Седмичен хороскоп 12.07.21-18.07.21
Астрология

Седмичен хороскоп 12.07.21-18.07.21

 

 

Овен (21 март – 20 април)

 

Ще бъдете призовани да дадете добър пример! И трябва да се каже, че това няма да ви радва особено. Всичко това е защото се чувствате се супер готино, но когато трябва да започнете разговор с някой, който ви интригува, веднага ще започва параноя, която ще ви връща в изходна позиция. Бъдете себе си и говорете от сърце, няма да ви навреди.

 

Телец (21 април – 20 май)

 

Съветвам ви бързо да намерите някой, който има голямо желание да изслуша вашите проблеми и може би дори да ви даде разумен съвет. Ако го намерите, сложете го на масата, предлагайте му безкраен запас от коктейли и се пригответе да разкажете всичко… Наистина трябва да изложите мислите си на показ, но може да се поотпуснете малко и вие.

 

Близнаци (21 май – 21 юни)

 

Можете да сложите леда в чашата с релакс питието и да се отдадете на романтични вечери, базирани на глезене и флирт, защото дори да не си официално на почивка в офиса, вече дадохте толкова много през последните седмици. : на практика имате кредит до Септември. Насладете се на седмицата, в която най-изморителната ви мисъл трябва да бъде дали да добавите някои нов приятел в социалната мрежа или да изтеглите ново приложение за игри.

 

Рак (22 юни – 22 юли)

 

Чувствате се чудно в следващите дни и всъщност наистина не би ви се искало хороскопът да греши! Успявате да сте в перфектен баланс, на който дори най-успешните артисти художници могат да завиждат на симбиозата от страст и сладост. Хубавото, дори повече от обикновено, ще бъде способността бързо да разберете какво се случва в главата на тези пред вас, но и да не го използвате във вашата безсрамна полза! Това е да си джентълмен.

 

Лъв (23 юли – 22 август)

 

Наистина не знаем откъде да започнем с хороскопа на Лъва, трябва обаче да признаем колко страхотни ще бъдете тази седмица. Но,  вероятно ще ви е достатъчно да се погледнете в огледалото на паркирана кола, за да нямате повече никакви съмнения. Единствената препоръка е да обърнете внимание на емоциите на хората около вас и които може да се чувстват малко по-малко готини от вас.

 

Дева (23 август – 22 септември)

 

Накрая нещата се връщат, както ви харесват: заставате смело защото сте убедени, че сте прави и най-вече не се страхувате да бъдете груби или малко по-тежки в желанието да назовете проблемите! Така че, всички в офиса ще се радват да ви видят като управител на файловете, а у дома ще ви предпочетат като събеседник, когато използвате фантастичните си интелектуални умения, за да се извадите напред решения на философски теми

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

 

Имате много добри качества, които всъщност разпознавате всеки път, когато се погледнете в огледалото, но от друга страна тази седмица ще чувствате, че никой там по света наистина не забелязва колко сте прекрасни. Възможно ли е да не го изразявате сами достатъчно? Спешно ще ви е необходим нов ръководител на вашите лични връзки с обществеността.

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

 

Продължавате да сте в лошо настроение. Знайте обаче, че цялото това вътрешно мъчение за може да се превърне в материал за дивиденти, които ще извличат в близко и по-далечно бъдеще. Във всички случаи, когато някой ви попита „как сте?“ ще започнете с реч, която изглежда първият акт на театрална гръцка трагедия.

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

 

Тази седмица наистина ще можете да се смятате за най-добрия знак. Ще бъде невъзможно да ви затворят устата, особено защото имате много изостанали неща, за които да говорите. Преди всичко се впускате отново, както обикновено се случва след лятната пауза. Имате толкова много енергия, както физическа, така и мозъчна, че със сигурност няма да я хабите за гледане на нов сериал.

 

Козирог (22 декември – 21 януари)

 

Наистина трябва да се надявате, че сте били забелязани как работите и че сте приключили цялата работа, която трябваше да  още миналата седмица. Това е така, защото Меркурий в момента се е поставил в опозиция и главата ви е претъпкана от мисли, всички объркани и не особено продуктивни. Но знаете ли какво?  Когато задържите езика зад зъбите си, определено ще сте по-лесни за възприемане.

 

Водолей (21 януари – 19 февруари)

 

Тази седмица, за Водолеите, звездите няма да има с какво да ги зарадват. Чувствате се изсъхнали като забравено цвете на балкона. Дори да излезете в почивка, наистина не ще намерите нищо около себе си, което да ви накара да се включите във веригата от емоции. Наистина ще е тъмно отвътре! Възползвайте се от този момент за здравословен самоанализ.

 

Риби (20 февруари – 20 март)

 

Ако някой на 3 км от дома ви се нуждае от съвет, успокоение, шега в последния момент или дори само от чат в социалните мрежи, вие ще бъдете на разположение. Всъщност знаем, че чатът с вас е от най-високо качество и със сигурност няма да бъдете резервирани и тази седмица. Звездите вещаят една влюбеност, която обаче ще бъде изказана със затруднение.  

Tagged ,
на горе