Съвети как да поддържате роман в офиса
Любов и партньорство

Съвети как да поддържате роман в офиса

Любовта е сляпа. Не можете да избирате кого обичате или да излизате, това е просто нещо, което се случва естествено. Сърцето иска своето, но понякога поривите му могат да усложнят живота ви. Любовта идва с много рискове и предизвикателства, но понякога връзката с някого, когото обичате, може да бъде още по-трудна, когато този човек е ваш колега. Един роман в офиса може да изглежда забавен с няколко откраднати целувки и малко закачки тук и там. Но динамиката на такава връзка може да бъде и много трудна. Пътят е каменист и от време на време непременно ще се сблъскате с някакви проблеми. Затова е много важно да управлявате връзката си по такъв начин, че да не застрашава кариерата ви.

В същото време е важно да се уверите, че тя не създава неудобство на работното място за хората около вас. Прекарваме по-голямата част от времето си на работа с нашите колеги и това е нашият втори дом. Поради това е важно да гарантираме, че нещата не стават неудобни на работа.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето някои правила за връзка, които да следвате, ако имат роман в офиса:

Проучете политиката на компанията

Най-важното нещо, което трябва да разберете, преди да излезете на среща с ваш колега, е политиката на вашата компания за срещи с колега. Уверете се, че никой от вас няма да има правни проблеми за връзката ви. Може да ви се струва преувеличено, но в някои компании наистина има подобни изисквания.

Имайте план за раздялата си още преди да започнете роман в офиса.

Да, никоя връзка не започва с идеята да приключи преждевременно, но е факт, че това понякога се случва. Трудната раздяла може да се отрази на работните ви отношения. Не е практично един от вас да напусне заради краха на връзката ви. Поради това е важно да имате основни правила, които да спазвате, ако се стигне до този краен сценарий.

Четирите зодии, които не стават за лидери

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Шестте най-токсични зодии

Научете се да разделяте нещата.

Всяка двойка се кара, но трябва да се научите как да разделяте професионалния и личния си живот. Не пренасяйте битките си на работа и не позволявайте това да повлияе на производителността ви. Но също така не забравяйте и да не пренасяте работния си стрес вкъщи.

Избягвайте всякаква публична проява на обич на работното си място.

Може да бъде много разсейващо да виждате партньора си около вас, докато работите. Но се научете да държите вниманието си върху работата и далеч от него или връзката ви. Това е едно от най-важните правила за успешен роман в офиса.

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Не въвличайте колегите си във връзката си.

Избягвайте да излагате проблемите си в отношенията пред колегите си или да ги въвличате в битките си. Не очаквайте да вземат страна, а ако го направят, това може да създаде негативна среда в офиса. Разбира се, може да споделите с някоя близка ваша колежка какво се случва, но само такава, на която имате доверие. Не разказвайте и на всички останали за проблемите си.

Не си давайте взаимно никакво преференциално третиране на работа поради връзката ви.

Не позволявайте на чувствата ви да пречат на професионализма ви, още повече ако единият е подчинен на другия Освен това не забравяйте никога да не споделяте поверителна информация, свързана с работата, с партньора си, особено ако сте заедно отскоро.

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Tagged , , , , , , , ,
на горе