Ретроградни планети през 2022 г.: как астрологичните събития ще повлияят на живота ни

Ретроградни планети през 2022 г.: как астрологичните събития ще повлияят на живота ни
Астрология

Ретроградни планети през 2022 г.: как астрологичните събития ще повлияят на живота ни

 

Идната година обещава да бъде много интересна от астрологична гледна точка. Ретроградното движение на няколко планети ще има силно въздействие върху хората и ще играе важна роля в живота им.

2022 г. ще бъде изпълнена с интересни космически събития. Очаква се няколко планети периодично да са ретроградни на различни интервали и да имат различно въздействие върху ежедневния живот.

 

 

 

Ретрограден Меркурий

На Меркурий са му необходими 88 дни, за да извърши оборот около Слънцето. Тази планета има три ретроградни движения годишно, всяко с продължителност от 19 до 24 дни. През тези периоди не са изключени грешки, недоразумения, комуникационни проблеми и транспортни проблеми. Не се препоръчва сключване на договори, големи покупки или започване на нови проекти, но звездите се съветват да се ангажират с планиране и поставяне на цели.

През 2022 г. Меркурий ще е ретрограден не три пъти, както обикновено, а четири:

 

от 14 януари до 4 февруари 2022 г. във Водолей / Козирог;

от 10 май до 3 юни в Близнаци / Телец;

от 10 септември до 2 октомври във Везни;

от 29 декември до 1 януари 2023 г. в Козирог.

 

Ретроградна Венера

На планетата Венера отнема 225 дни, за да извърши оборот около Слънцето. Той преминава в ретроградно движение веднъж на всеки 18 месеца и остава така за около шест седмици. Когато планетата стане ретроградна, фокусът е върху любовта и парите. Една стара връзка може да се върне в живота ви или за подновяване, или за правилно приключване. Звездите препоръчват да не инвестирате през този период, тъй като придобитите акции могат сериозно да загубят стойността си.

През 2022 г. Венера ще продължи своето ретроградно движение в Козирог, което започва на 19 декември 2021 г., от 1 януари до 29 януари 2022 г.

 

Ретрограден Марс

Марс се нуждае от 687 дни, за да извърши оборот около Слънцето. Червената планета периодично навлиза в ретроградно движение – след около две години и два месеца, а ретроградният период продължава от 55 до 80 дни. Когато Марс стане ретрограден, започването на нови проекти става трудно – по-добре е да се погрижите за нещата, които са останали недовършени в този момент.

През 2022 г. Марс ще влезе в ретроградно движение в съзвездието Близнаци от 30 октомври 2022 г. до 1 януари 2023 г.

 

Ретрограден Юпитер

Юпитер се нуждае от 12 години, за да извърши оборот около Слънцето. Движението на планетата става ретроградно годишно за около 120 дни. Това е добър момент да преразгледате своите вярвания, идеи и установената система от ценности.

През 2022 г. Юпитер ще бъде ретрограден в Овен/Риби от 28 юли до 23 октомври.

 

Ретрограден Сатурн

На Сатурн са му необходими 29,5 години, за да извърши оборот около Слънцето. Става ретрограден годишно за 140 дни. Такива периоди са чудесно време да преоцените връзката си, да изработите дългосрочни цели и да осъзнаете, че трябва да поемете отговорност за живота си. Ретроградният Сатурн е идеален за намиране на нови начини за преодоляване на препятствия.

През 2022 г. Сатурн ще бъде ретрограден в съзвездието Водолей от 4 януари до 23 октомври.

 

Ретрограден Уран

На Уран му трябват 84 години, за да обиколи Слънцето и прекарва около 7 години във всеки знак от зодиака. Тази планета става ретроградна почти всяка година за около 148 дни. Когато това се случи, основният фокус се измества към намирането на вътрешна свобода.

Уран вече е ретрограден от 19 август 2021 г. – това движение ще продължи до 18 януари 2022 г. в знака на Телец. След това ще стане ретрограден на 24 август 2022 г. и ще остане такъв до 1 януари 2023 г.

 

Ретрограден Нептун

Нептун се нуждае от 164 години, за да извърши оборот около Слънцето, а също така прекарва около 14 години във всеки знак от зодиака. Планетата става ретроградна за 150 дни годишно. Когато тя влезе в такова движение, фокусът е върху духовността, спокойствието и предсказването на бъдещето.

 

През 2022 г. Нептун ще бъде ретрограден в Риби от 28 юни до 4 декември.

 

 

 

Ретрограден Плутон

Плутон обикаля около Слънцето 248 години – той прекарва 21 години във всеки от зодиакалните знаци. Планетата става ретроградна почти всяка година за около 5-6 месеца – това е моментът да помислите какво трябва да направите, за да промените живота си към по-добро.

През 2022 г. се очаква Плутон да се ретрогради в съзвездието Козирог между 29 април и 8 октомври.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе