Новата седмица 13-19 Ноември носи голям КЪСМЕТ на 4 зодии

Новата седмица 13-19 Ноември
Астрология

Новата седмица 13-19 Ноември носи голям КЪСМЕТ на 4 зодии

Новата седмица 13-19 Ноември ще донесе много положителни емоции, късмет и успехи на четири зодиакални знака. Експерти в областта на астрологията от HappyWoman направиха своята прогноза за предстоящата седмица 13-19 Ноември и посочиха четири зодиакални знака, които са истински щастливци.

Новата седмица 13-19 Ноември носи голям КЪСМЕТ на 4 зодии

Годината на Дракона: голям КЪСМЕТ през 2024 за пет зодии

infomax-logo-50-15-HW Конспирацията HAARP!

Ето кои зодии ще имат голям късмет през новата седмица 13-19 Ноември:

Новата седмица 13-19 Ноември започва с обещаващи финансови перспективи за хората от зодия Овен, тъй като се очаква доходите им да се подобрят под влиянието на четвъртата фаза на Луната. Те ще намерят подкрепа в работата и от семейството си, особено във вторник и сряда.

Ще се открият благоприятни възможности за работа, а задачите ще бъдат изпълнени успешно. Плановете през Новата седмица 13-19 Ноември ще протичат гладко и несигурностите ще бъдат разрешени. Към края на седмицата има силна склонност към нови начинания, но се препоръчва до имате повишено внимание.

Въпреки че в събота може да настъпи лек спад в настроението, се предвижда общо задоволство и победа над стари противници.

Новата седмица 13-19 Ноември започва с Луна във втори дом, което гарантира, че препятствията ще свършат и работата ще върви гладко. Семейната подкрепа ще бъде налична и може да се отворят нови пътища по въпросите на семейната собственост. Възможно е да има промени в работните ви планове и адаптивността ще бъде от решаващо значение.

Марс и Меркурий са в четвърти и пети дом, през Новата седмица 13-19 Ноември, носят успех в собствените ви начинания, особено в кариерата. Във финансово отношение приходите ще бъдат задоволителни. Правните въпроси вероятно ще имат положителен резултат.

В четвъртък и петък обаче може да има безразличие към работата и плановете може да не проработят според очакванията. Събота носи финансови печалби, а проблемите намират решения.

Стрелец – през Новата седмица 13-19 Ноември започва с влиянието на осмата луна, което вероятно ще ви донесе някои семейни проблеми. От вторник до сряда обаче нещата ще тръгнат към по-добро. Доходите ви ще се увеличат и висящите задачи ще имат напредък.

Четвъртък и петък може да са натоварени, но ентусиазмът ви ще е висок през цялата Новата седмица 13-19 Ноември, а финансовото ви състояние – благоприятно. Събота ще бъде най-добрият ден, карайки всички задачи да се чувстват като гладки постижения.

През Новата седмица 13-19 Ноември, Водолей, може да се борите с непознати страхове и съпротива от противници, но вашата решителност ще доведе до успех. Марс и Меркурий ще ви благословят в средата на Новата седмица 13-19 Ноември, носейки финансова стабилност и подкрепа от вашите деца. Възможно е да възникнат неочаквани разходи и смущения в работата по-късно през седмицата.

Въпреки това, вашите братя и сестри ще бъдат източник на подкрепа. В професионалния ви живот ви очаква напредък и вашите образователни занимания ще процъфтяват. Погрижете се за здравето си, тъй като настинките и алергиите могат да ви притесняват през Новата седмица 13-19 Ноември. Докато някои отношения може да включват дребни конфликти, брачният ви живот ще бъде хармоничен.

Tagged , ,
на горе