Седмичен ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП

Седмичен любовен хороскоп за 10-16 юли

Ето вашия седмичен любовен хороскоп за 10-16 юли, по време на влизането на Марс в Дева. Марс в Дева издига страстта и любовта на ново ниво. Не моментите на блаженство наистина определят една връзка, а малките подробности за това как можете да се държите един друг, да се подкрепяте и да изградите живот заедно. Любовта се намира в това как вие и вашият партньор се доказвате във връзката си всеки ден. Фокусирането върху тези по-малки моменти създава връзка, която никога не може да бъде прекъсната.

В седмицата от 10 до 16 юли 2023 г. Марс, планетата на амбицията и страстта, преминава в земния знак Дева . Този нов знак променя влиянието на Марс върху живота ви. Обикновено Марс е импулсивен и прибързан; запалва те да преследваш и да постигнеш всичко, което желаеш.

Въпреки това, в Дева енергията се променя; вие сте призовани да внесете по-голям фокус и ангажираност в живота си, като обръщате повече внимание на романтичните детайли.

Седмичен любовен хороскоп за 10-16 юли

Реки от ЩАСТИЕ през новата седмица 3-9 юли за шест зодии

Щастливци на съдбата: Зодии, които ще получат шанса да променят всичко до края на 2023!

Седмичен любовен хороскоп за 10-16 юли 5 цветя носещи късмет в дома

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Най-добрият ден за любов: вторник, 11 юли 2023 г

Овен, въпреки че изглежда, че нещата се движат бавно, когато сте в разгара на промяната, зад кулисите се случват толкова много промени за ваша най-голяма полза.

Навлизате в нова глава от живота си, дори и да изглежда още толкова далеч. Тъй като Марс в Дева в момента активира вашия сектор на рутина и здраве, вие се стремите да промените фундаментални неща в живота си, за да създадете повече пространство за радостта и любовта, които желаете. Всичко това е част от една по-значима вълна от промяна, която сте прегърнали, вместо да се опитвате да се преструвате, че не се случва.

През седмицата от 10 до 16 юли 2023 г., когато Меркурий преминава в Лъв , вашият фокус и разговори ще се съсредоточат около теми за ангажираност, семейство и радост. Време е да започнете да правите действия за това как искате да се чувствате, вместо просто да правите това, което смятате, че трябва. Да искаш да бъдеш щастлив не е грешно, дори трябва да е твой основен приоритет, защото връзката ви трябва да направи вас и живота ви по-добри.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Най-добрият ден за любов: понеделник, 10 юли 2023 г

Енергията на Дева управлява вашата зона на щастие, креативност и ангажираност. Докато Марс се измества в тази сфера през седмицата от 10 до 16 юли 2023 г., това ще ви помогне да се съсредоточите върху най-важното. Марс в Дева ще ви помоли да отделите време, за да планирате какво трябва да направите, за да се насладите повече на живота и връзката, които сте създали, но оставя достатъчно време, за да сте сигурни, че прегръщате и настоящия момент.

Марс обикновено е изцяло насочен и фокусиран върху незабавното удовлетворение. Въпреки това, вие ще мислите по-дългосрочно под тази енергия. Въпреки че все още ще грабнете много моменти с любовника си, вие ще мислите по-значимо и по-напред, което прави това мощно време за планиране на живота ви заедно. Започнете от нулата и не забравяйте да се наслаждавате на пътуването, а не само на дестинацията.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Най-добрият ден за любов: понеделник, 10 юли 2023 г

Тъй като Марс се премества в Дева през седмицата от 10 до 16 юли 2023 г. Така че тази седмица размисълът върху вашите ценности и приоритети е от съществено значение за вас, тъй като това ще активира темите около вашия дом , семейство и изцеление . Колкото и да харесвате свободата си и дори по-социалните или забавни аспекти от живота си, все пак трябва да сте сигурни, че изграждате здравата и стабилна основа, която изисквате от връзката си. Управлявайте света заедно, но не забравяйте, че най-важното е мястото, където и двамата се връщате.

Докато преминавате към тази нова фаза, обърнете внимание накъде отива енергията ви. Помислете върху това, което давате на себе си, връзката си и вашето изцеление срещу това, къде го инвестирате на други места. Можете да израснете значително тук, включително задълбочаване на ангажимента към вашата романтична връзка. И все пак трябва да сте готови да се откажете от моментна тръпка за нещо, което ще ви осигури радост за цял живот.

Рак 22 юни – 22 юли

Най-добрият ден за любов: вторник, 11 юли 2023 г

Вие преминавате през трансформация във вашата романтична връзка, докато почитате по-дълбоко растежа си. Това ви позволи да защитите себе си, да приоритизирате нуждите си и да погледнете на любовта по различен начин. Това вече не е съзависимото; ще направиш всичко за този, когото обичаш, вид съюз – но вместо това, такъв, който диша баланс и реципрочност.

През седмицата от 10 до 16 юли 2023 г., когато Меркурий в Лъв активира вашия сектор на самооценка и стойност, ще осъзнаете, че колкото по-добре се чувствате за себе си, толкова по-добри решения вземате за живота си . Това е особено вярно по отношение на взаимоотношенията, защото първо трябва да почитате себе си. Докато го правите, вие също ще можете да създадете връзката, която наистина желаете. Не се страхувайте да очертаете някои граници тази седмица или да кажете трудното, тъй като единственият човек, който никога не трябва да изоставяте, сте вие ​​самите.

Лъв 23 юли – 22 август

Най-добрият ден за любов: понеделник, 10 юли 2023 г

Точно както Меркурий се премества във вашия знак и Марс се премества в Дева, така вашата зона на самооценка и финанси се активират. Всеки ви помага да разберете кое е най-важното. Точно сега би било най-добре, ако имате време да се заземите в последните промени, които сте претърпели, така че да правите ходове, които наистина са в съответствие с вашето самочувствие и това, което наистина искате повече в живота си.

През седмицата от 10 до 16 юли 2023 г., когато Меркурий ви помага да изкажете истината си по-пълно, Марс ще ви даде време да спрете, да размишлявате и да правите основни планове, които зачитат цялата работа, която сте вършили. Най-добрите части от живота не трябва да се запазват, когато всичко останало е уредено, а да се включат в съществуване, което излъчва радостта и енергията, които имате.

Дева 23 август – 22 септем.

Най-добрият ден за любов: вторник, 11 юли 2023 г

Когато става въпрос за любов, най-често акцентът е върху моментите на щастие или романтика; но през седмицата от 10 до 16 юли 2023 г. ще ви бъде предоставена значителна възможност да задълбочите връзката, която споделяте с партньора си. Докато Меркурий преминава в Лъв, активирайки теми около вашия сектор на интуицията, мечтите и истината, ще бъдете призовани да споделите по-дълбоки части от себе си, които често държите скрити.

Вместо да се колебаете да споделите истината си от страх да не промените връзката, облегнете се на връзката си със себе си, когато осъзнаете, че заслужавате да бъдете обичани точно заради това, което сте. Оставете се да бъдете напълно видяни от партньора си, което става само чрез споделяне на най-дълбоките части на себе си. Независимо дали сте пазили чувства относно връзката или просто някои истини за себе си, колкото повече споделяте, толкова по-близки ставате.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Най-добрият ден за любов: понеделник, 10 юли 2023 г

Балансът винаги е основна тема в любовта за вас, но често това се жертва, за да се запази мира. Обикновено не обичате конфликтите и предпочитате да пазите нещата за себе си, вместо да пропускате по-безгрижните моменти на романтика. И все пак това, което се случва, е, че в крайна сметка изграждате стени от негодувание около сърцето си, докато се борите да се почувствате отворени или свързани с партньора си.

През седмицата от 10 до 16 юли 2023 г., когато Марс преминава в Дева, активирайки най-дълбоката част от себе си и живота, вие ще бъдете напътствани да спрете да поддържате мира извън себе си, ако това се случи за сметка на вашия вътрешен мир . Колкото повече можете да говорите за нещата, когато възникнат, толкова по-отворени ще се чувствате към партньора си, защото няма да се затваряте с всичко, което не казвате. Отделете време да кажете това, което ви е на ума и сърцето, защото това може да спаси връзката ви.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Най-добрият ден за любов: понеделник, 10 юли 2023 г

Подхождате към любовта интензивно и дълбоко, докато жадувате за връзка, която е веднъж в живота, която не прилича на нищо друго, което вие или някой друг някога сте изпитвали. В израстването си през последните няколко години вие също осъзнахте, че трябва да смекчите това със стабилността и присъствието, които животът изисква. Вече не е достатъчно да имаш откраднати моменти. Вместо това искате целия живот, от светския до страстния и всичко между тях.

Докато Марс се премества в Дева през седмицата от 10 до 16 юли 2023 г., вашият социален сектор ще бъде активиран, което ще ви даде възможности да прегърнете повече от своя растеж, докато безапелационно живеете своята истина. В момента може да има някои планове за това как вие и вашият партньор можете по-добре да съчетаете живота си и докато тези неща отнемат време, има и шанс тази седмица те естествено да се развият, когато осъзнаете, че най-простите моменти, които споделяте, имат значение повечето.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Най-добрият ден за любов: вторник, 11 юли 2023 г

Всичко в живота ви насочва към нещо ново, вълнуващо и обнадеждаващо. Това е сбъдната мечта на Стрелец, тъй като вие не просто мечтаете за тези далечни хоризонти, но вместо това ги изследвате. Меркурий се присъединява към Венера в Лъв през седмицата преди 10 – 16 юли 2023 г., като ви помага да се съсредоточите върху новото, докато освобождавате старото, но във всичко това също има урок.

Не можете просто да скочите в новото, ако не сте научили уроците от миналото си и сега е вашето време да се съсредоточите върху по-голямото значение на всичко, което може да сте пропуснали или да не сте били на мястото да приемете. Меркурий ще ви помогне да организирате мислите си по-ясно, така че да можете да разберете как всичко е свързано, което означава, че също ще бъдете вдъхновени да се движите в нови посоки и да напредвате по нови начини – точно според реда на вашето сърце.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Най-добрият ден за любов: вторник, 11 юли 2023 г

Като Козирог, когато става въпрос за любов, важно е да разберете, че ще трябва да подходите към нея по различен начин от кариерата или дори други части от живота ви. Вие сте силно мотивирани и се фокусирате върху целите толкова интензивно, че не позволявате на малките неща, които се случват ежедневно днес, да повлияят на напредъка ви. И все пак, когато става дума за любов, малките моменти са тези, които в крайна сметка определят по-голямата картина.

През седмицата от 10 до 16 юли 2023 г., когато Меркурий се премества в Лъв, подчертавайки вашия сектор на трансформация и интимност, важно е да се уверите, че думите ви съвпадат с действията ви. Можете да кажете на партньора си, че те са най-критичното нещо в живота ви, но думите стават безсмислени, ако действията ви не съвпадат.

Слушайте какво се опитва да каже вашият партньор; вместо да чуете какво мислите, че означава или дори какво искате, опитайте се да разберете как те изразяват нуждите си. Колкото повече можете да научите за нуждите на вашия партньор, толкова повече можете да се показвате по всички начини, от които се нуждаят.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Най-добрият ден за любов: вторник, 11 юли 2023 г

Меркурий, планетата на комуникацията , се присъединява към Венера в Лъв през 10 – 16 юли 2023 г., засилвайки фокуса върху вашия романтичен сектор. Не само Венера е тук, като ви носи по-голям фокус и размисъл, но Меркурий сега ви помага да прегърнете необходимите разговори, за да постигнете по-значителен растеж и връзка. В момента фокусът е върху лечението, отразяването и обсъждането на вашите минали рани и правенето на планове за бъдещето с партньора ви.

Венера ще започне своята ретроградност само след няколко седмици, така че Меркурий в Лъв ще се превърне в решаваща част от обсъждането на това, което ви предстои. Дори ако смятате, че нещо е неуместно или няма значение, не забравяйте, че когато става въпрос за любов, няма такова нещо като споделяне на твърде много.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Най-добрият ден за любов: понеделник, 10 юли 2023 г

В седмицата преди 10 – 16 юли 2023 г. вашият романтичен живот значително се увеличава, тъй като Марс и Палада преминават в Дева. Дева е вашият противоположен зодиакален знак и представлява всички неща, свързани с връзките и любовта. Помага да внесете баланс във вашата неземна визия за любов, като ви накара да се съсредоточите върху стабилността и детайлите от живота, които влизат в развитието на здрава връзка.

Новата седмица ще ви помогне да развиете своята мъдрост точно както Марс вдъхновява по-значима ангажираност и способността да се съсредоточите върху това, което се нуждае от вашето внимание. Независимо дали става въпрос за установяване на връзка или дори за възстановяване на съществуваща връзка, има огромна възможност да се съсредоточите върху по-практичните аспекти на любовта. Ако сте обмисляли как да започнете да планирате бъдеще с партньора си, тази енергия също ще създаде пространство на търпение и фокус, докато можете да говорите за това, което влиза в тази любовна връзка за цял живот, която желаете.

Последни новини
Астрология

Седмичен любовен хороскоп за 10-16 юли

на горе