изисква балансирани вътрешни ресурси. Идентифицирането на задачи и предизвикателства, ефективното ангажиране с тях и подкрепата и грижата за себе си и другите през процеса са еднакво важни. Тази седмица посветете грижи и усилия на равни части на нещата, които са важни за вас.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Когато откриете, че сте прекалено фиксирани върху идея, точно тогава трябва да направите пауза. Тази седмица вероятно ще се чувствате неспокойни, за да подредите нещата, но също така не сте готови да предприемете важни стъпки. Доверете се на инстинкта си, а не на тревогите си. Много по-добре е да направите нещата както трябва от първия път, отколкото да създадете ситуация, в която трябва да се върнете и да ги поправите, особено когато тези неща включват други хора. Действай внимателно, Деви.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Ако се чувствате тревожни, това е начинът на вашата система да каже, че сте претоварени, обременени и се нуждаете от някаква подкрепа. Тази седмица, Везни, избягвайте да реагирате отбранително или да се опитвате да придобиете сила чрез разстроени или нервни мисли и чувства. Говорете с хора, на които имате доверие, и си дайте възможност за почивката и релакса, от които се нуждаете. Бъдете внимателни към емоциите, които изпитвате и възвърнете равновесието си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ако все още не сте напълно сигурни какво искате или от какво имате нужда, няма проблем да забавите темпото и да се свържете със себе си, особено през този много ретрограден период. В чест на ретроградността, следвайте правилото за думите, които изговаряте и помислете малко пред да изречете нещо. Мотивирайте се действате, за да стигнете до следващия етап, но не позволявайте това да ви попречи да изследвате напълно настоящия момент. Заслужавате да отделите необходимото пространство и време, за да изследвате не само желанията си, но и чувствата и нуждите си.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Понякога най-добрият начин да продължите напред е като се отдръпнете. Тази седмица не е нужно да се напрягате, за да развиете интересите си. По-скоро звездите ви напомнят, че това може да не е вярно във всяка ситуация, но в основата си това, от което се нуждаете сега, е да се доверите на инстинктите, да се справите с тревогите си и да слушате какво се случва във вас. По този начин ще можете най-добре да се ориентирате в собствения си вътрешен пейзаж и ефективно да се справяте с нещата, които са важни за вас.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Когато се фиксирате върху това, което наистина не работи или кой е виновен, вие не сте напълно наясно с това, което е. Неизбежно в крайна сметка губите ценно време и енергия. Тази седмица е важно да се появите и да останете в момента, дори ако сте изкушени да създавате или преследвате истории за това как сте стигнали до тук и защо. Най-доброто, което можете да направите, е да се справите с каквото и да е в чинията ви с емпатия, търпение и сила на духа, Козирози.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Вашата управляваща планета настоятелно ви въздейства и може да се чувствате малко обезпокоени. Въпреки че е вярно, че трябва да направите някои значими промени, вашият фокус трябва да бъде върху смислената част. Нямате нужда от странична промяна, Водолеи. Вместо това правете ходове, които ви придвижват към по-богат и по-автентичен живот. Направете си почивка от опитите да се справите с всичко наведнъж, вместо това се заемете с това, което всъщност се нуждае от вашата грижа и присъствие тази седмица.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Вашата връзка със страха е важна за вас да изследвате, особено с продължаващия транзит на небесните тела през територията на вашия знак. Възможността да останете с ярко и стабилно присъствие, когато се чувствате разтревожени, е мощна, защото ви позволява да изследвате и преценявате дали това, което чувствате, е мъдрост на благоразумието или резултат от безпокойство. Способността да правите разлика между двете ще ви даде възможност да знаете как най-добре да отговорите на тези чувства.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 21.08.2023-27.08.2023

на горе