Хороскоп за жени от 29 ноември до 5 декември

Хороскоп за жени от 29 ноември до 5 декември
Астрология

Хороскоп за жени от 29 ноември до 5 декември

 

Седмицата на преход от ноември към декември ще изисква смяна на приоритетите и нагласите от много представители на зодиакалния кръг. Това ще помогне за постигане на успех във важни въпроси. Астролозите вярват, че много жени ще могат да рестартират живота си.

 

Жена Овен

Жените от този знак трябва да изберат нова цел, но за това първо трябва да сложат край на онези въпроси, които са на дневен ред сега и изискват завършване. Астролозите препоръчват да положите всички усилия за справяне с изоставането. Тази седмица нощните покровители са в творческо настроение, което означава, че ще ви помогнат да разберете какво искате от живота. Това осъзнаване ще помогне за промяна на съдбата.

Жена Телец

Астролозите препоръчват на жените от този знак да се съсредоточат върху намирането на сродна душа. За съжаление някои неща не вървят по план. Всичко може да се разпадне в най-критичния момент. Астролозите съветват красивия Телец да не поема всичко върху себе си, а по-често да търси помощ от любимия си мъж, роднини. Със сигурност наблизо има такива, които са готови да помогнат.

Жена Близнаци

Животът на жените от този знак в периода от 29 ноември до 5 декември може да се промени драстично. За това са виновни звездите и планетите, които изискват промяна. Най-големият виновник за това е ретроградността на Нептун на 1 декември. Настроението на нощните звезди ще бъде негативно на 29, 30 ноември и 4 декември заради затъмнението. Тези дни астролозите съветват дамите Близнаци да бъдат внимателни, да слушат интуицията си и си осигурят достатъчно време за себе си.

Жена Рак

Раците ще се радват на засилена интуиция и ще могат да диагностицират лъжите с голяма точност и лекота. Проницателността ще им помогне в любовта, в бизнеса, в работата. За да започне успешно зимата, астролозите препоръчват на дамите Рак първо да се справят с натрупаните проблеми. Тежестта на нерешените проблеми и неприятности, които се влачат от миналото, със сигурност ще се усети сега.

Жена Лъв

Тези седем дни наистина ще зарадват активните и решителни представителки на Лъв, които не обичат да седят мирно. Те ще имат повече от достатъчно възможности. Астролозите съветват да се отървете от негодуванието възможно най-скоро, за да направите прехода към мъдростта. Астролозите съветват жените Лъв да не тичат след една единствена цел. Очакват се голям брой предложения за работа, както и много нови познанства, които могат да доведат до нов романс. Важно е правилно да разпределите ресурсите си.

Жена Дева

Тази седмица си струва да започнете да се подготвяте за Нова година и празниците като цяло. ,  За онези дами Деви, които са във връзка- в любовта трябва да бъдете по-внимателни и по-разбиращи.  Възможно е да имате съперница. Обуздайте поривите си на ревност и се опитайте да се справите със ситуацията по възможно най-деликатния начин. Звездите съветват да не давате гръмки обещания, а също така да си поставяте изпълними и разбираеми цели. Няма нужда да се задоволявате с вече постигнатото.

Жена Везни

Астролозите смятат, че именно тази седмица много жени Везни ще имат желание да започнат нов живот. Първата палачинка не винаги е на бучки, така че мнозина ще могат да намерят женското щастие почти веднага. Везните често са смятани за ​​​​зодиакален знак, който няма късмет с парите. Тази седмица ги очакват големи финансови затруднения. Особено опасно ще бъде пазаруването през уикенда заради слънчево затъмнение. В любовната сфера всичко ще бъде спокойно и гладко.

Жена Скорпион

Скорпионите тази седмица могат да бъдат да попаднат в центъра на семейни кавги и конфликти. Раположението на звездите обаче не е никак благоприятно и астролозите съветват съветват да използвате по-често конспирации отколкото кавги и скандали. Трябва внимателно да подбирате думите си, за да не обидите по невнимание някой близък. Тази седмица можете да опитате да заложите на възобновяване на дела, които не са могли да бъдат приключени по-рано. Сега вече може да няма онези препятствия, които преди това ви спираха или плашеха. Време е да действате.

Жена Стрелец

Прекрасният Стрелец тази седмица трябва да контактува възможно най-малко с негативни хора. Това може да доведе до нарушаване на плановете, загуба на късмет, особено в неблагоприятни дни 29, 30 ноември и 4 декември. За жената Стрелец е много важно да избягва стагнацията в бизнеса, както и да слуша възможно най-малко нежелани съвети от другите. Идва труден момент, когато трябва да се пази от кавги и лъжи. Астролозите препоръчват на дамата Стрелец да не позволява на хората да се месят в делата й

Жена Козирог

Астролозите съветват представителите на този знак тази седмица да почиват повече и да наблюдават какво се случва наоколо. Много жени Козирог могат просто да забравят за почивката. Ако изисквате невъзможното от себе си, постигането на успех ще се превърне в разрушителен процес. Умората може да доведе до нови тревоги. Има риск да се провокира началото на неблагоприятен период. Астролозите съветват Козирозите да мислят по-малко за проблемите, да почиват повече.

Жена Водолей

Водолеите може да се сблъскат с нови предизвикателства между 29 ноември и 5 декември. За мнозина това ще доведе до стрес и тревожност. Медитация ще ви помогне да се отървете от тревожността и нервите. Отрицателните емоции, вдъхновени отвън, могат напълно да доведат Водолея до пълно изчерпване на енергията. Най-добре е да се фокусирате възможно най-малко върху проблемите на други хора.

Жена Риби

Представителките на това съзвездие трябва да преразгледат своя мироглед и основи, правилата на живота. Ако имате желание да промените коренно живота си, все още трябва да работите здраво в тази посока. Промяната е това, което ще подхранва нови желания и нови амбициозни цели. Онези от дамите Риби, които търсят партньор, трябва да проверят за любовната съвместимост. Внимателността в сърдечните въпроси определено няма да навреди на харизматичните Риби.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе