Седмичен хороскоп за дните от 12.06 до 18.06.2023

Седмичен хороскоп за дните от 12.06 до 18.06.2023

Седмичен хороскоп за дните от 12.06 до 18.06.2023

Седмичен хороскоп за всички зодии: Време е за новия седмичен хороскоп. През тази седмица ще бъдем силно повлияни от небесните тела, които ще ни насърчават по пътя на интелигентността, находчивостта и добрата комуникацията. Венера ще увеличи способността ни да усещаме взаимоотношения, ще ускори мобилността, адаптивността. Яснотата на мисленето, променливостта и аргументацията ще се подобрят. Ще бъде по-лесно да изразявате себе си, да говорите пред хора, да творите, пишете, анализирате, учите, пътувате, да правите мили жестове…

Седмичен хороскоп за дните от 12.06 до 18.06.2023 Люлка за градината – видове и предназначение

Крушунските водопади – перлата на омайната красота на Величествена България

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: в понеделник и вторник вашият ентусиазъм ще окаже влияние върху външния свят. Настроението ви ще ви носи успех в средата на седмицата. Звездите ви съветват само за едно нещо: важно е да не се увличате и да не бързате много. Четвъртък и петък ще продължите да бъдете като лечебен еликсир за всички наоколо. Просто успявате да работите успешно след уикенда и да правите всички щастливи. Приложете тази страхотна енергия, най-вече, върху любимите ви хора. Не хабете този подарък за незначителни моменти, защото те бързо ще ви омръзнат. Събота и неделя ще сте бързи, тонизирани и много ефективни.
Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: още в самото начало на седмицата ще попаднете в странна ситуация и просто няма да знаете какво да правите. За да не мислите много какво и как, потърсете съвет от някой от семейството или близък приятел. В сряда ще се забавлявате много добре, така че бързо ще забравите за всички неудобства. Би било хубаво да организирате семейно събиране в дома си за вечеря, която да приготвяте с приятели. Ако в четвъртък ви спохождат някакви мисли, най-добре ги запишете. В петък нищо няма да е толкова силно, колкото приливът на емоциите ви. Ако търсите любов, не се изненадвайте, ако енергията ви привлече някой, който е в същото положение като вас.
Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: не стойте на едно място нито в началото на седмицата, нито в нейния край. В понеделник следвайте емоциите си и направете така, както ви подсказва интуицията. Не позволявайте на предубежденията и мненията на другите да ви пречат. Ако се страхувате, ще изпуснете много. В средата на седмицата креативността ви ще е в своя пик, особено в сряда, когато ще зарадвате някой много взискателен човек. В петък и почивните дни има вероятност да се задълбочите в анализиране на конкретни отношения. Поемете дълбоко въздух и си починете малко. В неделя използвайте чара си, за да получите това, което искате.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: в началото на седмицата ще имате две различни и противоположни мнения за нещо важно за вас. Тази двойственост и нерешителност могат да ви объркат. Звездите ви съветват да спрете да се оглеждате и да слушате само интуицията си. Не се страхувайте да вземете грешно решение. До сряда всичко ще свърши и вие отново ще сте спокойни. В четвъртък и петък също ще сте в добро настроение, ще цените всичко, което имате и ще се чудите с какво сте заслужили такова щастие. През уикенда ще сте в настроение за пазаруване.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: каквото и да чувствате в понеделник, знайте, че не сте сами. Хората около вас също имат труден живот и разбиране, така че те ще бъдат готови да ви помогнат. Вторник е чудесен ден за общуване. Сряда и четвъртък пък са дните, в които ще трябва да прекарате известно време сами и по този начин да вземете необходимите решения. Само тогава ще знаете как да действате. В петък е възможно приятно събиране с някой от съседите. Това е много добре, защото най-накрая ще разрешите проблемите, които имате с тях. Събота и неделя ще ви донесат неочакван късмет в любовта. Нов романс е на хоризонта.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева:: в началото на седмицата няма да се чувствате много добре и ще ви бъде трудно да се адаптирате към обстановката. Внимавайте да не станете прекалено критични към другите хора. Ситуацията ще се подобри от сряда и от момента, в който сте в светлината на прожекторите и обградени от любов. В четвъртък, петък и събота ще трябва да се съсредоточите върху дребните детайли. Истинско забавление очаквайте през уикенда, когато неочаквано в живота ви се появи интересен човек. Очаквайте нови финансови придобивки. Като цяло ни очаква една вълнуваща седмица. А през уикендите приключението се разширява и е много възможно да го намерите дори на път за магазина. Неделя, напротив, ще бъде спокойна и мирна.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: ако се чувствате особено щедри тази седмица, помогнете на други хора по всякакъв начин. Вашата топлина и сериозно отношение към живота ще зарадват всеки, който общува с вас. Ще бъдете център на внимание до сряда. В четвъртък, петък и събота направете дългосрочно планиране, когато връзката ви е под въпрос. Измислете стратегия и план за постигане на това, което сте си поставили за цел. Събота и неделя наблегнете на приятелите си. Излезте с тях и си прекарайте добре. Няма нужда да бъдете твърде подозрителни и да се тревожите твърде много за здравето си. Отпуснете се повече.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: започнете тази седмица със забавление. Енергията във вас ще бъде силна и необятна, така че ще трябва да я излеете някъде. Ако седите на едно място и оставите твърде много да се натрупа, това лесно може да се превърне в негативизъм, гняв и негодувание. Тези дни силната духовност ще ви накара да мислите и няма да можете да се заземите и да бъдете реалисти. Опитайте се да не пренебрегвате целите и задълженията, които трябва да изпълните поради това. Работата няма да се свърши сама. Опитайте се да останете там, където сте, особено в сряда, когато имате насрочена важна среща, свързана с кариерата. Почивните дни са благоприятни за пътувания и излети сред природата.
Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: уверете се, че в самото начало на седмицата се занимавате с вашите дела и не се намесвайте в чуждия живот. Някои събития ще нарушат типичната ви рутина за началото на седмицата, но естествената ви гъвкавост ще ви помогне да останете хладнокръвни. В сряда околните ще ви възприемат като лидер – най-вероятно хора от работното ви обкръжение. Бъдете щедри с нови идеи и останете оптимисти. Посветете се на приятели от четвъртък до събота. Бъдете внимателен слушател и ги подкрепяйте във всичко. Събота е подходяща и за романтични срещи и забавления.
Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: въпреки, че в самото начало на седмицата ще почувствате нужда да разрешите някои проблеми от миналото, най-добре го оставете за следващите дни. Планетарните аспекти предполагат, че трябва да избягвате конфликтите на всяка цена. Нещата много лесно могат да излязат извън контрол. Сряда и четвъртък са по-подходящи за някои бизнес ангажименти. Няма да се развълнувате, когато разберете, че в някои ситуации ще трябва да отстъпите, но знайте, че правите това за по-доброто. От понеделник вечер до сряда все пак би било разумно да оставите някои нужди на заден план, за да не влезете в конфликт с някой, който ви е много скъп. Прекарайте четвъртък, петък и събота в общуване с любими хора. Не само ще се забавлявате много, но и ще можете да научите някои тайни. Неделя е подходяща за релакс, медитация и прекарване на време с партньор.
Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: основната ви задача в понеделник и вторник ще бъде състезанието със самите вас. Вашите интелектуални и бизнес способности ще бъдат тествани. Не бягайте от това предизвикателство – по този начин ще тествате своята ефективност, но и своите ограничения. Късметът ще ви съпътства от сряда до събота, в ситуации, които носят известен риск. Бъдете смели и в тези дни, готови за големи промени. В петък бъдете внимателни към детайлите, но бъдете дребнави и нетолерантни към всички, които не са съгласни с вашето мнение. В събота работете върху самочувствието си, което обикновено при вас е променливо.
Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: в понеделник и вторник ще почувствате промяната и най-важното ще бъдете човекът, който е готов да се промени. Обърнете внимание на нови идеи и бизнес възможности, от които би било добре да се възползвате в близко бъдеще. Сряда е денят, в който трябва да поработите върху импулсивността си – с някои прибързани реакции може да нараните чувствата на близките си. От сряда до събота емоциите ви ще са доста силни и тогава се нуждаете от дисциплина и дипломатически умения, особено в ситуации, свързани с работата ви. Използвайте уикенда, за да свършите натрупаните задължения.
Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп за дните от 12.06 до 18.06.2023

на горе