Реки от ЩАСТИЕ на 23.06.2023 за три зодии
Астрология

Реки от ЩАСТИЕ на 23.06.2023 за три зодии

Реки от щастие на 23.06.2023 ще имат три зодиакални знака. Първо, вижте посланията на деня за всички. Никога няма да те харесват всички хора. Винаги някой ще говори лоши неща за теб. Хорската злоба никога няма да изчезне. Винаги трябва да знаеш едно – като се погледнеш в огледалото сутрин да харесваш човека, който виждаш. А когато се погледнеш вечер – да си горд с него!

Реки от ЩАСТИЕ на 23.06.2023 за три зодии

Слънчеви краставички в буркан: готови за консумация само за 3 дни

Мъфини с тиквички, които и децата могат да приготвят: мега деликатес за закуска

Най-опасният знак на зодиака: 6 ужасни качества на Рака

Ето кои Вижте ще имат Реки от щастие на 23.06.2023

1. Лъв (23 юли – 22 август)

Късметче за вашата зодия Лъв

 

Забавлението под слънцето и реки от щастие на 23.06.2023 е основната ви енергия за деня, Лъв. Така че, ако имате планирано излизане, ще бъде доста добро изживяване, особено ако е групово занимание.

Също така ще прекарате страхотно с приятелите си днес или с колеги, които са станали приятели. Просто ви очаква един много щастлив ден в компанията на другите.

Луна в съвпад с Лилит, Марс и Венера ще ви даде нови възможности и нови мечти, с които след време ще се гордеете с постигането им. Всички около вас се радват на вашата находчивост.

Плутон в Козирог също работи над вашите емоции и чувства. Така че внимавайте със новите запознанства. Може да се влюбите точно, когато най-малко очаквате.

2. Рак (21 юни – 22 юли)

Късметче за вашата зодия Рак

Рак, работният ви живот ще бъде обогатяващ днес, дори ако работите в поддръжка на клиенти или имате техническа работа и се справяте с нещо сложно.

Докато Слънцето навлиза по-навътре в Рак, вие ще се чувствате по-уверени в себе си. Дори Сатурн в Риби ще ви помогне днес, като подобри комуникационните ви умения и ви направи да изглеждате знаещи и авторитетни.

Разчитайте на тази енергия, за да пожънете награди. Определено ви очакват Реки от щастие на 23.06.2023. Вашият любовен живот може да не е толкова добър в момента, особено ако сте във връзка, която ви стресира, или сте с емоционален вампир . Със Слънце в Рак вече няма да можете да се скриете от чувствата си. Това е хубаво нещо!

Трябва да се застъпите за себе си и вашето здраве и да се отстраните от ситуации, които са очевидно нездравословни за вас. Някои от вас може да се чувстват виновни за това, особено ако партньорът ви страда, но трябва да разберете, че любовта е нещо красиво.

3. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Късметче за вашата зодия Скорпион

Ето как стоят нещата, Скорпион. Вие сте в списъка с най-добрите хороскопи и ще имате Реки от щастие на 23.06.2023. Небесните тела ще ми дадат мощна прилична енергия, способна да решите конфликт благоприятно за вас, в който се намирате отдавна.

Може да не изглежда така, но Слънце в Рак е на ваша страна. С напредването на дните ще се чувствате все по-силни и по-силни отвътре.

Това е силата на тригонния аспект! Днес ще се прояви чрез ситуации, които ще ви позволят да избегнете ненужни драми и конфликти. Да имаш последната дума не е толкова бляскаво, колкото някои хора го представят.

В личния живот късметът също ще бъде на ваша страна. Днес Скорпион, може да разчитате на случайна щастлива среща със стар ваш познат която ще ви остави следа в сърцето за цял живот. Доста реки от щастие на 23.06.2023 ще ви застигнат.

infomax-logo-50-15-HW „Птиците – рай на земята“ каца в София

Tagged
на горе