седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп 17.07.2023-23.07.2023

Седмичен хороскоп 17.07.2023-23.07.2023 за всички зодии. Прочетете вашето красиво душевно послание, идващо от вашите звездни семейства през царствата на светлината. Нека разберем какво очаква представителите на всяка зодия през тази лятна седмица.

Голяма част от представителите на зодиака ще се окажат по средата на някои невероятни експанзивни енергии, насърчавайки ги към по-високо съзнание, растеж и разширяване на духовното развитие. Някои ще излекуват стари рани, които излизат на повърхността, други ще усещат лекота и мигновени прояви на мисли и чувства, а някои – двете едновременно. Въпреки, че тази енергия може да изглежда объркваща – не се страхувайте. Насладете се на това „пътуване“ през следващите седем дни. Бъдете в потока и се насладете максимално на момента.

Неочаквани срещи и пари от небето: пет зодии с изобилие от КЪСМЕТ през АВГУСТ 2023

Седмичен хороскоп 17.07.2023-23.07.2023 Как да премахнете горещината от вашия дом

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Вашите звездни порти са широко отворени, привличайки към вас хора и събития, които ще ви помогнат да подобрите настроението си. Вашето звездно семейство е тук и ви помага да си припомните вашата искра, която остава жива независимо от всичко. Ако от някакви спомени се чувствате твърде напрегнати, те просто трябва да бъдат оставени в миналото. Въпреки, че няма нужда да ги потискате, няма и нужда да ги носите напред в живота си. Процесът на отделяне може да бъде болезнен. Прекарването на известно време в медитация може да е лекарството, от което се нуждаете, и преди да се усетите да се превърне във ваш дневен режим, който да включите в ежедневието си. Съберете силата си. Подхранвайте себе си. Почувствайте емоциите си.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: Когато споделяте, получавате много повече и то под повече от една форма или начин. Дори в момента да се намирате на страхотно място или не толкова страхотно място, това не трябва да ви възпира да предложите своята помощ, мили думи и сърце, което е широко отворено към другите. Има хора, които се нуждаят точно от вас. Всеки работи върху нещо в живота си и малко доброта от ваша страна може да е единственото нещо, което ще промени живота му завинаги и на свой ред ще се върне при вас неочаквано. Давайте, не на базата на това, което имате или не, а когато ви се иска. Вселената винаги намира начин да ви възнагради.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Грабнете момента и се възползвайте максимално от него. Докато сте напълно потопени в своето щастливо „сега“, вие неочаквано и повече от гостоприемно ще отворите врати към сфери, които ви помагат да се чувствате отворени, щастливи и изобилни. Докоснете се до този неизчерпаем басейн от енергия, който е достъпен за вас през тази седмица, и „пийте“ от него, колкото желаете. Ако почувствате, че вашите интереси са застрашени или компрометирани, помолете за допълнителна подкрепа и защита. Може да не разберете веднага какво предстои, но вашите награди ще ви достигнат многократно. Поддържайте мира като ваш приоритет и гледайте на нещата от по-висока перспектива.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Съберете сили, подхранвайте възможностите си, тази седмица всичко около вас ще се развива със завидна скорост. Ако изглежда, че нещата са се случили твърде много за кратък период от време, добре, точно така се чувства високата вибрационна енергия – времето тече бързо. Сега, след като вече имате опит, бихте ли опитали да се задържите в този водовъртеж и да овладеете себе си? Новите възможности са тук за вас – единствената ви работа е да блеснете и да им позволите да ви намерят – и да се появят, разбира се. Потопете се в тази енергия и се обградете с всичко, което можете да си представите. Доверете се на интуицията си и се слейте с естественото си темпо.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: През тази седмица желанието ви за почивка и желанието за движение може да са две противоречиви емоции, които може да изпитвате. Кое е това, което изпитвате най-напред, за да бъде анализирано и трансформирано само за добро? Всичко, което ви кара да се чувствате на същото място, може да е готово да напусне живота ви. В момента има енергиен мост, който се отваря за вас. Много е вероятно да изпитате чувството, че сякаш това в отдалечава от мечтите, то е тук само за да ви даде представа, че в крайна сметка всичко е едно, но с различни пътища, които ви отвеждат на различни пътешествия. Отделете време за почивка и възстановяване, това понякога е най-продуктивното нещо, което можете да направите за себе си.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Ако ви се струва, че всичко наоколо е тъмно, не забравяйте да включите вътрешната си светлина, Деви. И колкото и изтъркано да звучи, не може да стане по-истинско от това. Често, когато се чувстваме сякаш седим сами в студена тъмна пещера, от нас зависи да намерим правилните съставки и да запалим огън, който да ни стопли, а такъв е животът. Преживявате огромна промяна във вашето настроение и това идва с няколко разрошени пера. Време е обаче да облечете най-ярката си одежда и да се заемете с вашето светло бъдеще. Тук сте, за да се учите, така че не пропускайте моментите, които се явяват точно пред вас.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Тази седмица звездната помощ идва право към вас. Така че, през тези дни единствената ви работа е да държите очите си широко отворени заедно със сърцето си и да позволите на тази прекрасна любовна енергия да достигне до онези части от вас, където има най-голяма нужда от нея. За вас се грижат, така че безстрашно докосвайте сърцата възможно най-нежно. Имайте чисти намерения за всичко, в което ще се заемете, като същевременно не се стеснявате да изразявате точните си нужди и желания. Знайте, че като почитате себе си, вие също давате примери на хората да почитат себе си. Чувството за удовлетворение е целта зад всички прояви, така че позволете си да се почувствате по този начин. Потопете се в своя извор от любов и бъдете уверени в силата на най-великото чувство.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Изгорете тревогите, ограничаващите си вярвания и ограничаващите ви представи за живота, Скорпиони. Ами, ако печелившия резултат е възможен, но просто трябва да сте малко по-балансирани в живота си. Може би сте се стремили неуморно към една конкретна цел, но душата ви да има други планове за вас? Овладейте своето постоянно развиващо се аз, като помните, че приоритетите се променят ритмично в живота. Вие и вашите близки ще бъдете под благословиите на планетите, поставете си цели. Наблюдавайте знаците, за да прочетете сценария, който се разгръща пред вас.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Тази седмица погледнете на семената на мисълта си като на скъпоценни бижута. Много бързо ще почувствате и ще разберете, че носите в себе си безценен сандък със съкровища! Стъпка по стъпка можете да се придвижите към вашето гърне със злато, като подреждате идеите си една след друга. Голямата заетост може да е вашето нещо, но добрата организация е вашата сила, която ви позволява да изпълнявате много задачи едновременно с лекота и финес. Имате божествените сили, които ви подкрепят безкрайно, така че как ще изберете да разгърнете и изживеете най-пълния си потенциал, е право на ваш избор. Историята на успеха на всеки е уникално различна, така че тази седмица започнете вашата.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Тази седмица ще бъдете като морски фар за много хора, отколкото сте си представяли. Вашата способност да мислите самостоятелно, да отстоявате това, което смятате за правилно и да отстоявате своите убеждения и хора, са възхитителни черти, които рядко се срещат в повечето до такава степен. Просто като бъдете себе си, вие разпространявате мека светлина към хората около вас и вашето докосване оживява по повече от един начин. Така че, продължавайте да гледате към вашето истинско предназначение и оставете вашите водачи да ви държат за ръка през всичко това. Вие олицетворявате единството, като сте точно това, което сте. Вашето доброжелателство е най-голямата ви сила.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Тази седмица ще имате огромна планетарна подкрепа, идваща от енергията на небесните тела. Вашите водачи ви насърчават да осъзнаете колко е важно да знаете колко много сте специални и обичани. Това е време на загадъчни послания, растеж на душата, бързо разширяване и кармично изчистване за вас. И въпреки, че определено не е лесно, това е точно това, през което душата ви е избрала да премине, за да се развива. Позволете си да се грижите за вас, по такъв начин, че да приветствате божествената подкрепа, която тази седмица да изпълни живота ви. Търпението може да бъде вашият най-добър приятел, философ и водач.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Няма нищо повече, което трябва да знаете в момента или да научите, за да стигнете до мечтаната ви цел. Имате готов инструментариум, който да ви преведе през тази фаза от живота ви и въпреки че винаги е добре да учите и да се развивате, това не е предпоставка за вас в момента. Потърсете начини да управлявате и поддържате енергията си ефективно и позволете на ветровете на промяната да подкрепят полета ви. Съсредоточете се върху изразяването на подкрепящи взаимоотношения и се доверете на чувствата, които ви карата сърцето ви да лети от радост. Останете там, макар и за кратко, там където гледката буди във вас чувство на възхита и блаженство.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 17.07.2023-23.07.2023

на горе