Хороскоп за всички, родени на границата между две зодии

Хороскоп за всички, родени на границата между две зодии
Астрология

Хороскоп за всички, родени на границата между две зодии

 

Смята се, че хората, родени в преходен преход, имат уникални способности, виждат хората и света много ясно и точно

 

Съседните знаци на зодиака понякога са коренно различни и противоречиви, което ви кара да се чудите как един ден – денят на преход към друг знак, може да промени толкова много характерите на хората, родени под съседни знаци.

Разбира се, тази граница – границата на знаците – е специално време.

Най-често хората, родени в последните дни на заминаващ знак или в първите дни на нов, са уникални хора, които понякога напълно не съчетават характеристиките на двата знака – изходящия и начинаещия.

И двата знака и техните комбинации понякога си противоречат толкова много, че е трудно да се разбере как тези характеристики могат да се поберат в един човек.

Смята се, че хората, родени в преходен преход, имат уникални способности, виждат хората и света много ясно и точно. Този преходен период се нарича куспид.

По-долу е дадено кратко описание на знаците на Зодиака, родени през преходните периоди.

 

Риби и Овен (19.03 – 25.03)

Хората на кръстопътя на зодиакалните знаци Овен – Риби имат мистична интуиция. Има теория, че Симорон е измислен точно от такива хора – всичко, за което мислят, има тенденция да се сбъдва. Така те не само предсказват бъдещето, но и пряко влияят върху него.

 

Овен и Телец (18-22 април)

Два елемента се смесват в тези хора и пораждат вулканична смес от пръст и огън.

Те умеят да контролират и най-малките детайли от живота си, по неразбираем начин остават наясно с всички събития, дори и да са далеч. Лидерският потенциал на тези смели и силни хора е огромен.

 

 

Телец – Близнаци 18.05 – 22.05

Родените на кръстопътя на зодиакалните знаци Телец и Близнаци често се смятат за гении на своето време. Интелигентността и енергията на Близнаците се съчетават в тях с постоянството и ефективността на Телеца, което дава просто невероятни резултати.

Това е рационална, но амбициозена комбинация.

 

Близнаци и Рак (17 – 23 юни)

Този съюз поглъща не само силата на два знака, но и силата на Слънцето – в края на краищата, точно по това време се случва слънцестоенето.

По това време се раждат хора с голям талант, които усещат красотата на този свят и могат да въплъщават тази красота в произведения на изкуството.

 

 

Рак и Лъв (19 – 24 юли)

Най-противоречивият съюз сред хората, родени на кръстопътя на зодиакалните знаци.

Елементите на водата и стихиите на огъня са в конфликт помежду си, придавайки на своите притежатели емоционалност, интуиция и изразителност.

Този знак омагьосва всички и всичко, но позволява само на няколко избрани да се доближат.

 

Лъв и Дева (20 – 24 август)

Те са изобретатели. Упоритостта и педантичността на Девата се съчетават в тях с амбицията на Лъвовете. Това са уважавани лидери, хора с мигновена реакция и практичност, съчетани с блян.

 

 

Пръст на Дева и Везни (15-25 септември)

Необичайна комбинация от баланс, идеализъм и практичност.

Хората на кръстовището на зодиите Дева и Везни са чувствителни, за тях е изключително важно да поддържат емоционалната си сила, защото само в хармония, те украсяват света и носят добро на всички около себе си.

 

Кръгът на Везни и Скорпион (21-24 октомври)

Тези хора са пътници. Любопитството и търсенето на истината са качествата, които ги увличат в неизвестното.Те са целеустремени, успяват много, докато вътрешният конфликт на любовта към непознатото и привързаността към семейството винаги върви с тях.

Ако успеят да намерят решение, което удовлетворява и двете страни, животът им ще бъде невероятно щастлив.

 

Скорпион и Стрелец (20-23 ноември)

Страхотни манипулатори са. Те могат да мотивират човек, могат да го контролират и само от тях зависи докъде ще доведе това. Хората, родени в пресечната точка на тези зодиакални знаци, знаят как да защитават своята гледна точка, но тези войни за справедливост причиняват огромни пропуски в емоционалния баланс.

 

 

Стрелец и Козирог (19 – 25 декември)

И отново Слънцето управлява топката, този път започва периодът на Зимното слънцестоене.

По това време се появяват герои на нашето време, далновидни и практични, способни да направят такива промени в света, че ще бъдат запомнени дълго време.

 

 

Козирог и Водолей (18-21 януари)

Упоритите, които са родени в тези числа, вярват, че има само две мнения – тяхното и грешното.

Те са смели, целеустремени, но невероятно упорити: ако този знак реши нещо, вие няма да го отместите от пътя. Родените на кръстопътя на тези зодии са победители, те просто не признават други възможности.

 

Водолей и Риби (17 – 20 февруари)

По магически начин такива хора привличат в живота си лукс и богатство.

Това са уязвими, неуверени хора и в същото време хора, които с интерес приемат всичко ново и непознато.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе