Седмичен ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 3-9 Юли 2023 за всички зодии

Седмичен ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП

Седмичен ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 3-9 Юли 2023 за всички зодии

Седмичен любовен хороскоп: Отделете време да подредите и подрежете градината на сърцето си. С началото на седмицата от 3 до 9 юли 2023 г.; имате предчувствие, когато осъзнаете, че това, което сте се опитали да игнорирате или отложите, внезапно е вече на прага ви и чака да бъде забелязано.

Колкото и смущаващо да е за вас първоначално това осъзнаване, има и цел да осъзнаете защо в крайна сметка божественото винаги служи за да бъде по-добро. Темата в следващите дни е освобождаването и неочакваните моменти, започвайки с Пълнолунието в Козирог. Пълнолунието традиционно е време за плододаване – но също и за освобождаване на това, което вече не ви помагарастете или не ви носи полза.

Тази енергия ще продължи да нараства, докато Меркурий в Рак се изравнява с Уран в Телец, когато последната четвърт Луна в Овен достигне своя връх.

Реки от ЩАСТИЕ през новата седмица 3-9 юли за шест зодии

Най-щастливият ден от месеца за всяка зодия за юли 2023 г

Пари ще потекат, като река през Юли 2023 към три зодии

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Най-добър ден за любов: петък, 7 юли 2023 г ! Стигнали сте до точката, в която разбирате истината, която трябва да приемете за вашия живот и връзка – сега единственото нещо, което остава да направите, е да се справите с предизвикателствата, които все още виждате при изразяването им. Тази седмица от 3 до 9 юли трябва да ви помогне, тъй като Меркурий е в Рак, управител на вашия дом и семеен сектор, с Уран в Телец, който управлява вашето самочувствие и увереност. Може да не ви се струва време да действате или да водите предизвикателен разговор, но вие сте една крачка по-близо. Вместо само да виждате колко далеч можете да стигнете, практикувайте благодарност за това докъде сте стигнали.
Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Най-добър ден за любов: неделя, 9 юли 2023 г ! Често влюбени, вие събирате опит, който е в основата на вашите вярвания. Тези мисли се превеждат като истина за вас и вие ги спазвате, което не означава, че винаги са във ваша полза. Тъй като последната четвърт на Луната в Овен достига своя връх през периода 3 – 9 юли 2023 г., важно е да се отдръпнете и да помислите какви вярвания вече не ви служат. Например, макар човешката природа да иска да се защити, това не винаги означава, че всичко, което правите, наистина го постига. Уверете се, че това не е въпрос на вашите лични убеждения, които стоят между вас и връзката, която се опитвате да създадете.
Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Най-добър ден за любов: понеделник, 3 юли 2023 г ! Нямате проблем да изпробвате нови начини за връзка и да включите различни елементи във връзката си – но това не означава, че всички те работят за вас. Колкото и да можете да останете гъвкави и понякога да се трансформирате във всичко, което връзката ви изисква от вас, вие също трябва да определите какво отговаря на вашите нужди. Пълнолунието в Козирог поставя началото на вълна от потвърждение за вас, което ви позволява да се заземите в това кой сте и какво представлява вашата истина. Време е да спрете да бъдете всичко за всички и да се върнете към вътрешната си истина, защото човекът, който най-много заслужава вашата любов, сте вие.

Рак 22 юни – 22 юли

Най-добър ден за любов: понеделник, 3 юли 2023 г ! Не можете да бързате с процеса на промяна в една връзка, но можете да направите всичко по силите си, за да присъствате за него – дори ако отнема повече време от очакваното. Енергията на Козирог управлява вашата връзка и романтичния сектор и тъй като тази година няма да има новолуние в този зодиакален знак, това също означава, че може да има повече заключения. Добре е да сте нетърпеливи за промяната, но често това, което ви плаши най-много, е това, което трябва да преживеете. Позволете на Пълнолунието в Козирог да лиши живота ви от всичко, което не се корени в стабилността или вече не е в съответствие с вашата развиваща се истина. Дори и да не е романтичен край, може да е време да преминете към нов начин на връзка или най-малкото да предоговорите взаимоотношенията на връзката си. Не всяка промяна е страшна; понякога е точно това, което искате.

Лъв 23 юли – 22 август

Най-добър ден за любов: понеделник, 3 юли 2023 г ! В година, която изискваше толкова много от вас, седмицата 3 – 9 юли 2023 г. ще продължи тази тема, тъй като ви се напомня, че връзката ви трябва да ви даде повече от това, което искате и– никога по-малко. Използвайте всичко, което сте научили досега, включващо защитаване на вашата истина и на вашите възприятия, за да помислите дали връзката ви, такава каквато е, е нещо, което поддържа по-доброто ви благополучие. Пълнолунието в Козирог ще ви покани в уникален портал, където можете да вземете това, през което сте преминали, и да научите как може да ви подобри. Това не означава, че връзката, която сте създали, трябва да бъде захвърлена, но може би е време за разговор за това как може да стане по-здравословна – а не просто забавна. Не се страхувайте да се гмурнете дълбоко, защото ще можете да откриете любовта, за която винаги сте жадували.

Дева 23 август – 22 септем.

Най-добър ден за любов: понеделник, 3 юли 2023 г ! Важни неща идват, когато Пълнолунието в Козирог достигне своя връх, активирайки вашия сектор на радост, удоволствие и ангажираност. Ако чувствате, че връзката ви наскоро е тръгнала в нова посока, тази луна може да послужи като възможност за по-значително обвързване един с друг. Не е задължително да е предложение, а всичко, което носи по-дълбоко усещане за изграждане на живота ви заедно. Най-важният аспект, докато се насочвате към тази енергия, е да останете отворени за виждане на усилията и действията на вашия партньор. Например, ако ви предложат, може да не е така, както сте мечтали, но това не трябва да го прави по-малко запомнящо се. Настройте се в сърцето си и помнете кое е най-важното и ако това е да прекарате живота си с човека, когото обичате, тогава това е и всичко, върху което трябва да се съсредоточите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Най-добър ден за любов: неделя, 9 юли 2023 г ! Последната четвърт луна в Овен се издига тази седмица тя активира вашия романтичен сектор и отношения. Луната в последната четвърт представлява пускане или освобождаване, но във вашия случай това може да е нещо, което трябва да направите вътрешно със себе си. Също така ще имате повишена интуиция по това време, така че се опитайте да я уважавате, докато решавате дали сте надраснали връзката си или просто вярвате в любовта. Част от растежа е да си позволите да промените решението си, да изберете това, от което все още се нуждаете, и да изхвърлите това, което не ви трябва. Не винаги обаче трябва да е партньор, тъй като често в крайна сметка надраствате ограничаващите вярвания за това как любовта може да се появи или да се прояви. Позволете си да растете под тази първа четвърт на Луната в Овен и се уверете, че остава само това, което резонира.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Най-добър ден за любов: петък, 7 юли 2023 г ! Това може да бъде вдъхновяваща седмица за любовта, тъй като Меркурий в Рак, управител на вашия сектор на изобилието, се пресича с Уран в Телец, който управлява вашия романтичен сектор. Добрите новини са отдавна чакани, но всичко е било с цел. Често мечтаете за тази голяма любов, но рядко осъзнавате промените в живота, които тя ще изисква от вас. Когато нещата отнемат време, за да се съберат, вие също получавате време да разберете какво означават промените за вас и да се чувствате по-удобно. Не само, че емоционалните разговори ще заемат голяма част от живота ви тази седмица, но може да има и някои изненадващи резултати. Забравете как сте мислили, че нещата ще или трябва да вървят и се облегнете, когато любовта се опитва да ви прегърне. Всичко ще си струва.
Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Най-добър ден за любов: петък, 7 юли 2023 г ! Има уникална възможност през седмицата от 3 до 9 юли 2023 г., тъй като можете да внесете изцеление в някои основни теми във вашата връзка. Физическото свързване винаги е по-достъпно за вас, отколкото емоционалното, но не защото не жадувате за тази връзка, а защото просто е по-голямо предизвикателство за вас. Тъй като Меркурий се премести в Рак, активирайки вашия сектор на интимност и трансформация, вие се чувствате по-комфортни с вашите уязвимости. Това сега ще ви е от полза, тъй като Меркурий в Рак се подравнява с Уран в Телец, вашия сектор на благосъстоянието. Започвате да виждате, че по-здравословната романтична динамика е вашият избор. Вие решавате какво да споделите и как да покажете на партньора си. Когато разберете силата, която притежавате, най-накрая можете да видите как да я направите по-добра.
Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Най-добър ден за любов: петък, 7 юли 2023 г ! Това може да бъде значим период на растеж за вас, тъй като Меркурий в Рак , управител на вашата зона на взаимоотношения, се пресича с Уран в Телец, който управлява вашия сектор на радост и ангажираност. Може би винаги сте казвали, че никога повече няма да се обвържете напълно или дори да сте готови да срещнете някой нов. Все пак невъзможното се случва тази седмица, тъй като най-накрая виждате, че е не само необходимо, но и това, което винаги сте искали. Отделете време тази седмица, за да се заземите в настоящия момент и колко различен е той от всичко, в което сте били преди. Помислете колко сте пораснали и се доверете на себе си, за да следвате сърцето си; дори и да ви се струва дълго време, да си спомните как да го направите може да е най-доброто нещо, което някога сте правили за себе си.
Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Най-добър ден за любов: петък, 7 юли 2023 г! Колкото и всичко да е вървяло на рози за вас, това не означава, че няма място за подобрение. Използвайте енергията през седмицата от 3 до 9 юли 2023 г., тъй като Меркурий в Рак, управител на вашата зона на благополучие, се подравнява с Уран в Телец, управител на вашия дом и семеен сектор, за да погледнете как най-близките ви може да ви подкрепят повече. Добре е да помолите за помощ и също така е добре да имате време, за да се погрижите за себе си. От каквото и да се нуждаете, може да се окажете малко по-близо до дома си в предстоящите дни, докато се фокусирате върху това, което хората около вас внасят в живота ви и как да ги включите по-широко. Да сте в партньорство означава, че не е нужно да правите всичко сами и въпреки че това може да е смущаващо да го осъзнаете, включването му е част от следващата голяма стъпка, която предприемате.
Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Най-добър ден за любов: петък, 7 юли 2023 г ! Можете да говорите сонети за любов цял ден. И все пак, когато става дума за вашите уязвимости, особено тези, свързани с установяване на по-дълбоко обвързване или съвместен живот – често се колебаете. Не защото не го искате или не вярвате в себе си, а поради онези страхове, които сте натрупали през годините на разбито сърце. Не можете да създадете любовта, която търсите, освен ако не напуснете тази зона на комфорт. В предстоящата седмица от 3 до 9 юли 2023 г. Меркурий в Рак, управител на вашия сектор на ангажираност и радост, се изравнява с Уран в Телец, активирайки теми за комуникация. Може приятно да се окажете сред изненадващ разговор. Вместо да си казвате, че нещо не е възможно да защити сърцето ви, отворете се и прекосете тези понякога неудобни води – може да разберете, че рядко страховете ви са верни. Може най-накрая да научите, че любовта, за която сте мечтали, си струва колкото и неудобни разговори да са необходими, за да я създадете.
Последни новини
Астрология

Седмичен ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 3-9 Юли 2023 за всички зодии

на горе