Родени между Водолей и Риби (18 – 25 февруари): Очарователни, далновидни, пазители на доброто!

Родени между Водолей и Риби
Астрология

Родени между Водолей и Риби (18 – 25 февруари): Очарователни, далновидни, пазители на доброто!

Родени между Водолей и Риби: много точно описание на астролозите за всички родени между двете зодии, а периодът който посочват те, е 18 25 февруари. Вие сте хора с много чувствителни души! Сякаш са от друго измерение?   

Ето какво означава да сте родени между Водолей и Риби, на границата между 18 25 февруари

Родени между Водолей и Риби (18 – 25 февруари): Очарователни, далновидни, пазители на доброто! Зодии и интериорен дизайн

infomax-logo-50-15-HW Какво правят 12-те знака на зодиака в древноегипетски храм?

Въздушната сила на Водолея развълнува водата, има се предвид емоциите и чувствата, на Рибите. В резултат на такъв „спонтанен“ синтез човек придобива психологическа дарба, свръхчувствителност към фините материи, неговите психосензорни способности се засилват. Тези хора умеят да се сливат с пулса на Вселената, възприемат света около себе си през призмата на мистиката и магията.

между водолей и риби
Родени между Водолей и Риби

Родени между Водолей и Риби

Хората родени между Водолей и Риби са одухотворени, възвишени и необременени от материалната страна на живота. По-голямата част от времето си, бидейки „далеч от земята“ или потапяйки се в дълбините на собственото си „Аз“, хората от този преход се посвещават на активното разбиране на битието.

Характерът им е остър, упорит, емоционално контрастен. Тези хора са ярки, креативни, прогресивни и оригинални личности, които живеят, за да бъдат вдъхновявани и да вдъхновяват. За тях пасивното, безсмислено и „сиво” съществуване е крайно неприемливо. Те са пълни с идеи и копнеят да създават, съзерцават, преживяват. В тях живее истински изследовател.

Личности с богато въображение, те лесно могат да измислят сюжет за любовна драма и ще го направят с голямо удоволствие. Те могат да бъдат наречени разказвачи, които живеят в свой специален свят и само понякога забелязват, че реалността е по-сурова, отколкото са си представяли. Когато настроението е приповдигнато, тогава те бликат от енергия, чувстват потребност постоянно да се движат и да общуват.

Що се отнася до приятелствата, които създават, те специално избират хората, защото ги искат за дълъг период от време. Такива личности рядко допускат никого в личното си пространство и ако някой успее да пробие защитната им стена, тогава се запознава с весел, искрящ, интелигентен човек, с когото винаги има за какво да се говори. Но, ако приятел предаде, тогава той ще бъде изтрит от живота без съжаление и дори няма да говорят повече за него. Предателят за тези хора спира да съществува в момента, в който думите или действията му станат очевидни.

между Водолей и Риби
Родени между водолей и риби

Хората родени в периода между 18 25 февруари са личности с развито творческо мислене и абстрактни идеи.  

Хората родени между Водолей и Риби са хора с много чувствителни души! Много често наблюдавайки какво се случва около тях, те имат чувството, че са от друг свят.

Те рязко се открояват от останалите, както в изкуствата, така и в науките, тъй като имат богато въображение и изобретателност. Вие сте хуманисти с визия за света и състрадателно кървящо сърце.

Тези хора са доста наивни и прекалено идеалистични, очаквайки светът да се побере в перфектната фантастична утопия, която “рисуват” в мислите си.

Вашите управители са планетите Уран и Нептун, сини студени гиганти в далечните части на нашата слънчева система, което ви дава определено хладно предимство. Що се отнася до вашите елементи, те са въздух и вода, малко като звезден прах във вечерната мъгла.

Хората родени между Водолей и Риби са силни и в същото време ексцентрични и уникални.

Когато магията срещне мистерията и тайната мъдрост на Водолея срещне съпричастността на Риби, феите се раждат. Тези същества принадлежат към друг свят, но въпреки това те привличат невероятно богатство и сила. Основното нещо е да се научите как конструктивно да изразявате своята несигурност и тогава никой няма да може да ви спре по пътя ви.

Родени между Скорпион и Стрелец (17 – 24 ноември): Ревностни и огнени защитници на справедливостта

Родени между Стрелец и Козирог (18 – 25 декември): Хора способни да променят света

Родени между Козирог и Водолей (17 – 24 януари): Символ на мъдростта, знанието и мистерията

Tagged , , , ,
на горе