СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 29 НОЕМВРИ – 5 ДЕКЕМВРИ, 2021

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 29 НОЕМВРИ – 5 ДЕКЕМВРИ, 2021
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 29 НОЕМВРИ – 5 ДЕКЕМВРИ, 2021

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен: Тази седмица много Овни може да почувстват изостряне на отношенията и негодувания в личния им живот. Опитайте се да не бързате със заключенията и да не влизате в конфликт. Малко вероятно е да успеете бързо да се помирите след спор или трудна конфликтна ситуация. Не чакайте бързо разрешаване на негативната ситуация.

Не позволявайте на съмненията в честността на хората около вас да се развихрят – вероятно негативните взаимоотношения са резултат от грешни действия в миналото ви. Коригирайте грешките и се опитайте да признаете вината си, ако има такава, и поискайте прошка – това ще стопи леда между вас. Въпреки всичко, тази седмица е чудесна за промени, както планирани, така и спонтанни.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец: Пазете се от натрапчивостта – това може да изостри отношенията ви с противоположния пол през тази седмица. Изберете нежен образ и се опитайте да не проявявате твърде много инициатива в любовта. Вашите близки ще ви напомнят за себе си и ще ви помогнат да постигнете това, което искате. Направете подарък на някой, на когото държите, но се опитайте да останете в сянка за известно време.

Благоприятна седмица за обяснение в любов, при условие че сте сигурни, че ще ви се отговори така, както искате. Мнозина може да възприемат вниманието ви и да се опитат да направят връзката по-дълбока до степен на мания, така че се опитайте да не оказвате натиск върху другите, но и не оставайте в сянка твърде дълго.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци: Не се захващайте с всичко наведнъж – тази седмица няма да успеете в много неща или ежедневните трудности и проблеми ще се задълбочават. За да се справите с тях, направете пауза и се опитайте да си починете. В живота на свободните Близнаци може да се появи нова интересна личност или да осъществите романтично запознанство.

През тази седмица не планирайте промени, особено свързани с ремонт и строителство – едва ли ще се справите с трудностите и ще запазите мира в семейството. Звездите съветват Близнаците да отделят повече внимание и време на себе си, да не влизат в конфликт с другите, в противен случай разногласията по решаването на ежедневните проблеми могат значително да напрегнат седмицата ви.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак: Не чакайте инициативата от любимия човек – тази седмица ще ви е трудно да намерите контакт и да действате импулсивно и в съгласие, както преди. Опитайте се да не бързате със заключенията и да не давайте повод за ревността и негативните си мисли – в края на седмицата всичко ще си дойде на мястото. Не чакайте бързо разрешаване на труден проблем и бъдете търпеливи.

Не ревнувайте и се опитвайте да не се поддавате на негативни емоции и преживявания – всичко ще се окаже напълно различно от това, което сте мислили. Помагайте на другите и слушайте какво ви казва любимият човек – това ще стопи леда между вас. Това не е седмица за решителни действия и промяна, така че бъдете търпеливи и изчакайте.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв: Не се опитвайте да оказвате натиск върху партньора си или да проверявате думите му, защото в някои случаи поведението ви ще бъде оценено като агресивно. За да се справите с някои неудобства, изпълнете започнатите задачи или се опитайте да срещнете някой, когото не сте виждали от дълго време. В животът на свободните Лъвове тази седмица може да се появи ново познанство или неочакван обрат.

Погрижете се за себе си и се опитайте да не стоите далеч от събитията – само така можете да направите това, което искате да правите тази седмица. Звездите ви съветват да бъдете по-често в обществото или да дадете повод за гордост на партньора – това ще направи връзката ви по-ярка и по-силна. Опитайте се да не влизате в конфликт с никого и да спазвате дистанция.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева: Обърнете внимание на близките и се опитайте да погледнете по различен начин на това, което ви тревожи или плаши – звездите ви съветват да проявявате повече внимание и любов към тези, които цените и обичате. Пазете се от скандали и се опитайте да промените решението си – някои ситуации ще изискват от вас да разширите хоризонтите си и да бъдете по-внимателни към себе си и другите.

Не настоявайте за собствената си праведност – вероятно е, като правите някои заключения, много грешите или не виждате пълната картина на случващото се. За тези, които вече са във връзка, звездите се съветват да анализират своите грешки и неприятни моменти в живота – това ще ви помогне да се справите с трудностите и препятствията. Не позволявайте на негативните си емоции да се развихрят и стойте далеч от тези, които ви дразнят.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни: Страхотна седмица за помирение с близките – този път ще бъдете достатъчно убедителни и красноречиви, за да разрешите много от проблемите и неприятностите, които преди това са ви преследвали. Пазете се от скандали – всякакви опити за оказване на натиск върху другите, конфликти и защита на собственото си мнение може да не са във ваша полза.

Не се занимавайте с всичко наведнъж – много проблеми ще изискват от вас да бъдете общителни, способни да преговаряте и да показвате характер. За да се справите с тях, действайте с другите и се опитайте да покажете своите артистични и духовни качества. Можете лесно да се справите с всякакви проблеми, ако проявите доброта и съчувствие към онези, които са ви скъпи.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион: Бъдете активни във връзката си и не се страхувайте да бъдете обсебващи – това няма да ви нарани или да развали отношенията ви с другите. Мнозина ще искат вашата подкрепа, любов, така че не се изолирайте само в себе си и обръщайте достатъчно внимание на тези, които са наблизо, особено на децата. Седмицата е чудесна, както за работа в екип, така и за релакс.

Добра седмица за подобряване на личния ви живот и търсене на голямата любов. Този път ще можете да решите и да направите много, ако проявите малко повече инициатива от обикновено и не се страхувате да изглеждате натрапчиви. Пазете се от скандали и не вярвайте на слухове и клюки – мнозина умишлено ще ви провокират към ревност и недоверие към любимия човек.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец: Не слушайте никого и следвайте собствените си усещания – вие сте на прав път, дори ако другите се опитват да ви настроят срещу вашия човек. Ще преодолеете самотата и конфликтите, при условие, че проявите добронамереност и започнете да съчувствате на проблемите и неприятностите на другите хора. Помогнете им, ако бъдете помолени да го направите.

Погрижете се за себе си и преосмислете поведението си – много от съветите, получени тази седмица, ще ви помогнат да видите грешките и пропуските, които донякъде ви пречат да постигнете успех в любовта.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог: Погрижете се за себе си и се опитайте да завържете няколко познанства, ако сте необвързани. За тези, които вече са във връзка, звездите съветват да се вслушате в интуицията си или да направите нещо лудо, за подгряване на страстите. За да се справите с ревността, опитайте се да не се фокусирате върху негативното, просто изчакайте.

Не стойте в сянка – тази седмица ще сте достатъчно успешни, за да се справите с всички трудности и неприятности, за които сте мислили напоследък. Звездите ви обещават романтичен обрат на събитията, ако останете активни и не се фокусирате върху ревността и негативните мисли. Настройте се на положителното и останете в центъра на събитията.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей: Опитайте се да не оставате встрани – много хора ще се нуждаят от вашата помощ или съвет тази седмица. Слушайте себе си, използвайте опита си – звездите ще ви помогнат да се справите с трудностите и препятствията, каквото и да се случи тази седмица. Направете подарък на любимия човек или се опитайте да намерите правилните думи и всичко ще се окаже дори по-добре, отколкото сте планирали.

Много добра седмица за изграждане на любовни отношения, обяснения в любов или решителна стъпка като сватба, съвместен живот или планиране на дете. Ще бъдете много активни и ще можете да постигнете всяка своя цел, ако проявите повече активност, търпение и се опитате да се вслушвате в съветите, желанията и молбите на близките хора.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби: Страхотна седмица за обогатяване на връзката, ако виждате смисъл, че има смисъл да продължавате. Звездите ви обещават нов обрат в любовта, ако сте искрени и няма да манипулирате и мамите никого. Слушайте себе си, собствените си чувства – те определено няма да ви подведат и ще ви помогнат да се справите с почти всякакви трудности и препятствия. Слушайте какво имат да кажат или поискат вашите близки.

Благоприятна седмица за изграждане на отношения с любимия човек, особено след дълъг период на недоразумения. Ще успеете да преодолеете всички психологически бариери, ако проявите характер и настоявате за помирение. Някои негативни емоции могат да напомнят за себе си в средата на седмицата, но можете да се справите с всичко, ако се вслушате в интуицията и сърцето си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе