С какво мъжете най-често ядосват жените
Любов и партньорство

Само за жени: Най-дразнещите неща в мъжете

Няма съмнение, че в една връзка споровете са неизбежни. Те могат да бъдат причинени от най-различни житейски, ежедневни или други проблеми, като от най-обикновено неразбирателство, това може да прерасне в голям скандал. Много по-дейни в тези неща са дамите, които са склонни да приемат нещата по-задълбочено и това дори може да доведе до раздяла. Мъжете обаче имат някои навици и идеи, които редовно ядосват техните половинки, като в голяма част от случаите с право. Ето и някои примери:

Все още пазят вещи от предишната си връзка

Жените обикновено не разбират това, но когато мъжете прекратят връзка, това на практика е вече е част от миналото. Те обаче може да забравят да се отърват от неща, които им напомнят за това минало и може да не се хареса на новата им половинка. Жените мислят по различен начин. Те трябва да бъдат убедени, че сте оставили всичко зад гърба си и определено няма да им бъде приятно, ако видят по-интимна снимка с бившата ви в социалните мрежи.

Не спазват обещанията си

Това е едно от най-важните неща, които жените ценят в половинките си. Те помнят всяко малко нещо, което казвате, че ще направите, като например да ги заведете на кино вечерта, да ги закарате до работата или да пазарувате заедно. Ако не успеете да изпълните нито едно от обещанията си, те биха се ядосали. По-важното е, че те се дразнят, когато не спазвате много по-големи обещания, като спиране на пороците, почистване на стаята и стоене далеч от хора и приятели, които не ви правят нищо добро.

Не ви казват цялата истина

Има случаи, когато вече знаете какво са направили мъжете при определен инцидент, но въпреки това, те ви спестяват някои подробности. Това запалва пламъците, защото за дамите означава, че след като някой не казва цялата истина, значи крие нещо. Понякога те са склонни да настояват да чуят всичко, докато човекът от силния пол не си признае или докато тя реши да сложи край на връзката. Момичетата се ядосват в такива ситуации, защото искат да бъдете честни. Предпочитат да чуят болезнената истина, отколкото да продължат връзка с лъжи.

Tagged , , , , ,
на горе