седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп: 13.11-19.11.2023

Седмичен хороскоп: 13.11-19.11.2023 за всички зодии. Чувствайте се достатъчно късметлии, защото ви очаква една прекрасна седмица напред. Това ще бъде седмица, пълна с романтика, социални възможности, забавни моменти, игри с деца, повишен интерес към спорта, изкуствата, театъра, филми и музикални представления плюс приятни възможности да се отпуснете. Сякаш е време за ваканция! Според седмичен хороскоп, това прекрасно влияние ще продължи до уикенда, когато нещата ще станат малко по-предизвикателни и хората внезапно да проявят повече критична мисъл. Всъщност, събота е ден за изненади. Така че, отпуснете се и се успокойте.

Защо боледуваме толкова често и как да се справим с естествена профилактика

Новата седмица 13-19 Ноември носи голям КЪСМЕТ на 4 зодии

infomax-logo-50-15-HW Nature: В нашата галактика е открит обект, който изпраща странни радиосигнали на всеки 22 минути

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Ще се радвате да общувате с другите, както на работа, така и в социалния си свят. Ще бъде лесно да се разбирате с другите, защото всички изглеждат толкова очарователни. Междувременно вие сте щастливци, защото и вашите финансови сектори са активирани по прекрасен начин. Това означава, че може да увеличите приходите си. Може да си купите красиви неща, които ви харесват. Можете също така да се възползвате от богатството и ресурсите на вашия партньор или на някой друг. Всичко това казва това, че вие ще очаровате всички тази седмица!

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: Това е една забавна седмица за вас, така че грабвайте всяка възможност за купон. Приемайте покани от други за посещение и споделяне на забавления. Класически поводи като спортни събития, забавни събирания и изследване на изкуствата ще бъдат източник на удоволствие за вас. Отношенията със съпрузи и партньори сега са силно изразени. Естествено, ще имате нужда от повече сън – уважавате ли това? Всичко опира до времето. Понякога е идеално да работите, а понякога е идеално да се забавлявате и да релаксирате. Това е седмица за забавление.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Тази седмица може да има няколко любопитни предизвикателства за вас, защото повечето хора искат да се забавляват. Разбира се, в по-голямата си част бихте искали да направите и това. Въпреки това, в момента три планети ви призовават да работите, да бъдете ефективни и продуктивни! Това означава, че единственият ви изход е да работите усилено и да се забавлявате здраво. Като начало, това е прекрасно време за забавление у дома. Все пак ще има възможности да се забавлявате с други, както и да се насладите на филми, театър, музикални представления, спортни събития и забавления с деца. Измислете как да съчетаете тези забавни покани с вашите стремежи да бъдете продуктивни. Работете бързо и умно, за да имате време за всичко.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Всеки иска да общува тази седмица, но за вашия знак – това е почти посветена отговорност. Измъкнете се на почивка, защото сте толкова готови за забавление! Обадете се на приятел и се забавлявайте. Не се чувствайте виновни, че временно ще разпуснете. Може да ремонтирате дома си или да направите мястото, където живеете, да изглежда по-уютно. Със сигурност ще ви хареса да се забавлявате у дома. Но като цяло тази седмица е за удоволствие, забавление и почивка, за да можете да бъдете щастливи. Проучванията показват, че „Хората, които отиват на почивка, страдат по-малко стрес, по-малък риск от сърдечни заболявания, имат по-добър възглед за живота и повече мотивация за постигане на целите.“

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Приятна седмица, наистина! По принцип вашият фокус върху дома, семейството и личния ви живот продължава. И въпреки, че това е една чудесна релаксираща седмица, въпреки това ще обикаляте дома си, като правите ремонти и подобрявате средата. Междувременно ще се радвате да купувате красиви неща за себе си и за другите. Ще се насладите и на красотата на ежедневната си среда. Общата сума на всички тези влияния е, че ще бъдете по-щастливи и ще оцените живота си. (Иска се всички хора да могат да се радват на живота, както вие през тази седмица.)

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Това ще бъде динамична, натоварена седмица с много възможности да се насладите на забавления, развлечения и блясък в компанията на другите. Влиянието на небесните тела ще ви прави толкова очарователни. Венера ще има тенденция да привлича пари, подаръци и екстри към вас. (Какво не харесвате?) Междувременно вашата неспокойна природа се възбужда, което означава, че искате промяна на обстановката. Това е идеалното време за пътуване, за да научите нови неща и да изследвате света около вас. Ако не можете да пътувате надалеч, предприемете кратки пътувания или бъдете турист в собствения си град. Направете нещо, за да излезете от познатата си рутина.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Това е една очарователна, изпълнена със забавления седмица за вас. Насладете се на спокойната, мека енергия в понеделник и вторник. До сряда небесните тела ще повишават вашия чар и умения за комуникация с хора. Разбира се, това влияние на планетите също ще ви насърчи да харчите пари, защото парите текат и в двете посоки. Това продължава да е отлично време да се възползвате от добрия финансов период, включително с банки и финансови институции. Романтиката също ще бъде на добро ниво през тази седмица, което означава, че имате възможности да се насладите на романтични излети, както и да започнете нови връзки.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Това е силна седмица за вас. Ето защо, наистина оживявате по това време на годината. Отношенията с приятели и групи са гладки, приятелски и взаимно подкрепящи се. Всъщност някои от вас може да превърнат платонично приятелство в романтично. „И просто така…“ Въпреки това отношенията с партньори и близки приятели са подкрепящи, оптимистични и значими, особено защото ще имате шанс тази година да научите повече за това кои сте чрез най-близките си взаимоотношения. Междувременно много от вас да се подготвят за голяма промяна, която започва следващата седмица, особено по отношение на начина, по който гледате на вашия дом и семейни отношения. Доста очарователни дни.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Тази седмица ще изпитвате смесени чувства, създавайки благоприятни обстоятелства за вашия бизнес и професионален живот. Венера ще привлече ръководството и важни хора към вас. Това ще насърчи околните да ви се възхищават. Може да бъдете помолени да се присъедините към екипа. Един приятел може да стане ваш любим човек. Лесно може да започне нова романтична връзка. В края на седмицата ще имате потребност да се оттеглите и да избягвате светлината на прожекторите. Това е любопитна смесена седмица.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Това е социална седмица! Щастливите Козирози пътуват за удоволствие и се наслаждават на забавни излети в завладяващи нови места. Имайте смелостта да изследвате нови пътища и да се срещате с нови хора, защото много от вас ще започнат нова връзка с някой, който е „различен“. Всъщност романтиката е много предпочитана тази седмица. Докато Венера променя знаците, вие ще впечатлите хората с власт – авторитетни фигури, шефове и учители. Групи и асоциации ще искат да видят лицето ви. (Хубаво е да бъдете оценени.) Обърнете внимание на шофирането, ходенето, джогинга и колоезденето този уикенд, за да избегнете неприятните ситуации.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Това е страхотна седмица за вас, защото Слънцето все още е високо по пладне във вашата сфера, което ви хвърля в ласкавата светлина на прожекторите. Това означава, че другите ще ви се възхищават. В началото на седмицата страстта ви е повишена, а до средата на седмицата сте привлечени от хора, които са с различна гледна точка. Грабнете всяка възможност да пътувате за удоволствие, ако имате тази възможност. Направете усилие да разгледате вашия район, защото много вълнуващи и любопитни места съществуват много близо до вас. Въпреки, че това е забавна, романтична седмица, бъдете внимателни този уикенд, защото ще бъде предразположен към рискови действия.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Това е романтична седмица! Очаквайте началото на нова връзка или забавен флирт. Тъй като имате силно чувство за приключения, заедно с желание да пътувате и да видите повече от света – може да срещнете забавни хора. И тъй като поемате по нов път, за да преоткриете себе си през следващите няколко седмици, ще бъдете по-отворени от обикновено за срещи с хора, които са различни от вас. Ще искате да научавате още, защото по същество търсите начини да разширите своя свят. Обърнете внимание на всичко, което казвате и правите. Бъди внимателни!

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп: 13.11-19.11.2023

на горе