за изневяра; в изневяра
Любов и партньорство

16 начина да разобличите партньора си в изневяра

В даден момент от връзката си може да достигнете до там, че да подозирате мъжа си в изневяра. Понякога просто знаете, че партньорът ви има афера. Не знаете как, но го усещате в стомаха си. Опитвате се да се противопоставите на партньора си, но той отхвърля опасенията ви и ви казва, че просто това е параноя. И така, как да хванете изневеряващ без солидни доказателства? Разбира се, може и да грешите, но ако знаете, че не сте прекалено ревниви, прилепчиви или несигурни, не позволявайте на никого да омаловажава чувствата ви. В много случаи пеперудите в стомаха ни се чувстват като предупреждения.

А фактът, че се съмнявате в изневяра, е ясен знак, че нещата не са съвсем розови в страната на романтиката.

Просто да потискате съмненията и страховете си и да се преструвате, че всичко е напълно нормално, няма да ви помогне с нищо. Всъщност това само ще разкъсва и двама ви отвътре, ден след ден.

Как да сте сигурни, че можете да го хванете в изневяра?

Ако се чувствате несигурни в една връзка, винаги говорете с партньора си и му кажете какво чувствате. Понякога може да става дума просто за глупаво недоразумение. А комуникацията винаги помага да се уредят нещата, дори ако единият от вас е на ръба да се оглежда в изневяра. Но ако съмненията ви не се заличават дори след разговора, тогава трябва да измислите план, а ето и признаците, които да търсите:

Промени в общуването

Ако партньорът ви има афера, ще го хванете да ви игнорира, да сменя темите, да се ядосва, да се оправдава защо не може да отговори на телефона, да избягва въпроси, да отправя обвинения, да използва пренебрежителен език на тялото и да се държи пасивно-агресивно. Това може да ви накара да го подозирате в изневяра още повече.

Промени във външния вид и хобитата

Възможно е също така да забележите, че изневеряващият се облича по-хубаво или че внезапно се е заинтересувал от външния си вид. Или може да работи по-дълго и да остава до късно в офиса. Промените за подобряване на себе си могат да имат положителен ефект. Но ако осъзнаете, че откакто е започнал да прави това, той се държи на разстояние от вас, вероятно не е трудно да гo подозирате в изневяра.

Промени в интимния живот

В спалнята нещата не а толкова добри, колкото преди, ако изобщо все още сте интимни. Винаги са „твърде уморени“, когато се приберат вкъщи, винаги си намират оправдания, за да не се доближат до вас. Не започвайте да предполагате, че това е по ваша вина. Вероятно те го получават от някой друг. Но не се вълнувайте твърде много, ако един ден се приберат вкъщи и предложат двамата да опитате някои нови неща. Защото откъде са научили това? Има един важен знак, с който всички не искаме да се сблъскваме – научавате, че имате инфекция. Ужас! Това е сигурен признак, че подозренията в изневяра са с основание.

Парични проблеми

Ако двамата сте женени, неговите пари са и ваш проблем. Така че когато забележите в извлеченията от дебитните карти такси, които нямат смисъл, или те изведнъж престанат да планират бъдещи покупки като семейни пътувания или покупка на къща, може би това е ясен знак, че той е замесен в изневяра.

или изневяра; в изневяра
16 начина да разобличите партньора си в изневяра

Промени в използването на технологиите

Те винаги са на телефона си, винаги са онлайн, но винаги игнорират съобщенията ви. Ако са ви съобщили паролата си, е, вече не я знаете, защото са я сменили. Когато са с вас, те винаги проверяват телефона си или се измъкват, за да приемат обаждания. Възможно е дори да изчистят браузъра си, да се държат странно, че сте заели телефона им, и да харесват снимки на случайни привлекателни хора в социалните мрежи.

Той лъже

Най-голямото предателство е как изглежда, че лъжат за всичко. От най-малките неща като това кой току-що им е писал до това къде са прекарали уикенда. Лъжецът винаги започва с една малка лъжа и тя е като снежна топка, която се търкаля надолу по хълма. Тя просто става все по-голяма и по-голяма, докато не се разбие и някой не пострада.

Наблюдавайте знаците

Следете за знаците, споменати по-горе. Колкото повече знаци забележите, толкова по-предпазливи трябва да бъдете и да го хванете в изневяра. Но ако признаците не са достатъчни, за да разберете, трябва да предприемете действия, за да хванете измамника.

Надникнете без предупреждение

От време на време се отбивайте без предупреждение на работното им място или се прибирайте по-рано. Не давайте да се разбере, че просто го шпионирате. Вместо това винаги имайте чудесен повод да влезете без предупреждение. Ако партньорът ви е замесен в изневерява, първото нещо, което би направил вместо да ви посрещне с усмивка, е да скрие нещо или да изглежда изненадан или дори ядосан!

Проверявайте кошчето му за боклук

Кошът за боклук е чудесно място за изхвърляне на вещи. А понякога в него има и много улики. Ако партньорът ви често е на компютъра, проверете кошчето за боклук или кошчето за отпадъци при бюрото му. Има вероятност там да се намира снимка на друг човек или малък отрязък информация, който може да ви бъде от полза, ако той е замесен в изневяра.

Потърсете информация в телефона му

Носи ли партньорът ви телефона си навсякъде със себе си, дори ако става дума за тоалетната? Ако това се случва във вашата връзка, има голяма вероятност партньорът ви да е замислил нещо или да е замесен в изневяра. Надникнете в телефона му, когато имате възможност, особено когато го е поставил на зарядното устройство. Опитайте се да проверите историята на обажданията, приложенията на социалните мрежи и изтритата папка със снимки. Те могат да бъдат невнимателни и да забравят да изтрият окончателно някои доказателства. Ако флиртуващите емотикони, които използват, са различни от тези, които са ви изпратили, може би флиртуват с някой друг.

Следете социалните му медии

Социалните медии са най-лесното място, където можете да хванете някой в изневяра. Проверете списъка им с последователи в Instagram. Вижте дали харесват снимки на голи момичета и дали взаимодействат с някого повече, отколкото с други. Но внимавайте, защото резултатът може да разбие сърцето ви.

Запознайте се с приятелите му от противоположния пол

Това е зелен флаг, ако едно момче има приятели от женски пол, тъй като това показва, че той знае как да се отнася с уважение към жените. Същото важи и за момиче, което има много приятели мъже, което означава, че е общително и обичано от всички. Въпреки това тези приятелства трябва да имат граници. Техният „най-добър приятел“ не бива да се нахвърля върху тях всеки път, когато са в една и съща стая, или да ви игнорира, когато сте там. Не се правете на ревниви, което само ви кара да изглеждате зле. Трябва да запазите спокойствие и да се запознаете с близките им приятели. Ако те са наистина добри хора, можете да ги помолите да наблюдават поведението на партньора ви вместо вас. Ако те не са добри, подгответе се да ги хванете в изневяра.

в изневяра
16 начина да разобличите партньора си в изневяра

Следвайте го след скандал

Друг начин да хванете някой в изневяра е да не го оставяте сам, след като сте се скарали. Да, понякога отдалечаването един от друг при разгорещен спор може да е най-добрият начин да се успокоите. Ако обаче партньорът ви продължава да прави това и нито една от кавгите не е била разрешена, това е червен флаг. Повечето изневеряващи партньори умишлено предизвикват кавги, затръшват вратата и си тръгват, защото това е чудесно извинение да се измъкнат от къщи и да се срещнат с любовницата си. Ако партньорът ви прави това често напоследък, опитайте се да го последвате като имате причина че сте тръгнали по него ако види, че го следвате. Може да не хванете половинката си в изневяра, но може да успеете да довършите разговора и да разрешите проблемите си.

Променете навиците си за сън

За да хванете партньора си в изневяра, забележете как навиците му за сън могат да се променят почти за една нощ. Може да останат по-дълго будни, като се оправдават с работа, или да ги хванете да се промъкват из къщата в 2 часа през нощта. Преструвайте се, че спите, щом се озовете в леглото, и се опитайте да видите дали партньорът ви не е замислил нещо. Става ли от леглото за дълги периоди от време? И това не са само късните нощи, за които трябва да помислите. Някои изневеряващи партньори могат дори да се събудят много рано и да се обадят по телефона, особено ако разберат, че ги подозирате.

Влезте, когато най-малко го очаква

Опитайте се да влезете при партньора си, когато той най-малко очаква, без да се обявявате, особено ако е бил сам за известно време. Партньорът ви се държи нервно, когато влезете при него, особено ако говори по телефона или е пред компютъра си? Вероятно са правили нещо нередно, а никой измамник не иска да бъде хванат в изневяра.

Включете се в плановете му

Изведнъж партньорът ви може да остава навън много нощи на работа или да има много срещи в социалния си календар с приятелите си. Защо да не поканите и себе си? Попитайте ги дали можете да се присъедините към тях и вижте как ще реагират. Не забравяйте, че партньорът ви не е длъжен да прекарва всяка секунда от деня с вас. Трябва да му бъде позволено да има и свой собствен живот. Така че трябва да направите това само ако ви избягват толкова често, че вече рядко прекарвате време с тях.

Tagged , ,
на горе