седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юли 2023

Този седмичен хороскоп за всички зодии е за седмицата 10-16 юли 2023 г. Нека разберем какво очаква представителите на всяка зодия през тази лятна седмица, според прогнозата в седмичен хороскоп.

Предстоящата седмица обещава да бъде ползотворна за всички вас. Очаквайте много възможности за постигане на вашите лични и професионални цели. Внимателният подход и използването на правилните възможности могат да бъдат ключът към успеха. Прилагайки стратегическо мислене, можете да използвате това време, за да постигнете значителен растеж и напредък.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юли 2023 Тъмен под – предимства и недостатъци

Най-щастливият ден от седмицата 10-16 юли 2023 г. за всяка зодия

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: очаква ви благоприятно време. Тази седмица е необходимо да се обърне внимание на знаците идващи от Вселената, да се прогонят лошите мисли, трезво да се възприема заобикалящата реалност, да се избягват изкушенията. През седмицата е важно да поставите всичко на мястото си.

Няма нужда да се стремите да гледате отвъд хоризонта, да разширявате сферата на влияние или да оставяте нещо за бъдещето. Вземете това, което е под ръка и действайте бавно и задълбочено, живейте „тук и сега“. Добър момент да преминете от думи към дела, от теория към практика и да направите поне нещо реално в името на високите идеали.

Всичко ви върви чудесно тези дни, няма причина за притеснение. Но се опитайте да не действате под влиянието на емоциите и не правете планове, преди да направите нещо. Този период ще бъде богат от страна на пътувания.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: тази седмица ще бъде подходяща за промени в личен и професионален аспект. Първата половина ще ви донесе нови и оригинални идеи. Въпреки това, много от мислите, които са ви посетили, ще изискват сериозен анализ. Ето защо, все още не трябва да се опитвате да ги реализирате, особено под влияние на моментно настроение. През този период си струва да избягвате действия, продиктувани от емоции или моментно настроение.

Втората половина на седмицата е по-подходяща за смели и решителни действия, лична инициатива и категоричност. Това е страхотен момент да започнете нови неща, особено такива, които изискват решителност и смелост. Но бъдете внимателни.

В края на седмицата фокуса ще се измести върху личния живот. Това е подходящ момент да установите по-доверчиви отношения с настоящия си партньор. Периодът е благоприятен за нови запознанства и начало на любовна връзка.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: тази седмица ще бъде успешна за вас. Близнаците не могат да се скрият от любовта тази седмица. Ако се срещате с любимия човек от дълго време, то през тази седмица взаимните ви чувства ще станат още по-ярки. Това е идеално време за съвместни туристически пътувания или почивка някъде, където и на двамата ще ви хареса. Това може да стане реалност, ако наистина искате да обогатите живота си с ярки впечатления.

Тези, които имат деца, ще могат да се почувстват в ролята на мъдър наставник. Създайте празнична атмосфера за вашето мило семейство, заведете ги на цирк, на концерт или на пързалка. Тази седмица ще бъде важно събитие в живота ви и в живота на тези, които обичате.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: това ще бъде седмица с големи възможности за вас. Това е отличен момент да започнете отначало по въпроси, свързани със създаване на проекти, приятелства и т.н. Въпреки, че сега е възможно някое от средствата за комуникация да се повреди, все пак не се отчайвайте. Намаляващата луна ще стимулира любопитството ви, но носи бурна енергия и докато търсите повече разнообразие, ще настъпят промени.

Мислите ви ще бъдат бързи като светкавица. Истината остава, че систематичният подход към тестването на нови теории е това, което работи най-добре. Ако работите внимателно и рационално, можете да разработите нещо, което е напълно надеждно и използваемо в реалния свят.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: тази седмица ще ползотворна за вас. Сега е много вероятно да изпитвате силно желание да стартирате нещо ново. Ето защо, не бързайте, а спокойно довеждайте започнатите неща до края.

В рамките на тази седмица ще разберете какво ви очаква в близко бъдеще и ще се потопите в бъдещето си с интерес. Каквото и да плени въображението ви през седмицата, ще се окаже жизненоважно и трайно, но може би по-малко положително, отколкото сте си представяли. Може да изглежда, че всичко се случва напълно нелогично, но това ще ви подтикне най-накрая да опитате това, за което отдавна мечтаете.

Този период ще ви радва не само с прекрасни летни дни и нощи. Представителите на знака ще имат интересни идеи, не чакайте нещата да се случват от само себе си, а по-добре действайте по план. Тази седмица бизнес партньорите ще са настроени да преговарят и неуморно да ви предлагат изгодни сделки.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: важен период за вас и вашето семейство. Според предварителната прогноза в седмичен хороскоп, планетите ще оказват благоприятно влияние върху въпроси, касаещи сделки с недвижими имоти като цяло, както и с домашния уют, родителите и духовното разположение. Ако имате какво да подобрите в тези аспекти – време е да разрешите всички проблеми или значително да ги придвижите до финалната линия.

Отделете време за вашата „крепост“, вашият дом. Опитайте се да балансирате между семейство и работа. Ако успеете, това ще ви създаде невероятен енергиен тласък и сами ще се изненадате – колко лесно ще се справите с много от задачите.

Не се изненадвайте, ако ситуации от миналото се повтарят – сега завършвате определен етап от живота. Именно, по този начин ще получите насока в коя област трябва да поработите върху грешките, за да преминете към нов период.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: тази седмица ще се насладите на живота. Завършихте ли всичките си проекти? Има ли нещо, което отлагате? Ако не, тогава подсъзнателно ще влеете енергия в тези ангажименти и ще искате да останете за малко в тишина, далеч от обществото. Самостоятелната работа ще бъде от полза и ще постигнете дори повече резултати от първоначално планираните, което ще се отрази добре на самочувствието и разбирането на вашите таланти и възможности.

Усамотението също ще ви помогне ясно да дефинирате житейските приоритети и ценности, ще ви насочи към решението на стари проблеми. Хора от миналото могат да напомнят за себе си или да се появят стари тайни, да се разкрият нови, неизвестни досега обстоятелства. Доверете се на интуицията и мечтите си – тази седмица те могат да се окажат пророчески за вас, колкото и невероятно да ви звучи това.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: ще възникнат неочаквани събития. вдъхновението, творчеството може да не са най-практичните теми, но това е, което ще търсите толкова силно тази седмица. Новите открития или прозренията в духовните сфери ще бъдат като спасителен пояс и надеждна котва, за да намерите опора вътре в себе си. А без вътрешна хармония е невъзможно да се постигне материален успех.

Възможно е да възникнат въпроси относно правни дела, документация, комуникация с държавни агенции или институции.

Страхотно ще е, ако потърсите начин да придобиете нови знания, да се запишете на обучение или йога, или нещо друго, което ви интересува. Вслушайте се в съветите на авторитетни за вас хора – те ще ви донесат късмет.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: ще бъде страхотен период. Според настоящият седмичен хороскоп, седмицата за представителите на зодия Стрелец ще бъде доста наситена със събития. Представителите на вашата зодия ще трябва да вземат решения, от които зависи близкото бъдеще, да помогнат на близък човек. В поредица от събития е лесно да забравите за себе си, но звездите все пак ви предупреждават за това. Намерете свободно време, за да отделите време за себе си за, обърнете внимание на почивката.

В заключителния период на седмицата ще забележите приятно оживление в личните дела. Научете се да четете между редовете съвети, идващи от представители на противоположния пол. Ако отдавна искате да експериментирате със стил, сега е идеалният момент да го направите.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: за вас ще бъде седмица на просперитета. Тази седмица планетите искат да ви дадат нещо специално – интуиция. Научете се да разпознавате и да се доверявате на нея и на тялото си, на реакциите му към хората около вас и конкретните ситуации. Може би, за да надникнете в себе си, за да чуете вътрешния си глас, ще е необходимо да се отдалечите малко от светската суматоха. По този начин можете да разберете по-добре какво е наистина важно за вас и какви цели преследвате.

Не се страхувайте, ако пропуснете някакво важно събитие или да се отдалечите от другите: напротив, ще имате повече възможности да реализирате мечтите и плановете си. Слушайте вътрешния си глас, той ще ви насочи в правилната посока, към правилния избор.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: седмица изпълнена с обещаващи възможности. Готови ли сте да засенчите всички и да привлечете вниманието на другите? Научете се да приемате комплименти и подаръци. Не се съмнявайте и не мислете, че това е прецедент. По отношение на парите също ви очакват приятни бонуси и знаци на съдбата. Тук също е важно да не отказвате, да признаете, че наистина го заслужавате.

Дори да сте имали неприятно преживяване в миналото или болезнена връзка – не го проектирайте сега в настоящия момент. Време е да се отворите към този свят и да се доверите на водещата нишка. Ако страховете все още не са толкова лесни за разбиране и преодоляване, курс за личностно развитие ще ви помогне.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: приятна и балансирана седмица за вас. Рибите са известни с любовта си към пътешествията. Ако е възможно, отидете на туристическо пътуване за цялата седмица. Тогава вашите възможни и немислими очаквания със сигурност ще се сбъднат. В началото на седмицата ви очакват нови впечатления, приятелски срещи и запознанства. Мислете само с положителни мисли и не забравяйте да си пожелавате желания: някои от тях може да се сбъднат тази седмица. Основното нещо е да вярвате в късмета.

През втората половина на седмицата звездите ви съветват да си дадете почивка. В противен случай може да не пощадите силите си и да почувствате умора до уикенда.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юли 2023

на горе