„Сделка или не“ се завръща на екран с нов водещ. Кой е той?

„Сделка или не“ се завръща на екран с нов водещ. Кой е той?
Интересно

„Сделка или не“ се завръща на екран с нов водещ. Кой е той?

Известното шоу „Сделка или не“ се завръща тази есен в ефира на NOVA телевизия.

„Сделка или не“ се излъчва за първи път през 2005 г. Тя в български вариант на Deal or No Deal. Голямата награда достига до сумата от 100 000 лева. Има кутии, в които се крият сумите от 1 ст. до 100 000 лв.

„Сделка или не“ се завръща на екран с нов водещ. Кой е той?

Двойно щастие за Вики и Георги от „Един за друг“

4 забавни игри за сближаване на семейството

До 2018 г. водещ на предаването е Румен Луканов.

Тази година водещ на предаването ще бъде обичаният актьор Ненчо Балабанов, познат ни от развлекателно и социално ангажирано предаване „Господари на ефира“ и популярния български сериал „All Inclusive”.

Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 18 ч.

За 10 години в българския ефир предаването раздаде над 10 милиона лева. Първият участник, който печели в първия сезон на шоуто е Венета Райкова със сума от 75 000 лева. От всички участници, само 7 печелят голямата награда.

Сега предаването ще се реализира от „Нак-Зак Вижън“ ООД. То ще бъде с изцяло обновено студио и се очаква да започне през есента на 2023.

В момента тече кастиг за участници в сайта на NOVA телевизия.

Популярният актьор сподели пред NOVA: „ Много съм щастлив да бъда водещ на това вълнуващо и много любимо предаване. С нетърпение очаквам да започнат снимките. За мен ще е и голямо предизвикателството, защото в „Сделка или не“ има нюанси между смеха и сериозното. Това е една уникална игра, в която хората едновременно се забавляват, могат да спечелят пари, а зрителите пък – да се разтоварят и усмихнат пред телевизора в края на работния ден“.

infomax-logo-50-15-HWПрепълненият амфитеатър в Созопол пя „Ветрове“ с Лили Иванова

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе