Седмичен хороскоп от 27.09.2021 до 3.10.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 27.09.2021 до 3.10.2021

 

Овен

Успешен старт между понеделник и вторник с ентусиазъм, положителни емоции и много доверие във вас и вашите добри намерения. Не подценявайте силата на доброто начало, както се казва в народната мъдрост. Всъщност установяването на солидна база, ще ви помогне в следващите дни, когато започнете да усещате натиск. Тогава е възможно да се съмнявате, да се чувствате по-малко сигурни, с възможния, но не и неизбежен резултат от отстъплението и по този начин да загубите получените предимства във всяка област, която ви интересува. Бъдете непоколебими и ще поддържате стабилен курс

 

Телец

Концентрирани върху вашите материални цели, забавлението ще иде на заден план. Човек обаче не може да живее само с отговорности и вие първи знаете това, защото сте родени в търсене на удоволствие. От четвъртък вечер до голяма част от събота може да срещнете някой, който може да ви раздразни. Може би неговите забележки ще бъдат правилни, предназначени само да ви призоват към ред и внимание. Във всеки случай, в събота вечер можете да се отпуснете и най-накрая да се насладите на неделя на релакс и удоволствие!

 

Близнаци

Не се страхувайте от тези странни, неуловими или може би дори неприятни усещания, които по всяка вероятност биха могли да съпътстват началото на седмицата. За вас небето предлага добри новини, много енергия и възстановяване след напрегнатите дни, едва от четвъртък нататък. Ще се възвърнат симпатията и решителността ви и бихте могли да сключите отлични сделки в професионален план, но и за домашни работи свързани със строителство. През уикенда по-добре се съсредоточете върху себе си: това ще е една задоволителна седмица, но със сигурност натоварена.

 

Рак

Ефективни и волеви още в началото на тази седмица, в която обаче ще почувствате умора – малко физическа, малко психическа. Следователно е лесно това  да ви превърне в небрежни и дори отчуждени от събитията. Бъдете внимателни и се опитайте да следвате обичайните си навици. Най -добрите дни могат да бъдат тези през уикенда, може би точно защото можете да спите или във всеки случай да се отдадете на по-спокойни часове.

 

Лъв

Започвате седмицата на макс, с желанието да надминете себе си. Във въздуха има атмосфера на съперничество, оцветена с упоритост и с типичната сила на онези, които никога не се отказват, въпреки всякакъв вид препятствия. Особено в работа и с практическите и материални въпроси, ще се справите наистина добре. От друга страна, поне по въпросите на сърцето, със сигурност можете да разчитате на страстни усещания. Бъдете умерени в отношенията със семейството, или близките ви ще ви разберат погрешно.

Дева

Тежко начало на седмицата? Нужна ви е повече лекота! Твърде много задължения и никакви удоволствия няма да подобряват настроението ви. Затова ще бъде по-добре да се вслушате във вътрешното желание и склонността да се отдадете на желанието си за забавление и релакс. То може да се случи в няколко от дните през седмицата, след работа. Отделете време, за да изслушате другите, но не забравяйте за себе си: душата ви също трябва да бъде гледана и обгрижена!

 

Везни

Седмицата започва в равно и спокойно настроение! Очакват ви по-ясни дни, но никак не скучни. Всъщност ще имате физическа енергия, която ще се превърне в динамика, ентусиазъм, способност да се включите в семейството и да мотивирате колегите на работното място. С изключение на времето между вторник и четвъртък сутринта, които ще са по-натоварени и няма да остане време за тези ви качества. Уикендът е великолепен, когато страстта и решителността ще ви позволят да се погрижите за вашето благополучие и да отмените повечето ангажименти.

Скорпион

Емоциите и чувствата тази седмица ще заемат видно място в дневния ред на вашите интереси. Вие ще искате да изпитате любов така както подобава, но също и да се покажете в семейството по-грижовни от обикновено. Внимавайте само в дните между четвъртък следобед и събота, когато може да прекалите в желанието си за притежание. Неделя може да бъде специален ден, за да организирате нещо запомнящо се с партньора или семейството си.

Стрелец

Кажете сбогом на нервността и се пригответе да посрещнете енергията и ентусиазма! Най-накрая тази седмица небето променя координатите и обявява началото на една много приятна фаза, характеризираща се с решителност и отлично психофизическо възстановяване. Страхотна седмица за тези, които практикуват спорт или тези, които искат да се върнат във форма. Едва в неделя ентусиазмът можеше да отшуми, вероятно поради объркана семейна ситуация. Бъдете рационални и не се подавайте на съмненията.

 

Козирог

Сърце или разум? Със сигурност няма готов отговор, но трябва да се адаптирате според обстоятелствата. Небето предлага да покажете цялата сладост и доброжелателност, съдържащи се в сърцето ви, и да пренебрегнете напрежението и провокациите, които предстоят. Ще трябва да работите усилено, за да запазите търпение и да позволите на най-добрата си страна да остане водеща, особено в дните сряда и четвъртък. За щастие уикендът може да ви компенсира с релаксиращи и приятни моменти. Търсете компанията на хората, които обичате и на които се доверявате: те ще ви донесат радост и много вътрешна сила.

Водолей

Започвате седмицата с добра настройка, както физическа, така и вътрешна, която ще ви помогне да поддържате високите си стандарти към ангажиментите и задълженията. Ако не сте доволни от външния си вид, това е отлично време да започнете да спортувате. Вие ще имате голяма доза рационалност на ваша страна, която може да послужи като добър съветник когато ще се наложи да премахнете някои пречки в живота си. Заслужавате спокойствие и удовлетворение!

Риби

Очарователно и дразнещо, просто и сложно, мистериозно и неуловимо. Тази седмица ще удивите събеседниците си, които може да останат очаровани от вас, но също така изумени и объркани. Толкова ще е променливо всичко. В определени случаи обаче представяйте своите преценки и се опитвайте да запазите линейно отношение. В работата ви очакват от вас да сте мислещи и рационални, и ще трябва да го покажете, защото това ще реши много от проблемите през седмицата.

 

Tagged , , , , , ,
на горе