СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19-25 ЮЛИ
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19-25 ЮЛИ

 

 

Овен (21 март – 20 април)

 

Жалко: точно сега, когато лятото е в разгара си, Венера спира да ви подкрепя и да подава ръка с чувства и емоции. Внезапно вашето съучастие в любовните отношения спира. От друга страна, ще получите услуга, която ще промени някои неща откъм външния вид, но не и по същество. В края на седмицата ще бъдете в настроение да правите планове, започвайки точно оттам, където бяхте в началото на годината.

 

Телец (21 април – 20 май)

 

Добри новини идват от Венера, точно от планетата, която най-много ви подхожда и говори за вас. Във вас се заражда решителност да кажете достатъчно на летните жеги, за да станете по-малко смели, може би по-малко страстни, но със сигурност в една комфортна зона, подходяща за вашия начин на живот, който върви по-бавно. Това ще ви помогне да възстановите отличната връзка със себе си и няма да бъркате в решенията си. Пълнолунието в събота ще накара ума ви да се върне в началото на годината, когато ви е дадено сериозно обещание.

 

Близнаци (21 май – 21 юни)

 

По-скоро активни (както често се случва), с онази енергия на мисли и думи, с която през следващите няколко дни ще се опитате да направи хиляди неща, за да оживите настоящето със своите предложения. Във вторник наистина ще искате специални неща, различни от обичайните, и би било жалко да не ги получите. От четвъртък обаче Венера общуването ви ще се промени, ще стане по-арогантно, по-силно и по-малко мило. Съботният ще ви отвлече чрез въображението ви и ще даде нови емоции и мечти. В неделя обърнете внимание на определени идеи, които рискуват да се превърнат в подозрения.

 

Рак (22 юни – 22 юли)

 

Последни дни в компанията на онази жизнена сила, която ви съпровождаше цял месец. От друга страна обаче, Меркурий ще остане с вас още малко, движейки ситуацията, осветявайки възможности, които правят всичко да изглежда интересно. Меркурий ще ви направи любопитни и непредсказуеми във вторник, а през уикенда с фантазия в мислите (каквито могат да бъдат само Раците). Трябва да внимавате много да не повярвате на нещо невярно казано за близък човек. В четвъртък ще се подобри настроението ви, връзката ви с нещата в дома ви, с интимността и семейството. Постарайте се да повярвате, че нещо ще се оправи и че ще проработи въпреки всичко.

 

Лъв (23 юли – 22 август)

 

Понякога планетите сякаш поемат властта, те сякаш решават да освободят място за друга енергия, като мълчаливо се отдръпват встрани. Пример? В четвъртък Венера ще изостави вашия знак, точно както обаче Слънцето ще направи триумфалното си навлизане, започвайки сезона, който ви принадлежи. Накратко, изглежда, че това ще бъде изгодна промяна, защото Марс няма да спре да запалва дните и сърцата ви. Следете делата си в събота, когато ще си припомните стари ангажименти и възможности, които вече сте срещали някъде. Наистина интересна седмица.

 

Дева (23 август – 22 септември)

 

Венера и Меркурий ще бъдат двете планети, които повече от всяка друга ще движат стила и темпото на седмицата за Девата. Започвайки от четвъртък, внезапната логика на чувствата и любовта може веднага да забележи нечии грешки. Убедете се, че не грешите, че проблемите трябва да се търсят другаде. Междувременно Меркурий ще ви помогне да бъдете блестящи и интуитивни във вторник; ще бъдете способни да приветствате странни и забавни идеи в събота, точно навреме, за да ви осигури уикенд, който няма да ви заблуждава и не лъже. В неделя се пазете от нещо, което рискува да усложни отношенията с близък приятел.

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

 

В перфектен синхрон с лятото, енергийната ви ситуация бавно ще се облекчи, ще ви стане по-леко, по-малко интензивно. Това ще се случи преди всичко благодарение на Слънцето, което ще ви направи по-малко концентрирани и заети с работни дела, със задачи и задължения. Все още ще има нужда да разбирате и сравнявате, но поне знаете, че можете да забавите темпото, ясно ви е, че няма нужда да прекалявате в момента, защото нещата не биха били готови, те още нямаше да са във ваша полза. Спокойно, изчакайте събота, когато Пълнолунието ще ви помогне да разберете, че можете да си подарите нещо красиво, специално.

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

 

Ще бъде седмица, в която да върнете всичко на мястото си, през която да върнете правилната роля и най-доброто разположение към нещата, към дейностите си. Започвайки от средата на седмицата, с важността и вниманието, което трябва да отделите на професията, ангажиментите и работата си. Връщане към този човек, който може да сподели с вас проект, пътуване, идеал. Ще завършите съботата с пълнолунието, което ще възроди във вас желанието и необходимостта да направите нещо важно за себе си.

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

 

Ситуацията се облекчава, подобрява се. И не само защото Меркурий спря да ви критикува и да усложнява качеството на любовта и отношенията, но и защото Слънцето, започвайки тази седмица, ще ви помогне да живеете всеки момент с по-голям ентусиазъм и страст, да не изпускате от поглед някои неща, да преследвайте красотата и желанието да правите нещата по ваш начин. Единствената пречка ще дойде в средата на седмицата, тогава може да се почувствате малко по-критикувани, може би предизвикани от приятел, от дадена ситуация. През уикенда не забравяйте, че някой ще се нуждае от вашето въображение толкова много, че ще трябва да се притечете на помощ.

 

Козирог (22 декември – 21 януари)

 

Две добри новини би трябвало да съпътстват новата ви седмица. И двете ще бъдат чути в четвъртък. Иначе ще бъде тестван вашият истински ентусиазъм и ангажираност с нещата в момента. Ще влезете в много по-добра връзка с работата, с ангажиментите и с много неща, които трябва да направите. Накратко, би изглеждало добро инжектиране на енергия, точно това, което ще ви трябва, за да се изправите срещу Пълнолунието в събота по полезен и интелигентен начин, тоест онзи момент, който ще ви обясни кога е дошъл моментът за действие.

 

 

Водолей (21 януари – 19 февруари)

 

Ще бъде седмица, която няма да ви остави прекалено много на спокойствие, а по-скоро ще размести много неща. Слънцето, тази сила, ще изпита вашите взаимоотношения, като ще ви накара да имате по-голяма ангажираност в любов и чувства. В събота Пълнолунието е във вашия знак и ще насочи енергиите и вниманието ви към нещо, което вече ви е било обещано в началото на годината. Изглежда, че е настъпило точното време, за важно действие; шанс, който не трябва не да пропускате. В очакване сте на добри новини.

 

Риби (20 февруари – 20 март)

 

Седмицата няма да спира да ви сближава с доста оживени хора или с онези, които със сигурност не са доволни от малките неща в живота. Венера скоро ще започне да се противопоставя, нещо, което още в средата на седмицата ще ви постави в сериозна дискусия. Накратко, бихте могли да се възприемете като неподходящи за нещата, които харесвате, не винаги перфектно настроени към вашите вкусове и предпочитания, особено около четвъртък. Също така е по-добре да не се отпускате, особено през уикенда, когато някой от близките ви може да започне да се колебае между фантазия и съмнения за вас, и ще трябва да отговорите с много ясна представа за себе си.

Tagged ,
на горе