Дева и Рак – идеално допълващите се
Астрология Любов и партньорство

Дева и Рак – идеално допълващите се

Да намерите партньор, с когото имате сходни цели и виждания за живота, е много трудно, но и много важно. Ако се разминавате с това, което искате да постигнете като двойка, отношенията ви трудно биха стигнали по-сериозни нива. За щастие някои хора се допълват повече от перфектно. Те се напасват като парчета пъзел и заедно вървят към общата цел, която са си поставили. Това може да се крие и в зодиите, защото характерът ви до голяма степен е базиран на тях. Два знака са повече от успешна комбинация, която гарантира стабилна връзка. Това са Рак и Дева. Ето защо:

Резултат за съвместимост Дева и Рак: 3/5. В професионална среда тези два знака се разбират много добре и тяхното търпение, уважение и разбиране се съчетават наистина добре заедно. Справедливо е да се каже, че тези зодии се допълват взаимно. В емоционалната сфера, било то семейна, приятелска или романтична, Ракът и Девата са плахи един към друг, но след като границите са счупени, те могат да изживеят нещо трайно и истинско. И двете зодии искат да споделят спокоен живот и да създадат семейство.

В емоционалната сфера, независимо дали става дума за семейство, приятели или любов, Ракът и Девата са, както срамежливи, така и интровертни. Те ще трябва да положат усилия, за да вървят един към друг, но след като изградят доверие помежду си, те ще могат да останат заедно за дълго време в трайна връзка. И двамата са много привързани към дома си, към семейството си и ще се стремят да споделят спокойно съществуване.

Може ли връзката между Дева и Рак да проработи? Когато времената станат трудни, Ракът ще бъде уверен, че може да разчита внимателната Дева, на бързото й мислене и несломимата подкрепа, която тя ще му окаже. Девата пък ще намери утеха в топлата природа и искрените чувства на Рака.

Единствената пречка може да бъде прекалено емоционалната личност на Рака, който често оставя чувствата да надделеят над разума. По принцип това не всеки път непременно е нещо лошо, но понякога създава някои проблеми в отношенията. Тази страна на Рака обаче не може да доведе до крах във връзката, тъй като и двамата са готови да се борят до последно за нея.. Тук Ракът ще бъде успокоен от внимателната, доброжелателна, хладнокръвна и практична Дева. Девата от своя страна ще намери утеха в Рака благодарение на неговата топлина и дълбочина на чувствата си.

Какво може да ги раздалечи един от друг? Въпреки перфектните отношения на пръв поглед, и в тези е нормално да има подводни камъни. Ракът, който е много сантиментален, понякога ще страда от привидната студенина на Девата. Всеки от тях ще трябва да положи усилия, за да отговори на желанията на другия. Ключът е в баланса.

Какъв ще бъде интимният им живот? За разлика от Девата, Ракът е доста по-освободен в леглото и с негова помощ постепенно тя също ще започне да се отпуска. Освен това те се обичат много и интимните преживявания за тях биха били само физически израз на любовта им.

Любов съвет за тази двойка. И двамата трябва да се опитат да излязат от черупките си. Ще им бъде много трудно да направят крачка един към друг. Ако искат тази връзка да расте, те ще трябва да се борят за нея и да се отворят един към друг.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
на горе